Про це Українським Новинам повідомило джерело, наближене до переговорів з МВФ.
Дивися повний текст
ПДВ для ФОПів з доходом понад 1 млн гривень: що готують в рамках нової програми з МВФ
|
|
ПДВ для ФОПів з доходом понад 1 млн гривень: що готують...Пропонуємо до обговорення:
Дивися повний текст ПДВ для ФОПів з доходом понад 1 млн гривень: що готують в рамках нової програми з МВФ На "двушечку до москви" не вистачає. Як завжди якесь паскудство гетманцева прикривають нібито "вимогами МВФ". Але після початку великої війни ситуація кардинально змінилася не на користь імператора корупції і брехні. Зараз підприємці не бояться їхати в якусь Словаччину (де до речі так звана паушальна система 6% податку і ПДВ від 50т євро) і починати там. Але дурні на всіх фронтах тягнуть Україну до катастрофи.
Боже! Забери цього кацапського чорта гетьманцева до себе, скільки він ще буде мучити Українців...100% копіювання рашки від гетьманцева, там теж вже впровадили з 2026 року ПДВ для ФОПів. СБУ та ГУР ви що сліпі? Ця чортяка гетьманцев відкрито каже я агент рашки, я працюю на сівковича, я роблю все для знищення малого бізнесу бо це корінь економіки країни, а Ви нічого нічого не робите! ГАНЬБА!
Зараз переглядають цей форум: Google Adsense [Bot] і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||