|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 22 січ, 2026 17:51
ЛАД написав: sashaqbl написав:......... UPD.: плати ініціації наші)))) хоча роблять теж в Китаї.
Це можнв назывти "наші"?
дезігн наш
-
flyman
-
-
- Подякував: 1625 раз.
- Подякували: 2874 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Чет 22 січ, 2026 17:51
Banderlog написав: pesikot написав: Banderlog написав:В мому рідному селі, для прикладу, голова сільради свого сина оформила директором цвинтаря. Хоть ніколи там ніяких директорів не було) він зара мало що з бронню так іще й якусь зарплату йому платять 
Ти ж скоро повернешься в мирне життя, то правда ж, ти приїдешь в село і голові сільради за це пику начистиш ? Чи ні ? Підеш з ним в баню паритись ? )
Я шо схожий на дон кіхота- борця з вітряними генераторами ахметова в полтавській області? взагалі голова сільради жінка, а він мій ровесник так що паритись піду хіба з внучкою Я в хороших відносинах з ними. ) і скажу тобі більше, там я б на цю тему нізким і говорити не став.
Так і запишемо "своїм - все, не своїм - закон" стоп, десь я це вже чув )))
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 22 січ, 2026 17:55
pesikot написав:Ти спершу накинув і попри факти, намагаешься свою уявну сову натягнути на реальність Нічого не притихло, наприклад, Чорноморськ без світла До Давосу нічого не заважало путіну гатити по енергетиці
та кому є діло до того чорноморська?) Це мєлочі. В мене он по селу камишуваха впало годину тому 10 каб і нічо ніхто жужжить  це при довоєнному населенню 5200 чоловік , а скільки вдарило шахедів по 3,5 млн києві за минулу добу? Думаю цифри ніпрошо. Тепер цікаво, що там потужний договорився з трампом. Бо якщо опять почав тягати тигра за вуса, ракетні удари вже будуть найближчим часом.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 22 січ, 2026 18:20
Banderlog написав: pesikot написав:Ти спершу накинув і попри факти, намагаешься свою уявну сову натягнути на реальність Нічого не притихло, наприклад, Чорноморськ без світла До Давосу нічого не заважало путіну гатити по енергетиці
та кому є діло до того чорноморська?)
Коли я тобі пишу, то таке відчуття, що ти не пам"ятаєш, що ти писав годину тому назад, чи робиш такий вигляд До Давосу по енергетиці били ? били Ракетні удари по містам були, коли вже Бубочка в Давосі ? були Banderlog написав:Тепер цікаво, що там потужний договорився з трампом. Бо якщо опять почав тягати тигра за вуса, ракетні удари вже будуть найближчим часом.
Тобто, потрібно улестити путіна, я правильно розумію ? Щоб він не бив по енергетиці Ти ж чудово розумієш, як це називается )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 22 січ, 2026 18:37
Banderlog написав:Тепер цікаво, що там потужний договорився з трампом. Бо якщо опять почав тягати тигра за вуса, ракетні удари вже будуть найближчим часом.
У мене вже немає жодних очікувань. Особливо від слів Зеленського. Вже десятки разів говорились гучні слова про "завершення", про домовленості, по факту НІЧОГО не змінилось.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 січ, 2026 18:43
andrijk777 написав: Banderlog написав:Тепер цікаво, що там потужний договорився з трампом. Бо якщо опять почав тягати тигра за вуса, ракетні удари вже будуть найближчим часом.
У мене вже немає жодних очікувань. Особливо від слів Зеленського. Вже десятки разів говорились гучні слова про "завершення", про домовленості, по факту НІЧОГО не змінилось.
Як там рік назад казали - для танго потрібно двоє ... Якщо путін не хоче зупинятись і ти це чудово знаеш, то які претензії до Зеленського ?
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 22 січ, 2026 18:46
andrijk777 написав: Banderlog написав:Тепер цікаво, що там потужний договорився з трампом. Бо якщо опять почав тягати тигра за вуса, ракетні удари вже будуть найближчим часом.
Это зря: уже прогрев пошел Росіяни не виграють війну, бо підуть на компроміс, — З
все - они проиграли.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 493 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 22 січ, 2026 18:54
_hunter написав:Это зря: уже прогрев пошел Росіяни не виграють війну, бо підуть на компроміс, — З
все - они проиграли.
І про "прогрев росіян" я вже чув і не раз. Ось про "прогрев українців" не чув по-моєму ні разу.  Думаю українців вже достатньо "прогріли" відключенням електроенергії.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 січ, 2026 18:56
andrijk777 написав:Думаю українців вже достатньо "прогріли" відключенням електроенергії.
Казати за всіх - це ознака психічного розладу, у тебе
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 22 січ, 2026 19:03
andrijk777 написав: _hunter написав:Это зря: уже прогрев пошел Росіяни не виграють війну, бо підуть на компроміс, — З
все - они проиграли.
...... Ось про "прогрев українців" не чув по-моєму ні разу. ......
Я ровно про это же: очень похоже на то, что на выходных таки подпишут РПО...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 493 раз.
-
-
Профіль
-
-
2