Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1634316344163451634616347 ... 16978>
Повідомлення Додано: Пон 05 січ, 2026 15:05

Re: Напад росії і білорусі на Україну

andrijk777
Смішно. Через Білорусь війська вільно йшли для нападу в 22 році, ракети і дрони теж літали і літають вільно.
А формально - так, не воює
Faceless
Модератор

Подякував: 1502 раз.
Подякували: 8302 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 05 січ, 2026 15:07

В лютому 2022 в Україну заходили біларуські війська?
ЛАД
2

Подякував: 5384 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 05 січ, 2026 15:08

_hunter
Тому в нас з тобою різні бачення
ти задоволений подачкою в 500 ойро яке витрачаєш на генерацію ойро у власне лайно
я задоволений своєю можливість ВІДДАВАТИ 2000 ойро в місяць яка витрачається на перетворення педераційників в лайно...
І там і там - генерація лайна....
От тільки як на мене
мій варіант корисніший
budivelnik

Заблокований
Подякував: 295 раз.
Подякували: 3005 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 05 січ, 2026 15:09

ЛАД написав:В лютому 2022 в Україну заходили біларуські війська?
в лютому ЧЕРЕЗ білорусію заходили педераційні війська
так само як зараз через білорусію летять шахеди
budivelnik

Заблокований
Подякував: 295 раз.
Подякували: 3005 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 05 січ, 2026 15:15

А лише саме «вхід білоруських військ» є фактором?
А примус ЗСУ і досі тримати війська вздовж кордону з Білоруссю, то не враховується як постійна загроза збоку Білорусі?
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2583 раз.

Профіль

6
7
4
Повідомлення Додано: Пон 05 січ, 2026 15:21

Faceless написав:
ЛАД написав:
  Faceless написав:-----------------------------
Banderlog
........
хіба грузія і білорусь окуповані? Да , вони не в нато і не в єс. Але і ми не в нато і не в єс.
-----------------------------
Окуповані по факту. В них немає власної внутрішньої і зовнішньої політики
Финляндия тоже 40 с лишним лет была "окупована"?
То було давно і з сьогоднішніх матеріалів оцінити тодішній реальний стан речей складно. Втім, я можу припустити, що у тодішньої Фінляндії було більше свободи і самостійності
- в Білорусі кишеньковий "президент"-диктатор
- силовики в Білорусі фактично обслуговують і інтереси рф
- через Білорусь війська, озброєння, ракети і дрони літали і літають як у себе вдома
- культурна політика Білорусі повністю підпорядковується "руському міру". Не знаю чи досі так, донедавна кількість книжок білоруською, виданих в Україні, була більшою за кількість, виданих в Білорусі
Не зовсім кишеньковий, але свій.
Чиї інтереси обслуговують силовики, не знаю, але в першу чергу інтереси того самого "кишенькового президента".
Війська йдуть, літаки літають, але біларуси не воююють в Україні.
Культурною політикою нехай переймаються самі біларуси. Навряд чи їм Путін забороняє видавати книжки біларуською.
- в Сакартвело президент тепер просто формальна фігура, на яку поставили повністю контрольованого клоуна
- Сакартвело не просто "враховує російські інтереси", вони буквально копіюють російське законодавство, як ото про "іноагентів".
В Німеччині (і не тільки) президент теж "просто формальна фігура". То й що?
Вони копіюють російське законодавство самі чи їх до цього тось примущує? Начебто, самі. То які питання?

А насчёт Финляндии это уже просто отговорки.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 05 січ, 2026 15:23

Я не забув.
Так - в лютому 22 був факт допомоги(надання проходу військам) РФ.
Але цього дуже мало щоб говорити про окупацію. Якщо б таких фактів було десятки(це за десятки років) - тоді б можна було б стверджувати "окупація".
Прохід військ через свою територію може надати будь-яка держава іншій державі, це означає дружні стосунки, а аж ніяк не "окупацію".
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 січ, 2026 15:36

andrijk777
Білорусь прямо допомогала РФ в військовому плані, білоруси були в Чернігівській області, хоча і в формі рашистів
pesikot

Подякував: 548 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 05 січ, 2026 15:38

Враховується.
Але саме біларуси не воюють.
Десь з півгодини тому сталося 4 чи 5 вибухів на відстані приблизно 500 м від мого дому.
Якщо б можна було вибирати, то краще б Польща, чи Румунія, чи Угорщина переймалися за "постійну загрозу збоку" України і "тримали війська вздовж кордону" з Україною, побоючись загрози вторгнення російських військ, яким дозволено прохід/проліт через територію України.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 05 січ, 2026 15:41

ПАВЛЮЧЕНКО - БАНДЕРІВЕЦЬ З ПУЩІ
КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ.

1. Відставки та перевід на інші напрямки роботи голів ГУР - Буданова та СБУ - Малюка відбулися "Задля забезпечення виконання рамкових домовленостей між Президентами України та США". Американська сторона настійливо пропонувала "Прибрати подразники, які потенційно заважають конструктивному діалогу з російською стороною". Малюк та Буданов на чолі спецслужб - саме такі великі подразники, на думку Президента США та, вочевидь. росіян. Ніяких інших причин цих кадрових рішень не існує. Офіцери погодилися на переміщення бо "не збираються бути винуватцями зриву можливих мирних домовленостей".

https://t.me/Mccartneyser68/1876

ПАВЛЮЧЕНКО - БАНДЕРІВЕЦЬ З ПУЩІ
КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ. РЕМАРКА.

Панове. Я в принципі не хотів пояснювати інформацію про переміщення Малюка та Буданова, але все ж таки це зробити доведеться.

а)."Настійлива пропозиція" від Президента США - абсолютно не вимога і наш Президент мав цілком слушне право та можливість таку відкинути. Просто нагадаю - Зеленський роками нехтував такими "вимогами" з боку США призначаючи кадри майже виключно на власний розсуд.

б). Наскільки мені відомо, від росіян не йшла вимога звільнення конкретних осіб - йшла вимога припинити "зухвалі терористичні операції", які здійснювали, на їх думку, СБУ, ГУР, ССО та інші силові та розвідувальні структури. І тут є чітка позиція США - "Ми не втручаємося у визначення способів відсічі російській агресії з боку України". Більше - США і надалі надають Україні розвіддані, які допомагають наносити далекобійні удари, і проводити спецоперації проти тіньового флоту рф. І я абсолютно впевнений у тому, що і при нових керівниках спецоперації ГУР та СБУ будуть реалізовані.

в). Я не можу стверджувати - не маю достатньої інформації, що Президент України скористався "настійливими пропозиціями" щоби здобути виключно внутрішньополітичні вигоди, проте таку можливість не виключаю абсолютно. У випадку з Будановим, наприклад, після його переміщення на нього можна буде згодом "повісити" невигідні умови миру з рф - він зараз зайняв посаду основного переговорника від України. Також йому буде можна поставити у провину невдачі у реформуванні силових структур, ЗСУ зокрема. Це на поверхні. Буданов своєю згодою значно знизив свої шанси здобути перемогу на президентських виборах у випадку, якщо він захоче виставити свою на них кандидатуру.

Маю надію на те, що я дав достатні пояснення до інформації, яку надав людям. Нам же головне не персоналії - справи. Згодом побачимо - чи будуть наступники Малюка та Буданова так же вправно виконувати свої обов'язки, як і їх попередники. Чекаємо на результати та об'єктивно, а не з точки зору політичної упередженості, оцінюємо інформацію, яку я надаю.

Дякую за увагу.

https://t.me/Mccartneyser68/1877
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
  #<1 ... 1634316344163451634616347 ... 16978>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти