|
Психологія та саморозвиток |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
Додано: Вів 02 гру, 2025 22:19
Banderlog написав: Wirująświatła написав: в 13-14 жизнь воспринимается как квест. Всё увлекательно и интересно. 1я депрессия накатила в 17 во время зимней сессии. Я ох...л от тех ощущений. Это был переход во взрослую жизнь.
странно. Від чого може бути депресія в 17 років? В 17 люди повні енергії, дівчата веселі як малі козенята. Ви хворіли?
Він ж пише - під час сесії.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1500 раз.
- Подякували: 8277 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 02 гру, 2025 22:23
Banderlog написав: Wirująświatła написав: в 13-14 жизнь воспринимается как квест. Всё увлекательно и интересно. 1я депрессия накатила в 17 во время зимней сессии. Я ох...л от тех ощущений. Это был переход во взрослую жизнь.
странно. Від чого може бути депресія в 17 років? В 17 люди повні енергії, дівчата веселі як малі козенята. Ви хворіли?
Какая стипендия у тебя была в декабре 1998года при курсе 4,2? Гривен 20? Или 15? Ты на все сходил на них на дискарь с девками потрясти булками под "Руки вверх" или Бритни? Как девки реагировали на буржуя с двацулей в кармане?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 295 раз.
- Подякували: 364 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 гру, 2025 22:33
ЛАД написав:барабашовШаман не проходимец Он глашатай соросовской синагоги Пиво просто в Праге подорожало А пост во славу и с яростным гневом в кронах а не валюте Поэтому надо гадить по 8 постов на странице
Не проходимец. Он, похоже, из искренне верующих в свою "МИССИЮ". Именно так, большими буквами. Но при этом считает, что он должен вдохновлять других.
оце прогрес  ще потім колись скажете: "ДЯКУЮ" 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 793 раз.
- Подякували: 1685 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Вів 02 гру, 2025 22:49
барабашов написав: Banderlog написав: Wirująświatła написав: в 13-14 жизнь воспринимается как квест. Всё увлекательно и интересно. 1я депрессия накатила в 17 во время зимней сессии. Я ох...л от тех ощущений. Это был переход во взрослую жизнь.
Какая стипендия у тебя была в декабре 1998года при курсе 4,2? Гривен 20? Или 15? Ты на все сходил на них на дискарь с девками потрясти булками под "Руки вверх" или Бритни? Как девки реагировали на буржуя с двацулей в кармане? я напевно розказував вже цю історію перша стипендія була 6 грн. А надіялись на 24. На 6 грн я пішов з такими ж лайдаками в дорогий пивбар і випив 2 бокала пива. Спеціально щоб запомнити. Центральна пішохідна вуличка чернівців, сонечко, дівчата і в мене ні копійки... я спеціально щоб запамятати. )
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 108 раз.
-
-
Профіль
-
-
2