|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 17 гру, 2025 01:46
Hotab написав:Товкти я ще раз це не буду.
А я то думаю... Добре, замозабанюсь до ранку, всім надобраніч. Стасюку та шубі- прощавайте.
-
Water
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 248 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 гру, 2025 01:46
Water написав: ЛАД написав:Если из-за разрушения/повреждения, например, ТЭС генерация ограничена и её просто не хватает, графики вводят, потому что ночью некуда девать ээ и поэтому генерацию уменьшают?
Генерації вистачає. Це ви плутаєте забо.
не Ви писали? 💔 «Як мешканець Львова, прошу скрутити нам половину світла і передати одеситам. Дата. Підпис. Дякую»: — неймовірний пост у тредс зворушив українців Зазначимо, що Одеська область вже 4(!) добу сидить без світла після цинічних російських обстрілів. ДТЕК теж прокоментували пост: «Цей тред вилікував мою нервову систему».
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 121 раз.
- Подякували: 110 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Сер 17 гру, 2025 02:01
Hotab написав:ЛАД Если из-за разрушения/повреждения, например, ТЭС генерация ограничена
Як бути зі штучно зниженою генерацією АЕС? Один блок вимкнули, для решти знизили виробництво. Точно питання саме в неможливості виробити? Ні. Я це пояснював ще тоді, коли вам «все було просто і зрозуміло» . Товкти я ще раз це не буду.
Товкти и не надо. Надо просто понимать, что генерация АЭС снижена тогда, когда проблемы с подстанциями, а не постоянно. Или вы считаете, что её снизили на всю оставшуюся жизнь? Когда были разрушены/повреждены одновременно все 3 ТЭС Центрэнерго, "штучне зниження генерації АЕС" не требовалось и его не было. Вы точно стали большим поклонником Греты?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5382 раз.
- Подякували: 4877 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 17 гру, 2025 02:05
ЛАД генерация АЭС снижена тогда, когда проблемы с подстанциями, а не постоянно.
Конкретніше. Вона знижена вже кілька днів. Чи тижнів Примусово . У нас проблема з генерацією? То можна зараз , коли проблема все ж не з генерацією, користуватись батареями? Вы точно стали большим поклонником Греты?
Ви самі вгамуєтесь зі спробами говорити про мене і мої увлєчєнія, чи допоможе лише розмова про вас?
-
Hotab
-
-
- Подякував: 399 раз.
- Подякували: 2551 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
6
4
Додано: Сер 17 гру, 2025 05:58
Hotab написав:ЛАД Если из-за разрушения/повреждения, например, ТЭС генерация ограничена
Як бути зі штучно зниженою генерацією АЕС? Один блок вимкнули, для решти знизили виробництво. Точно питання саме в неможливості виробити? Ні. Я це пояснював ще тоді, коли вам «все було просто і зрозуміло» . Товкти я ще раз це не буду.
А вы специалист не только по сникерсам .африканским ?
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 627 раз.
- Подякували: 510 раз.
-
-
Профіль
-
-
|