Що цікаво, до сьогоднішнього дня журнашлюхи писали, що Міндич ховається за кордоном і ті самі журнашлюхи сьогодні пишуть, що Міндич сьогодні втік за кордон
pesikot написав: То як там з румунським паспортом ? Не відмовляєшься ? ) А чому ? )
Така собі твоя особиста евроінтеграція, від якої неможливо відмовитись ... Але інші не повинні евроінтегруватись, бо на всіх не вистачає евроінграції ...
)))
я з румунським паспортом бо я громадянин Румунії. Смисл відмовлятись? А таких як ти нам в європі не треба. З тебе толку як з цапа молока.
UA Не думаю что что-тот произойдет с незламним. Можем держать прилюдное пари что в 2032 году он все ще будет президентом. Система пребывает в определенном гомеостазе, вспомните сколько прецедентов было. Тот же Фидель Кастро.
ЛАД написав:budivelnik Вам не кажется, что слишком много чести отвечать на каждый ваш пост? Тем более, на посты с благоглупостями о производстве ракет "у селі під Львовом". Нет, конечно, можно. Такие, как производил ХАМАС - трубы начиненные порохом. Очень надеюсь, что производством "Фламинго" занимаются не такие "специалисты". 1. Ссылку надо давать без просьб, а сразу, когда пишете. Это, по-моему, было даже в правилах форума. Но за этим не следят. 2. По вашей ссылке читается только заголовок:
Норвегия может использовать фонд благосостояния для поддержки военного кредита ЕС на 100 млрд евро для Украины
Весь текст не показывает, только при подписке. Если у вас есть подписка, то процитируйте. При этом, там написано "может", а не "пропонують". В сообщениях наших СМИ тоже пишут, что этот вопрос пока только обсуждается правительством Норвегии. Вот когда примут решение, тогда и будете говорить о "пропонують". А пока не надо привирать.
Труси -хрестик Або ти перестаєш перепощувати припущення любителів педерації Або дозволяєш робити припущення патріотичного спрямування...
А так ти як унтерофіцерська вдова яка сама себе висікла.
ПС якби хотів пройтись по ссилці - то це вартість 1 чашки кави ( 1 фунт на 6 місців доступу до цифрового контенту) але як я розумію - в Ольгіно такі платежі не хочуть підтримувати , а за власні кошти такий скнара як ти купувати доступ до інформації яка перетворює педерацію на світового монстра - робити не будеш.
Господар Вельзевула написав:UA Не думаю что что-тот произойдет с незламним. Можем держать прилюдное пари что в 2032 году он все ще будет президентом. Система пребывает в определенном гомеостазе, вспомните сколько прецедентов было. Тот же Фидель Кастро.
воно то так, але підтримка умовних партнерів залежить в певній мірі, чого більше боїться їх платник податків, паперового медведя, чи почуватися лохом. З Фіделем США не вело екзистинційну війну до останнього кубинця.
Востаннє редагувалось flyman в Пон 10 лис, 2025 22:57, всього редагувалось 1 раз.
Господар Вельзевула написав:UA Не думаю что что-тот произойдет с незламним. Можем держать прилюдное пари что в 2032 году он все ще будет президентом. Система пребывает в определенном гомеостазе, вспомните сколько прецедентов было. Тот же Фидель Кастро.
Если война в той или иной степени будет до 2032, то не исключено, но после первых же послевоенных выборах он вылетит.