Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
rjkz написав:Поэтому...посидела-бы эта мадама где она там была несколько лет и постепенно привыкла.
ага, моя доця исходила на гуано про "бюрократию" в Украине, но живя уже овер 10 лет в Италии имея гражданство теперь с ностальгией вспоминает про украинских "бюрократов" из системы здравоохраниения а особенно про сервис ЦНАП)))
Все течет и все меняется. Когда-то действительно в Украине была дикая бюрократия. Одни похождения по БТИ вспоминаю с содроганием. Уже на момент нашего уехивания ее стало намного меньше. Да, все еще было, но меньше. Главное - вектор и динамика. А развитие технологичности - это вообще нечто. По приезду, с ностальгией вспоминал П24. Не, ну а что? До недели могут идти деньги между моими счетами в разных банках. Перегнал из Чейза, в котором ничего не капает, на счета в других банках, где они доступны в любое время и на них идет 3,5%, оставил в Чейзе несколько куе, жена с него гасит свою кредитку, платит за школу, аренду и тп. Не уследил, баланс ушел в чуть менее чем 1,5 куе. Послал с другого банка, но до конца месяца деньги не дойдут и Чейз снимет фи за обслуживание. 1,5 куе - это порог остатка, выше которого фи не начисляется. Блин, там кэшбэк начисляется в виде баллов и потом эти баллы можно конвертировать в кэш, который спрашивет куда зачислять, указываешь. И этот кэшбэк зачисляется в течении 3-х банковских дней. Акуеть. Они что курьера посылают с этим кэшбеком или почтового голубя? Но уже перестал на это обращать внимание.
Тут з 34,20 про роботу банківських застосунків в Америці.
Сьогодні сеанс роздуплювання (розширення свідомості) Флайманів продовжиться? Листопад йому закриємо з усвідомленням, що безкоштовно є лише горіхи в міському парку, вкрадені у білки.
flyman написав:Тільки потяги в них такі як в нас ШРТ електрички, тільки з перегородками на так звані "купе". Більше подібне на так званий загальний вагон-купе без верхньої полиці, але з резетками для підзарядки мобілок. Відповідно номера місць там умовні, де зайшов там і сів, якщо місця зайняті стоїш в проході/тамбурі.
За бронювання місця потрібно доплачувать, якщо ти не знав. Ще крім 2 класу буває перший. Приклад 83172 Przemyślanin, з Вроцлава на Перемишль сьогодні вночі, сидячий 2 клас- 81 злотий, перший клас- 106 злотих, спальне місце- 160 злотих.
так отож, "загальний вагон" (яких в неньці давно нема).
В сенсі нема? Оці нові Хюндаї, тіпа Київ-Львів-Перемишль, Київ-Харків, вони такі ж самі, шо ти називаєш загальний вагон. Особисто я теж не люблю в таких довго сидіть.
Water написав:За бронювання місця потрібно доплачувать, якщо ти не знав. Ще крім 2 класу буває перший. Приклад 83172 Przemyślanin, з Вроцлава на Перемишль сьогодні вночі, сидячий 2 клас- 81 злотий, перший клас- 106 злотих, спальне місце- 160 злотих.
Цього літа до мене мама їхала. Взяв для неї з Пшемишля квиток на якийсь чеський потяг. Обрав 1 клас - усе так, як Ви пишете. На сайті схема вагону виглядала як загальний вагон, одинарні сидіння по одній стороні, парні по іншій. Ніби усе чудово. По факту виявився звичайний вагон з сидячими купе по 3 людини в ряд і без простору для ніг (бо навпроти теж 3 людини). За що взяли додаткові гроші - так і не зрозумів.
В них є підтримка, напишіть питання. Саме цим потягом їхала тітка дружини, я купив спальне місце. Тітка поскаржилась шо місце маленьке, дуже незручне, в порівнянні з нашими вагонами.
Поспілкувався з кумом. Каже на роботі (ІТ для автозаводів) повний ППЦ: регулярно когось скорочують. Коли переїхав, 1.5 роки тому, їх на проєкті було 11, на початку цього року було 9, а станом на сьогодні - залишилось 3. Сам кум взагалі не має часу, навіть бухати перестав... Ще скаржиться, що йому доручили ревювити код індусів. А ті всі поголовно почали копіювати із ШІ, однією із ознак є те, що він підключає сотні непотрібних бібліотек, які цілком можуть зламати весь проєкт.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Нед 30 лис, 2025 11:18, всього редагувалось 2 разів.
Нам всім треба рівнятися на кумедного мрійника, який все мріє про "дармовщинку". Новинки цих днів: - чудовий будинок від Ілона Маска за 8 000 доларів; - безкоштовний інтернет від Ілона Маска.
Насправді нічого безкоштовного не буває. Ось що написали про Starlink наші українці, що мешкають на північ від Сан-Францисько: - Позавчора замовив, а сьогодні вже доставили (з трьох отриманих фото надаю одне).
- Весь комплект $89 (в розмові було сказано, що раніше коштував значно дорожче); - На протязі 30 днів можна повернути; - ПЕРШИЙ місяць користування - безкоштовно; - місячний тариф, враховуючи якість/швидкість, співрозмірний із звичайним домашнім інтернетом: ген впевнений, що вірно зрозумів, але здається 72 долари на місяць. Можливо я помилився в цій цифрі, але перепитувати не буду.
akurt написав:Ні, ще пенсія в Польщі для українця, який проробив 3 (три) роки - в сумі 1600 злотих. Щоби лежати на канапі та - як казала моя мама - "попердювати"...
Так мрійник наче 3 роки в Польщі вже раніше просидів. Але має лише пробздіту канапу, і недоступний депозит у польському банку. Пенсію не дали.