|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 21 лис, 2025 15:34
ЛАД написав: Shaman написав: Letusrock написав:ця екстраполяція взагалі неправильна. Одна справа коли був бойовий оперативний резерв + долучились десятки тисяч добровольців. Інша справа як буде триматись фронт коли більшість бусифіковані і по словам командирів з 10 виловлених макс двоє доходять до БЗ. А незламні та рішучі як назло всі з відстрочками
всі екстраполяції - це припущення. а з боку Раші вони клонують солдат? й всі як один готові померти десь в посадці в черговому безглуздому штурмі?.. 
Не клонують. Но у них 143 млн. человек, а у нас чуть-чуть меньше. И тоже не "всі як один готові померти десь в посадці".
але ми в обороні, а в них атаки хвиля за хвилею. так, зараз ця тактика працює. хоча завалити тілами - це напевне працює ще з часів Римської імперії. тому втрати в нас не співставні. руська ідея - померти за гроші - така собі ідея. а так в нас закінчилися добровільці, а в них - вже й маргінали за гроші. гроші на маргіналів теж закінчилися. тому так, поки в них в планах прихована мобілізація. от й побачимо, як вони насправді бажають воювати
-
Shaman
-
-
- Подякував: 792 раз.
- Подякували: 1678 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: П'ят 21 лис, 2025 15:35
Letusrock написав: pesikot написав:Форумчанин не настаивал на продолжении войны, он лишь написал, что обороняться - это единственный вариант
Як це мило. А оборонятися хто повинен? Він не буде, ти не хочеш, шаман теж не хоче, і прахожій з флер теж ні. Чи може ви тут "вершітєлі судєб" гречкосіїв? Це як той анекдот, де чоловік на дивані розмірковує над глобальними речами а-ля "чи вводити війська у Ірак", а дружина повинна зайнятись різними дрібницями типу заробити грошей то виховати дітей
Як це мило ... ідуть чоловік та дружина, на зустріч гопники з одвічним питанням: - Закуріть не найдьотся ? Чоловік, звертається до дружини: - Кохана, я хочу обговорити з тобою, а чому ти мені минулої ночі не дала ?
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 21 лис, 2025 15:36
sashaqbl написав: andrijk777 написав: Shaman написав:andrijk777Коли посипеться фронт по-вашому? ------------------------------------ в найближчий час - НЕ ПОСИПЕТЬСЯ.
найближчий час це день, місяць, рік, десять років?
ІМХО, при поточній динаміці, якщо нічого не міняти, тобто рівень мобілізації і забезпення в нас і в рашки буде статичним, то до кінця 26 року фронт скоріш за все посиплеться. Ненульова ймовірність що він посиплеться протягом півроку.
А чому саме півроку/рік а не 2 роки? Чому так питаю, бо умовних 10 місяців тому так само казали що фронт посипеться через півроку/рік і нічого не посипалось до сьогодні. "Нічого не зміниться" - напевно ні, зміниться - посилиться мобілізація. Мій прогноз - максимум 3 роки - більше опирається на тил. Я бачу скільки мобілізують, як мобілізують, скільки є "бажаючих" і т.д. Як там на фронті - я не сильно орієнтуюсь.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 лис, 2025 15:37
Letusrock написав:Це якась ганьба. Щоразу як тільки хтось пошепки говорить слово "мир" чи "перемовини", коаліція європейських балаболів починає створювати ілюзію якоїсь бурхливої та потужної діяльності яка закінчується великим НІХ..я, до наступного припадку.
А чого ганьба? Європа найбільш зацікавлена в тому, щоб Росія зтирала зуби об Україну якмога довше. Руйнівні наслідки цього процесу для України її не дуже й обходять, і можливі втрати в майбутньому - теж. Українці не хочуть здаватися, бо вірять, що настануть кращі часи, а якщо здатись зараз, то значить зафіксувати майже найгірші результати. Європа старанно підтримує цю надію, і, теоретично, могла б зробити ті кращі часи можливими, але не дуже хоче напружуватись для цього.
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 649 раз.
- Подякували: 523 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 21 лис, 2025 15:37
ЛАД написав: Shaman написав: ЛАД написав:............ Даже извиняться не буду, но это ваши высеры. Надоело опровергать. А когда и по какому поводу "Раша побачить, що вже треба зупинятися"? Когда дойдёт до Днепра? Или докуда? " воювати будемо" - могу только повторить тот же вопрос: "где воюете лично вы?"
Раша може це побачити, коли в черговий раз запитають в свого плешивого фюрера - цю діру в бюджеті знову за рахунок емісії? та й взагалі співвідношення емісії та дефіциту бюджету. та й просто розмір емісії. оце напевне буде основний показник аситуація в економіці, це так, фоном - хоча там теж повна дупа...
А що, вже колись питали? А у нас такі питання неможливі? Інфляції у нас не існує?
в нас немає чистої емісії. й не буде, поки є іноземна допомога. емісія 400 ярдів грн була лише в 2022. питання, в них гроші вже закінчилися й емісія вже йде. и закінчуються, й тоді емісія буде. за 2025 рік емісія ВЖЕ напевне буде, подивимось.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 792 раз.
- Подякували: 1678 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: П'ят 21 лис, 2025 15:38
Letusrock написав: pesikot написав:Второе лицо в государстве - это Стефанчук, потом премьер-министр, потом, возможно но не точно, секретарь РНБО
це в казках про вінні-пуха так. а насправді второє ліцо це наприклад Єрмак або Міндіч якийсь. Ти ще не зрозумів де ти живеш? 99% з перших топ-500 чиновників можна сміло саджати довічно за корупцію з закритими очима. Питання не в тому що - крав / не крав, а хто скільки вкрав, та здадуть/ не здадуть
Не приписуй мені, що я розумію, а що ні Ти пишешь, що потрібно саджати за корупцію, але сам же толеруешь корупції, коли йде мова про конкретних людей І такі з"ясували, що Умєров - не друга людина в країні, нарешті )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 21 лис, 2025 15:39
Banderlog написав:ненапад рф на європу. Хай нападає. Мож тоді і ми щось відвоюєм
борони боже і думати про це не очікував від вас такого волюнтаризму тільки моральна допомога, трішки гуманітарної, прихисток для маленьких діточок та фертильних жіночок
-
fox767676
-
-
- Подякував: 426 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 лис, 2025 15:43
2022 - Вот сейчас будет мир 2023 - Вот сейчас будет мир 2024 - Вот сейчас будет мир 2025 - Вот сейчас будет мир
-
Бетон
-
-
- Подякував: 203 раз.
- Подякували: 465 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
2
Додано: П'ят 21 лис, 2025 15:45
andrijk777 написав: ЛАД написав:Не логично. andrijk777 написав:Вже давно(1-1,5 року) людей, які хочуть воювати немає (окрім тих що вже воюють). Тому ти не правий. Зброя є, яка є. Гроші взагалі не потрібні, СРСР якось воював без грошей.
Это не прогноз, а оценка сегодняшней ситуации. Никакого прогноза я здесь не вижу. Поэтому неэтичность и тупость возвращаю вам.
Це звичайно не прогноз, а просто балаканина. Але я досить часто даю прогнози, або щось подібне до прогнозів. І майже завжди відповідаю на прямі питання.
На питання я теж відповідаю. Зоча прогнозів по ході війни не даю. Занадто багато змінних, по яких в мене не має інформації. А гадати на кавовій гущі я не вмію і не хочу. І якщо це у вас не прогноз, то не треба писати: Є тільки критика моїх прогнозів - що виглядає неетично, однобоко і тупо. Гра в одні ворота виходить.
До того ж критикувати чужі прогнози можна, навіть не маючи своїх. Чим тикати пальцем в небо, краще не прогнозувати нічого.
Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 21 лис, 2025 15:46, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5376 раз.
- Подякували: 4877 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 21 лис, 2025 15:46
Насправді, головна інтрига ... введе Трамп санкції в дію проти Роснефті та Лукойла чи ні ...
Якщо ні, то всі ці мирні плани - пусте балабольство
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-