|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 18 лис, 2025 20:02
UA написав: pesikot написав:А що Умєров скаже ? Умєров сидить за кордоном, вичікує та думає - чи обійдеться чи вже не повертатись
Умєров не сидить. Він співпрацює з ФБР, та дає свідчення.
Тобі особисто з ФБР доклад надіслали ? )) Чи це інфа з тієї сторони ? )
Востаннє редагувалось pesikot в Вів 18 лис, 2025 20:08, всього редагувалось 1 раз.
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 18 лис, 2025 20:04
pesikot написав: UA написав: pesikot написав:А що Умєров скаже ? Умєров сидить за кордоном, вичікує та думає - чи обійдеться чи вже не повертатись
Умєров не сидить. Він співпрацює з ФБР, та дає свідчення.
Тобі особисто з ФБР доклад надіслали ? )) Чи ще інфа з тієї сторони ? )
Візуально побачив
-
Hotab
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
4
4
Додано: Вів 18 лис, 2025 20:24
-
Hotab
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
4
4
Додано: Вів 18 лис, 2025 20:50
anduzenko написав: Letusrock написав: ЛАД написав:stm
Не зовсім, донори донатять великі суми і контролюють, прості супердупермегасупер диванні патріоти поєднуються в мільйони маленьких донатів. Результат фсб цікавить і ніх.я незрозуміло... ))) Це приклад як не зовсім з голови йде движ. Допоки один, навіть якщо це Джордж Вашингтон з найголовнішим білєм століть, його легше прирізати у темному кутку, коли це велика (не подавляючи більшість, Зе обрали не 73%, а менше половини всіх хто може голосувати) то вже ім'я не має значення, ідея скоріш за все буде трендом на десятиліття і Міндічгейт тому доказ, внє поля зору найліпші друзі, це початок і товстий натяк що ЛіКуан роль настала, бо можуть і не лише про Карлсона, а далі про Алі Бабу видавати на загал )))Ну вы и накрутили! Я восхищён. Даже не буду пробовать разобраться.
Коли мій малий у віці 2 років "грав Бетховена" на клавіатурі при відкритому Word то в нього виходили більш осмислені тексти
Не мог бы кто-то из поклонников сей юзер-ши прокомментировать магна опус? Faceleless, Хотаб, Флер?
що саме цікавить? чому народ не розуміє? хз, може вік, в закарпатського - просто тупість чи вас зацікавило, хто такий Алі-Баба? не будемо засмучувати раніше часу, почекаємо відповідних плівок  чи не можете зрозуміти, як система побудована на багатьох мережевих зв'язках стабільніша за адміністративну вертикаль? так й є, але щоб адекватно пояснити - треба знати ваш рівень розуміння цього питання.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 792 раз.
- Подякували: 1678 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Вів 18 лис, 2025 21:03
pesikot написав:Юленька і коррупція - це як ти і Онуфрій ) PS. Респи мають всі шанси злетіти з політичного Олімпу на найближчі роки
ти думай що з Україною буде в найближчі роки?.. а респи... скоріш за все залишаться, трамп тільки предтеча. Важно не що думаю про юлю я чи ти. Нас забули спитати) Компроміс буде між трампом і путіном. і я не сказав, що це юля, я сказав хтось з бют.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 100 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 18 лис, 2025 22:15
_hunter написав: M-Audio написав:Накладається ще й як. Бо із колоди незчислених прав держслужбовця іноді висмикується, наприклад, право надіслати боржнику повідомлення на адресу, яка десь колись зустрічалась в листуванні, і він подумав, що то і є адреса боржника. Або на адресу, яка колись давно була адресою боржника. І все. Боржник взагалі не в курсі, а на його дім вже накладено обтяження і готується продаж з аукціону. Були реальні випадки, коли власник перше, так би мовити, повідомлення про те, що відбувається, отримував прямо на своєму порозі від нового власника, що купив будинок на аукціоні і прийшов привітати свою нову власність.
А можно какую-то ссылку -- уровня BBC/ABC (а не ОБС)?.. А то звучит как бред: адрес взяли из переписки - один, а дом продали - другой. При этом подпись федерального судьи умудрились непойми как получить...
Погугліть наприклад про історію сім"ї Макклоські - незважаючи на дії повністю в відповідності "Castle Doctrine" та "Stand your Ground" - навіть сім"ї адвокатів виявилось простіше "визнати вину" та заплатити штраф щоб отримати "помилування", ніж відстоювати свої права. Федеральну прокуроршу таки відсторонили за чисто формальними підставами, але не "посадили". А щоб отримати назад свою незаконно конфісковану зброю їм знадобилось ~5 років... А про Марвіна Хімеєра та Killdozer взагалі соромно не знати...
-
candle645
-
-
- Подякував: 39 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 лис, 2025 22:30
Півмільйона (!) жителів так званої «днр» сидять без світла, тепла та з катастрофічними перебоями водопостачання — це 65% населення окупованої Донеччини.
Зупинилися котельні та станції водоочищення, що призвело до перебоїв з опаленням та водопостачанням у житлових будинках та соціальних об’єктах. Окупаційна влада оголосила режим надзвичайного стану.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 100 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 18 лис, 2025 22:47
candle645 написав:Погугліть наприклад про історію сім"ї Макклоські - незважаючи на дії повністю в відповідності "Castle Doctrine" та "Stand your Ground" - навіть сім"ї адвокатів виявилось простіше "визнати вину" та заплатити штраф щоб отримати "помилування", ніж відстоювати свої права.
Та таких кейсів всюди хоч чим жуй. Не любить держава, коли громадяни захищаються без її втручання. В Україні так само. Он навіть Стерненка того ж якими словами згадують кожного разу. Хоча я згоден з тим, що з ним не так все просто, хоча б тому, що він занадто сухим із води вийшов. Звичайного пересічного замордували б вкрай без варіантів.
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 648 раз.
- Подякували: 521 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 18 лис, 2025 23:37
Banderlog написав:Півмільйона (!) жителів так званої «днр» сидять без світла, тепла та з катастрофічними перебоями водопостачання — це 65% населення окупованої Донеччини. Зупинилися котельні та станції водоочищення, що призвело до перебоїв з опаленням та водопостачанням у житлових будинках та соціальних об’єктах. Окупаційна влада оголосила режим надзвичайного стану.
це ти в песікота навчився? що каже батюшка, богоугодно? до речі, це ще громадяни України, чи вже ні? бо тут писали, що 1/6 чи 1/5 чи яка там частина їх в полоні. коли розуміти, що вони ельфи, а коли орки?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1618 раз.
- Подякували: 2869 раз.
-
-
Профіль
-
-
1