так, прийшов час й 2008 року народження. й тих, кого раніше не впіймали.
|
|
й головне. з чого почалося? якщо ви так люб'язно підказали, як шукати повідомлення, то нехай ЛАД уважно їх подивиться, й покаже мені, де я "разоблачал его как москаля". а коли не знайде, то подумає, що визнавати - чи то помилився, чи то збрехав? Як все засрано в головах тих хто не може відрізнити Вал і те що залишилось... Ну продали за рік 2 млн тонн по 200 доларів тонна= 400 млн доларів виручки Ну ВИТРАТИЛИ на вирощування хай по 150 доларів = 300 млн доларів затрат.. То що вигідно витратити 100 млрд в рік на війну щоб отримати додаткових 100 млн від експорту з захоплених територій?
А навіщо ти писав приклад який не дотягує до 1/1000 витрат? Ти давай, починай з таких які можна хоч приблизно порівняти. Як правило Перших 30% прикладів - закриває 70% всієї проблеми.. Якщо в тебе перший - це 1/1000 , то десятий це 1 /1000 000 Так що давай, старайся, я в тебе вірю. Можу парочку прикладів страшного успіху педерації підкинути Захопили за рік 4000+км квадратних що становить 1/4000 до територій які мала чи втратили за 2025 рік 300 000-400 000 солдат тобто кожного 1 з 350 жителів Далі продовжувати перечислення досягнень великого пуйла? Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 18 січ, 2026 22:22, всього редагувалось 1 раз.
Звісно не міг - країн де можна наймати працівників на мінімалку, та безнаказанно порушувати трудове законодавство, наприклад заставляючи їх "мінятись та відробляти" не надаючи лікарняних, про що ти тут вихвалявся - не так вже і багато, і в жодній з них в тебе немає зв"язків щоб домовлятись... Допуск до продажі підакцизних товарів, де держава по суті гарантує прийнятний для тебе прибуток - це ж не "співпраця з владою"? А те що твій "бізнес" досі існує, в той час як бізнес Долярчика та десятків тисяч подібних дрібних підприємців було знищено - теж мабудь випадковість, а не результат "співпраця з владою" та "вміння домовлятись"? Яка така "Більшість тут присутніх"? Я наприклад впевнений, що втратила саме Україна. А твої шанси побудувати аналогічний "успішний бізнес" за її межами - нульові, і саме тому ти і "залишився". Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЯ наприклад впевнений що приніс на порядок більше користі ніж ти до того як потрапив в ЗСУ і що ? Тобто одного який вважає що краще покинути Україну - ми побачили Давайте, інші вскривайтесь... Тільки бажано Якщо критикуєте магазини -то покляніться смертю своїх близьких що жодного разу не користувались їх послугами... Якщо заявляєте що продаж підакцизних це корупційна ЗМОВА з владою - то знову ж покляніться що жодного разу не виконували жодних замовлень від влади і так далі і тому подібне.. тепер тим які жирували на єдиному і податків платили як мій прибиральник, а виручку отримували як два будівельника... Що зробив долярчик коли повернувся в тил? допоміг тобі хоч копійкою Це яскравий приклад До речі Якби я був гетьманцевим- то зробив би так, щоб Єдиноподатників НЕ МОЖНА було звинуватити в тому що ними прикриваються великі корпорації і тому цих єдиноподатників треба закрити.. Я б просто привязав сплату податків до середнього по Державі а не до мінімального Різним там би це страшно не сподобалось адже тоді б йому з прибутку в 100 000 прийшлось платити на 4000 а 10000... Але тоді б він зміг працювати вічність не залежачи від чиновника.. Але ж хіба людина в якої ПДВ платить покупець - може осягнути такі тонкощі?
Я не перечислял "досягнення великого пуйла" и не искал специально примеры, привёл то, что случайно попалось в новостях. И даже не пробовал считать прибыль от этого. Но я там привёл и другой пример. Понятно, что геологоразведка даст доходы не завтра и не гарантированно. Хотя не знаю результаты "радянських геологічних матеріалів", которые послужили "основою для проведення дослідження". Возможно, они дают уверенность в успехе. Эти доходы могут быть весьма большими.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||