А шо случілось? воїни світла й демократії продовжують любити нафту? Який нежданчик.
Можно подумати, що рашисти полізли в Україну захищати російській язик та православіє, а не за корисними копалинами )
як не дивно, може й так. марення підстаркуватих довбнів. нафти та газу в нас немає у великій кількості, вугілля та ЗРС на Раші дешевші. вони до нас реально пішли саме за територіями та населенням...
Banderlog написав:А шо случілось? воїни світла й демократії продовжують любити нафту? Який нежданчик.
Можно подумати, що рашисти полізли в Україну захищати російській язик та православіє, а не за корисними копалинами )
як не дивно, може й так. марення підстаркуватих довбнів. нафти та газу в нас немає у великій кількості, вугілля та ЗРС на Раші дешевші. вони до нас реально пішли саме за територіями та населенням...
А якщо вона переміщається через кордон.. То відразу виникає проблема житла....
Це все що треба знати про те де нас немає.
ПС бувають виключення з правил і море тутешніх захльобюуючись слиною розповість про знайомого(родича) в якого все в шоколаді... От тільки нюансів два а - чомусь тих знайомих менше 1% від виїхавших б - чомусь ніхто з тих хто в шоколаді не пропонує своєї допомоги... може тому що в них в шоколаді насправді на словах?
І тут загадка, чомусь ЇХАТИ ПРОДОВЖУЮТЬ. Ваші казочки як потік розвернеться лишіть хоча б до моменту коли виїдуть всі охочі.
Проблема житла є і в Україні, відтік з сіл продовжується а вмісті совіцького союзу з безплатним житлом нема. І не тільки чисто села їдуть но і з смт та всяких райцентрів. Безлюдними київ чи львів понятно не будуть. А херсон? Або прифронтові села? Ви їх будете відновлювати після війни? Допомога з сільського дому свиньми лишилась в минулому разом з колгоспами.)
Прохожий написав:Banderlog добрэ нэ буду спэрэчатися, вам выднишэ)
понятно видніше, з України виїхають з початку незалежності, і в єс і в росію. З якої радості щось має раптом змінитися? Тут будуть вищі зарплати? Пропаде загроза нової війни? Чи може криміногенна ситуація буде краща ніж в європі? Які конкурентні переваги України? Дешевша електрика? Харчі? Дешевші товари з китаю?) Іменно працездатній обслузі тут нічого шукати.
скільки разів треба повторювати - немає головного - громадянства. в Європі непогано жити ГРОМАДЯНАМ Європи. ну й українцям, які зараз в Німеччині користуються правами ГРОМАДЯНАМ. скільки отримає громадянство - 10%? 20%? зараз на сирійцях потренуються, а потім й українцям права поміняють - як сирійцям...
Hotab написав:Але ж це не невирішувана проблема, це просто проблема з рішенням, яке вам не подобається 😅
Ця "проблема" неповинна була існувати. Незрозуміло для чого потрібно було приймати закон про обов'язок оновити дані, штрафувати за їх неоновлення або дякувати за вчасне оновлення, якщо через рік адреси масово замінили на ті, що подобаються, нібито вислали туди повістки (хоча я і в цьому сумніваюсь), оголосили у якийсь розшук та виписали штрафи. Я розумію, що влада побачила, що мільйони громадян поза "зоною досягнення" ТЦК, тому легше змінити данні на адресу реєстрації, бо закордон/ТОТ повістки не відправиш, але тут вже влада порушує закон і спеціально створює "проблему", яку громадянам необхідно вирішувати. Це саме стосується і тих, хто переїхав в іншій регіон України. Просто, тепер виявляється, що нібито "порушниками" є ті, хто виконав закон і оновив дані, але і для них держава вигадала нові проблеми. Це - про довіру?
flyman написав:ти не зовсім поняв, провірені і зрозумілі, це те що тут і коню понятно як работає "єслі шо то кум порішає"
а за шо рішати "обслузі"?) Та й перебільшені ті кащки про доступну корупцію в Україні. Он дядько з золотим горшочком права не може нарішати А візьмем приміром манікюрщицю, що їй тут рішати? Як сина від армії одмазати так в єс нема такої потреби і вища освіта раптом стала в польщах і чехіях доступніша за українську. Що в єс недоступне до чого в нас є доступ через побутову корупцію?
так вже й доступніша? хіба в Польщі освіта безкоштовна? якраз освіта в нас набагато доступніше - гадаю за студентами просто полюють - й можна вчитися віддалено..
Востаннє редагувалось Shaman в Суб 03 січ, 2026 15:51, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:А якщо вона переміщається через кордон.. То відразу виникає проблема житла....
Це все що треба знати про те де нас немає.
ПС бувають виключення з правил і море тутешніх захльобюуючись слиною розповість про знайомого(родича) в якого все в шоколаді... От тільки нюансів два а - чомусь тих знайомих менше 1% від виїхавших б - чомусь ніхто з тих хто в шоколаді не пропонує своєї допомоги... може тому що в них в шоколаді насправді на словах?
І тут загадка, чомусь ЇХАТИ ПРОДОВЖУЮТЬ. Ваші казочки як потік розвернеться лишіть хоча б до моменту коли виїдуть всі охочі.
У тебе скоро буде третя дитина, демобілізуйся і їдь ... але не забудь потім розповісти, как там все файно за кордоном
Бо у нас, навіть міцний тримач економічного фронту Долярчик, кудись загубився
Banderlog написав:а вмісті совіцького союзу з безплатним житлом нема.
Звідки такий сум у 40+ за совком ? Чи це за дитинством сум ? )
Banderlog написав:Допомога з сільського дому свиньми лишилась в минулому разом з колгоспами.)
Колгоспів немає, а допомога свинями є )
Дивина з дивин )
Востаннє редагувалось pesikot в Суб 03 січ, 2026 15:37, всього редагувалось 1 раз.
katso написав: Ага. Дайте вгадаю - а ступінь свідомості будете визначати саме Ви, а не хтось інший хто віднесе й Вас до несвідомих.
чого ж я? Так працюють державні механізми . ) ви кажете що таким способом вас мобілізувати не можно. Тоді зустрічне питання- яким способом вас мобілізувати? Я тільки сказав вам що вхід через парадні двері в зсу лишився- можно іти через рекрутинг.
де в Конституції це прописано?
Вадим, при всій повазі до ваших чудачєств, я не знавець конституції) Не вам і не мені трактувати конституцію. На то є конституційний суд. Читайте й удівляйтесь
Щодо крашанок по 17 то питання не по окладу, чого ви ставите його мені? Мучить вас? Пишіть донос в прокуратуру.