Пару сторінок назад ЛАД дуже плакав що в нас пуйло знищило 10% житлового фонду Пару десятків сторінок назад ЛАД ще сильніше лив сльози по питанню демографії(зменшення населення України після війни на 20%)
ЛАД ти хоч розумієш що тут Труси-Хрестик? Бо зменшення розміру житлового фонду на 10% з одночасним зменшенням населення на 20% =покращенню житлових умов населення.
Banderlog написав: Запуск автоматизованої системи вже дозволив стягнути понад 100 млн грн податкового боргу з юросіб. Про це розповіла в. о. Голови ДПС Леся Карнаух в інтерв’ю виданню LIGA.net.
А що не так ? Податки потрібно платити, щоб тобі було за що отримувати ЗП, надбавки, забезпечення та красти тушняк зі складу )
а такої кнопки шо якби держава мені була винна то я міг нажати і з звр мені гроші прийшли то нема? Бо я якось не понімаю як воно є звр і держава зичить гроші.
Banderlog написав: Запуск автоматизованої системи вже дозволив стягнути понад 100 млн грн податкового боргу з юросіб. Про це розповіла в. о. Голови ДПС Леся Карнаух в інтерв’ю виданню LIGA.net.
А що не так ? Податки потрібно платити, щоб тобі було за що отримувати ЗП, надбавки, забезпечення та красти тушняк зі складу )
а такої кнопки шо якби держава мені була винна то я міг нажати і з звр мені гроші прийшли то нема? Бо я якось не понімаю як воно є звр і держава зичить гроші.
Тобто, про "хохму", яка є російським висловом зауважень немає так і запишемо
Далі, пішло масковское - завести рака за камень
Ты не получаешь ЗП ? Надбавки ? От бідося ) И ворованный тушняк не ты предлагал пані stm ? )