Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3046304730483049
Повідомлення Додано: Сер 19 лис, 2025 10:19

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt написав:Американець аналогічно не повірить, що мій приятель Володимир в ці дні і прямо зараз чудово себе відчуває в великому місті "Харків", де здає аж дві квартири орендарям - обидві 3-к - одну здає за 5 000 гривень, а іншу за 8 000 гривень - повністю щасливий, бо того вистачає НЕ працювати та утримувати родину...

Не наш знайомий? Бо 13 000 грн, це всього 310 дол. США на сімью. Тобто харчування печеною картоплею засмаженою на сонці.
BIGor

Подякував: 1486 раз.
Подякували: 1894 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 19 лис, 2025 11:04

Шикарне ваше зауваження.
При спробі жителів США навчити жити інші народи світу, точно би пролунало:
«You can't live like this!»
Востаннє редагувалось akurt в Сер 19 лис, 2025 13:34, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4069 раз.
Подякували: 1519 раз.

Профіль

1
2
7
Повідомлення Додано: Сер 19 лис, 2025 11:08

News from Turkey

За теорією Карли Маркси - а Фріда Енгельса це підтверджувала - зарплатня - це суспільна оцінка твого труда, твоїх навичок та твоїх здібностей... Це те, скільки ти вартуєш...

В цьому смислі я із цікавості та вивчення життя людей дивлюся, чим займаються наші люди в Еміграції, та яке світить заробітчанство.

Тому зробив добірку того, чим займаються наші люди в Анталії, щоби мати гроші і на ікру чорну в суміші з червоною, і на шампусік, і на авто, і на попоїсти.

1. Проведення занять із співів. Для дітей. Октави беруть різні... Так ось: 1 урок - 40 хвилин - 1000 гривень/лір. Це найдешевша ставка. Найдорожча: 1500 гривень/лір за урок. Що цікаво клієнтів вистачає, і клієнти інтернаціональні, як і пісні...

2. Здається недооціненою виглядає математика: 1 заняття у старшокласників - 850 гривень (лір).

3. Не менш доходний бізнес - вчити дітей грати у Великий теніс. Тут величезний діапазон цін від наших тренерів. Мінімально це 12 500 гривень з дитини за місяць (заняття щоденні). Середній прайс - це приблизно 1500...2000 гривень за 1 заняття. Максимальний - 800 євро за місяць з однієї дитини. Точніше, з батьків дитини...
Грають - аж гай шумить!

Ну ось бачите: не обов’язково бути ІТ-ником, щоби жити більше-менш пристойно...

P.S. Як можна зрозуміти, ніхто з цих прибутків не платить ніяких податків.
akurt

Профіль

1
2
7
Повідомлення Додано: Сер 19 лис, 2025 13:46

News from Canada

Слава Богу, є велика різниця у часі між Анталією, де я тимчасово перебуваю до 27.11.2025 та Канадою, де не тимчасово перебуває родина моєї племінниці.
А то племінниця хотіла мені дзвонити, бо в неї дах поїхав від виконання домашнього завдання старшим сином 14 років.
До цього ми тут часто слухали всілякі домисли, що канадські школи примітивні та там і вчитися не треба.
Насправді діти племінниці ходять в школу із великим задоволенням, але інколи домашні завдання викликають просто ступор.
Вони думали, що я їм з Анталії розкажу, як це правильно зробити.
Тема проста і цікава:
Додаванні дробів за допомогою моделей.
- Боже мій, у мене фракції, множення дробів за допомогою моделей... сиділа читала весь вечір. З 10 разів зрозуміла, звідки ці смужки беруться... це складно 🤣… Чат джипіті мене (напрямок видалено) послав, сказав що 10 разів одне і теж пояснювати не буде. Врятував ШІ андроїда вбудованого в мій самсунг.
- я їй вже пізніше намагався розказати, що цей метод дуже простий: «Множення дробів, це як знаходження певної пропорції площі. Я навіть не знаю, як це пояснити, але на прикладах, 1/2*1/2 – це половина від половини, або чверть. 6/5 * 3/2 означає, що ти береш 6/5 чогось, ділиш на 2 групи і береш одну з цих груп, а потім множиш її на 3. Або в основному 6/5 розділити на 2, помножити на 3. Якщо об'єднати розділити на 2 і помножити на 3, вийде 3/2. Все просто…»

Ну ось така проста арифметика в канадській школі…
akurt

Профіль

1
2
7
  #<1 ... 3046304730483049
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти