|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 11 січ, 2026 14:50
akurt написав: Bolt написав:В мене враження, що він такий же українець, як і наш президент і решта високопосадовців. Тут дивишся, приїхали в СШП, живуть роками мало не в машині, а тут якось все занадто гладко.То маманю на вертольоті за 700 баксів катає, то по ресторанам по 300-500 баксів лазить. В нього якась дистанційна робота на якогось американського роботодавця, про яаку не може розповісти. Може якись ІТівець з річною 150 кує. А таксує і столяркою для душі і контента займажться. Ну, може , як згадував вище, що йому брати не по українській національності добре допомагають. Якісь хабадники. Все ІМХО.
Щось вам 2587715, який каквкає з болот під Магнітогорськом, здається щирим українцем, а хлопець з Івано-Франківська - таким не здається. Він справді працює в он-лайн режимі на американського роботодавця і ще має в гаражі свого будинка цілу майстерню по роботі з деревиною, фанерою та дошкою. Що тут дивного? Всі в США працюють або намагаються працювати на двох роботах. Я навіть знаю одного приятеля, він не в США, який мешкає не у Львові, а неподалік від озера Наварія, так в нього теж не одна робота. Нормальна ситуація для ПРАЦЬОВИТИХ людей. Сподобалася ваша фраза вище: « В нього якась дистанційна робота на якогось американського роботодавця, про яаку не може розповісти». А ну запитайте те саме в вашого цифрового товариша, що напише тов. лейтенант?
Мама Ріта, одного цього більше ніж... 😏
-
Bolt
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 291 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 11 січ, 2026 14:54
flyman написав: 2587715 написав: akurt написав:відкрив власну хімчистку, спеціалізується як на меблях, так і на автівках.
тобто їздить сам з керхером по домівках? Так він і у Києві міг прибиральником працювать. Не обов'язково для цього було переїджати в країну де школи колючим дротом огороджені
каже що в Франеку живе біля аеродрому щр є небезпечно
Тут в текстах плутанина подій та імен: згадуються відразу три особи: - один після закінчення новосибірського вищого військово-політичного училища працює звичайним словоблудом, який «чув дзвін, та не знає, де він». Є така професія: молоти всіляку дурню. - другий - то блогер Володимир, він веде на YouTube дуже цікавий канал про Програму U4U - і не тільки. Рік тому взяв в іпотеку те, що тут часто обговорювалося: купівля будинка. Я його інколи дивлюся. Ось він дійсно жив неподалік аеродрому в Івано-Франківську. Захищаючи своє право/бажання жити і далі в США, у пояснені для Міграційноі служби в США, дуже мудро як один із пунктів, вказав, що в Україну - якщо повертатися - то у небезпечну точку на відстані в 1 км від аеродрому. Там в нього було викладено 10 пунктів і це один щ них. Взагалі зробив дуже мудре пояснення та виграв: його родині право перебування («репароль») продовжили. Саме за те, що пан Bolt виклав його свіже відео, я і подякував пану Bolt. Цікавий матеріал. - третій - то мій приятель Павло, він мешкав в Бучі, тікав з трьома дітьми під обстрілами вже, виїхав в Анталію, а потім - 15 червня минулого року - в США. Він працював в Києві на досить престижній і цікавій посаді, десь там під Бучею будував власний будинок - не встиг закінчити, будинок частково цілий, дах пошкоджений під час обстрілів. Ось він відкрив - в Філадельфії - на мій подив - офіс хімчистки і розвиває той бізнес. Але «київський» не полишає - досвід же є - по вихідних. Виховує трьох дітей, надсилав мені фото з новорічних дитячих святкувань. Як бачите, всі легіні працюють. Тільки одні на свої родини та дітей, а інші на «словоблудіє» за командою тов. майора .
Востаннє редагувалось akurt в Нед 11 січ, 2026 15:14, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4108 раз.
- Подякували: 1526 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
7
Додано: Нед 11 січ, 2026 15:14
Bolt написав: akurt написав: Bolt написав:В мене враження, що він такий же українець, як і наш президент і решта високопосадовців. Тут дивишся, приїхали в СШП, живуть роками мало не в машині, а тут якось все занадто гладко.То маманю на вертольоті за 700 баксів катає, то по ресторанам по 300-500 баксів лазить. В нього якась дистанційна робота на якогось американського роботодавця, про яаку не може розповісти. Може якись ІТівець з річною 150 кує. А таксує і столяркою для душі і контента займажться. Ну, може , як згадував вище, що йому брати не по українській національності добре допомагають. Якісь хабадники. Все ІМХО.
Щось вам 2587715, який каквкає з болот під Магнітогорськом, здається щирим українцем, а хлопець з Івано-Франківська - таким не здається. Він справді працює в он-лайн режимі на американського роботодавця і ще має в гаражі свого будинка цілу майстерню по роботі з деревиною, фанерою та дошкою. Що тут дивного? Всі в США працюють або намагаються працювати на двох роботах. Я навіть знаю одного приятеля, він не в США, який мешкає не у Львові, а неподалік від озера Наварія, так в нього теж не одна робота. Нормальна ситуація для ПРАЦЬОВИТИХ людей. Сподобалася ваша фраза вище: « В нього якась дистанційна робота на якогось американського роботодавця, про яаку не може розповісти». А ну запитайте те саме в вашого цифрового товариша, що напише тов. лейтенант?
Мама Ріта, одного цього більше ніж... 😏
родичь у Китаї , 120000 баксикив у рік, але треба працювати дуже багато и не руками а головою
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 639 раз.
- Подякували: 524 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 січ, 2026 15:27
Саме так. Все вірно. Наші люди не звикли працювати багато часу на день, а тим більше - на двох або трьох роботах. В 2000 році - мене сильно здивував мій колишній шеф, який виїхав в США (там вже мешкали його мама та його рідна сестра). Він в розмові сказав, що його сестра працює відразу на трьох роботах. Це мене здивувало, а він підтвердив із словами: «Тут всі працюють на двох або трьох роботах». Друге, що мене здивувало в його розповіді, це те, що в будь-якому віці можна перевчитися на будь-яку нову - зовсім нову - професію. І вчаться, і змінюють професії. Головне - «знайти себе». А можливо і більше: «Знайти собі місце там, де від тебе буде більший ефект і де ти зможеш отримати більше грошей». При чому «більше грошей» за рахунок уміння та здібностей, а не за рахунок того, що тебе в 20 років призначили невідомо як прокурором області (!), в 32 ти отримав пенсію в 1/5 мільйона гривень та втік в Швецію. Відчуйте різницю.
P.S. Про зарплатню в 120 000$ на рік тому, хто працює головою, а не ногою, не розказуйте пану flyman’y, він дуже не любить такі цифри і тим більше реально значно більші. Я давно не спілкувався з колишнім колегою по роботі з приводу його племінника, але ще років 3 чи 5 тому наш український хлопчина - його племінник - працював в місті (назву міста в США видалено) в компанії (назву однієї з найбільших компаній світу видалено) на одній з найвищих посад - здається заступник CEO з питань безпеки компанії («Захист інформації»). Думаю, що в нього була - а мабуть і є - доплата втричі - вчетверо більше за вказану вище.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
2
7
Додано: Нед 11 січ, 2026 15:46
akurt написав: flyman написав: 2587715 написав:каже що в Франеку живе біля аеродрому щр є небезпечно
Тут в текстах плутанина подій та імен: згадуються відразу три особи: - один після закінчення новосибірського вищого військово-політичного училища працює звичайним словоблудом, який «чув дзвін, та не знає, де він». Є така професія: молоти всіляку дурню. - другий - то блогер Володимир, він веде на YouTube дуже цікавий канал про Програму U4U - і не тільки. Рік тому взяв в іпотеку те, що тут часто обговорювалося: купівля будинка. Я його інколи дивлюся. Ось він дійсно жив неподалік аеродрому в Івано-Франківську. Захищаючи своє право/бажання жити і далі в США, у пояснені для Міграційноі служби в США, дуже мудро як один із пунктів, вказав, що в Україну - якщо повертатися - то у небезпечну точку на відстані в 1 км від аеродрому. Там в нього було викладено 10 пунктів і це один щ них. Взагалі зробив дуже мудре пояснення та виграв: його родині право перебування («репароль») продовжили. Саме за те, що пан Bolt виклав його свіже відео, я і подякував пану Bolt. Цікавий матеріал. - третій - то мій приятель Павло, він мешкав в Бучі, тікав з трьома дітьми під обстрілами вже, виїхав в Анталію, а потім - 15 червня минулого року - в США. Він працював в Києві на досить престижній і цікавій посаді, десь там під Бучею будував власний будинок - не встиг закінчити, будинок частково цілий, дах пошкоджений під час обстрілів. Ось він відкрив - в Філадельфії - на мій подив - офіс хімчистки і розвиває той бізнес. Але «київський» не полишає - досвід же є - по вихідних. Виховує трьох дітей, надсилав мені фото з новорічних дитячих святкувань. Як бачите, всі легіні працюють. Тільки одні на свої родини та дітей, а інші на «словоблудіє» за командою тов. майора .
А потім в кінці він сказав, що за гроші допоможе оформити таке саме подання на репароль. Якби був українцем, то мавчав би в тряпочку, що йому це вдалось і тішився би, як інших, менш спртних соплеменників агенти ІСЕ лапають і депортують. 😏
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 11 січ, 2026 17:03
Трамп обмежує % по кредитках на рівні 10%. Цікаво як швидко в США запустять "швидкогроші", бо дуже сильно сумніваюсь, що американці перестануть жити в кредит, а банки при таких ставках звісно поріжуть ліміти клієнтам з низьким рейтингом
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 925 раз.
- Подякували: 644 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 11 січ, 2026 17:35
Дюрі-бачі написав:Трамп обмежує % по кредитках на рівні 10%. Цікаво як швидко в США запустять "швидкогроші", бо дуже сильно сумніваюсь, що американці перестануть жити в кредит, а банки при таких ставках звісно поріжуть ліміти клієнтам з низьким рейтингом
Будь-який каприз за рахунок федрезерва.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 11 січ, 2026 18:18
Bolt написав:А потім в кінці він сказав, що за гроші допоможе оформити таке саме подання на репароль. Якби був українцем, то мавчав би в тряпочку, що йому це вдалось і тішився би, як інших, менш спртних соплеменників агенти ІСЕ лапають і депортують. 😏
Можете мені не вірити, але інтелектуальна робота завжди оплачувалася значно більше, ніж фізична. В практично завжди оплачувалася. Наслідки/продукт інтелектуальноі роботи часто патентуються, захищаються авторськими правами. Виконавець такої інтелектуальної роботи має право розпоряджатися своєю роботою так, як він хоче: подарувати, спалити або продати. Так що це і нормально, і звичайна практика. Інакше б «мовчали в тряпочку» і Шекспір, і Ньютон, і Форд, і Тесла, і всі композитори, письменники та автори текстів пісень.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
2
7
Додано: Нед 11 січ, 2026 18:29
Дюрі-бачі написав:Трамп обмежує % по кредитках на рівні 10%. Цікаво як швидко в США запустять "швидкогроші", бо дуже сильно сумніваюсь, що американці перестануть жити в кредит, а банки при таких ставках звісно поріжуть ліміти клієнтам з низьким рейтингом
Неймовірно приємно, що наші люди хвилюються про кишеню мешканців іншого боку Земноі кулі. Написане вище правда є турботою про американця, і не тільки, але містить неточну інформацію. Насправді так: «9 січня президент Дональд Трамп заявив, що він закликатиме до встановлення річного обмеження процентних ставок за кредитними картками на рівні 10 відсотків, яке потенційно може почати діяти пізніше цього місяця, хоча його забезпечення може залежати від Конгресу. У дописі на Truth Social Трамп заявив, що американців «обдирають» компанії-емітенти кредитних карток, які стягують процентні ставки від 20 до 30 відсотків, і пообіцяв, що його адміністрація покладе цьому край. «ДОСТУПНІСТЬ! З 20 січня 2026 року я, як президент Сполучених Штатів, закликаю до встановлення річного обмеження процентних ставок за кредитними картками на рівні 10%», – заявив президент.» Наприклад, за умовами Договору на обслуговування кредитних карток в разі, якщо клієнт вчасно не поверне гроші, то банк може нараховувати плату за користування його грошами в сумі до 24% річних. Трамп зробить так, що буде не більше 10%. Клієнти банків в США хлопають в долоні своєму президенту! Я точно не знаю, але відсоткова ставка в українських банках може сягати 50%. То хто кому доктор?
Востаннє редагувалось akurt в Нед 11 січ, 2026 18:45, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
2
7
Додано: Нед 11 січ, 2026 18:32
akurt написав:Саме так. Все вірно. Наші люди не звикли працювати багато часу на день, а тим більше - на двох або трьох роботах. В 2000 році - мене сильно здивував мій колишній шеф, який виїхав в США (там вже мешкали його мама та його рідна сестра). Він в розмові сказав, що його сестра працює відразу на трьох роботах. Це мене здивувало, а він підтвердив із словами: «Тут всі працюють на двох або трьох роботах». Друге, що мене здивувало в його розповіді, це те, що в будь-якому віці можна перевчитися на будь-яку нову - зовсім нову - професію. І вчаться, і змінюють професії. Головне - «знайти себе». А можливо і більше: «Знайти собі місце там, де від тебе буде більший ефект і де ти зможеш отримати більше грошей». При чому «більше грошей» за рахунок уміння та здібностей, а не за рахунок того, що тебе в 20 років призначили невідомо як прокурором області (!), в 32 ти отримав пенсію в 1/5 мільйона гривень та втік в Швецію. Відчуйте різницю. P.S. Про зарплатню в 120 000$ на рік тому, хто працює головою, а не ногою, не розказуйте пану flyman’y, він дуже не любить такі цифри і тим більше реально значно більші. Я давно не спілкувався з колишнім колегою по роботі з приводу його племінника, але ще років 3 чи 5 тому наш український хлопчина - його племінник - працював в місті (назву міста в США видалено) в компанії (назву однієї з найбільших компаній світу видалено) на одній з найвищих посад - здається заступник CEO з питань безпеки компанії («Захист інформації»). Думаю, що в нього була - а мабуть і є - доплата втричі - вчетверо більше за вказану вище.
так . не втричі але бесплатная еда "всё включено", можешь взять с собой , и много мелких плюшек , но не воруй, мзду не бери а он ревизор  ... п.с. банк
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 639 раз.
- Подякували: 524 раз.
-
-
Профіль
-
-
|