ніт, свобода це можливість вибирати власну ідентичність (to choose own identity)
|
|
я скажу що - дуже ЛАДу не подобається, що я регулярно показую, що сучасна ідеологія на Раші не надто відрізняється від нацистської ідеології. отут він не тихо, а дуже голосно розповідає про хароших руських, й як їх трошки обдурили... а хто ж їх обдурив? чи може путін й є те, що хоче звичайний руський - 76% так точно?
ще раз - без тотальної перебудови Раші змін не буде - не через десять років, ні через двадцять. й військової поразки так, поки не буде. а що ж тоді буде? подивимось... але поки вони не визнають свої злочини - свалу не буде... ви так впевнено кажете. а звідки знаєте? чи може вам так хочеться? бо там складна ситуація. поцікавтесь, як євреї намагаються домовитися з палестинцями - дуже здивуєтесь. з Іраном вони домовляються ракетами, з Хезболою пейджерами. й нам так доведеться. й Німеччину вони простили, а окремих німців - ні. шукали й знаходили. й ми теж так маємо робити.
що значить "стараться" - що за дитячі вигадки? Корея старається? Ізраіль з палестинцями старається? ти домовляєшся з тими, хто розділяє твої погляди. а різні диктаторські режими... Раша нападе на Польщу чи Естонію - ми маємо робити вигляд, що нічого не сталося? ми не маємо достатньо сил, щоб нав'язувати свою волю. але з ким спілкуватися, а від кого триматися подалі - це вже питання самоповаги. я так розумію, якби 2СВ пішлм по-іншому, то ви б залюбки купували чудові німецькі шкіряні абажури. бо за вашою логікою - це їх справа, з чого вони їх роблять, це ж вас не оминає?.. а оцей накид на США, саме на США - теж цікаве питання. знову ж з вашою логікою, якщо сусід лупцює дружину та дітей - це ж його справа, чого лізти? от коли вб'є, то інша справа, а до того - ні? а на Заході ти бач цікавляться, ще й дітей можуть забрати... ваша логіка швидко закінчиться коли вас це зачепить. от чомусь жити в країні "де москаляку на гіляку" - вам не подобається. а чого так? може є причини? як ви кажете, не треба лізти в чужі справи Shaman
Бессмысленно пытаться вам что-то объяснять - вы просто не хотите понимать, что я пишу, и перекручиваете всё на свой лад. И пытаетесь рисовать всё только чёрно-белым. На фронте это так - есть свои и есть враги. И задача убить и уничтожить врага. Чем больше, тем лучше. В остальных случаях это далеко не так. И Израиль пытается договориться и с палестинцами. И пробовал для этого разные варианты. Пока не получается. Сейчас клацал каналы и нарвался на марафоне на документальный фильм о бомбардировке Дрездена. Показали фото и видео. Рассказывали об огненном шторме в результате бомбардировок и показали фото просто расплавленной массы тел в бомбоубежищах. Страшные кадры. Вам полезно было бы посмотреть, чтобы понимать, что такое война. К сожалению, застал уже конец фильма, не знаю, как он называется. "сучасна ідеологія на Раші не надто відрізняється від нацистської ідеології", - это чисто ваш бред и не имеет никакого отношения к поиску "хароших руських". Были и хорошие немцы. Но идеологии отличаются категорически и, если вы этого не понимаете, это говорит не об идеологиях, а только о вас. "якщо сусід лупцює дружину та дітей - це ж його справа, чого лізти? от коли вб'є, то інша справа, а до того - ні?", - повторяете аргументацию Путина. Один в один. Он как раз этим и объяснял свою "СВО" - защитой "братьев". Посмотрел видео об Иране, кот. вы порекомендовали. Зачем, не понял. Не услышал там ни одного нового слова, хотя видео достаточно длинное - 45 мин. Я бы сам после получасовой подготовки мог бы рассказать больше. Автор, вроде бы, упоминает все факты, но акценты... Да, возможно, трубы изношены (хотя откуда это известно, не понятно), но 6 лет подряд сильной засухи это не шутки. Да, устаревшие технологии. Но санкции против Ирана действуют уже не год-два, а десятки лет. Вы рассчитываете на крах РФ благодаря санкциям за несколько лет. Иран всё же послабее, а санкции действуют намного дольше. Хотя видео уже устарело - протесты подавлены, режим в очередной раз устоял. (Только не начинайте рассказывать, что я защищаю режим аятолл А вообще вы демонстрируете образцы демагогии. Я пишу о том, что не надо вмешиваться во внутренние дела другого государства, а вы рассказываете: "Раша нападе на Польщу чи Естонію - ми маємо робити вигляд, що нічого не сталося?" Нападение на другую страну - это внутреннее дело? Ваш в***р насчёт "шкіряних абажурів" даже комментировать не буду. Характеризует вас... не очень хорошо. Напомню только, что вы обижались (не только на меня) за гораздо меньшее. И да, я никого не отправляю на фронт, но вам было бы очень полезно побыть на передовой пару месяцев. Да хотя бы один. Может быть, до вас хоть что-то дошло. Війна продовжується.
Рашисти вдарили знову масовано по енергетиці. З чим ти не згоден? Про те що буде масований удар після зриву переговорів знали ВСІ. Серйозні люди і посольства вивезли сімї на вихідні. І звернення кличка було, що в кого є куди їхати - їдьте. Тут боксеру плюсик, хоч в нього як і в решти українських можновладців діти за кордоном, але він хоч не закликає народ на шашлики і грітись самотиками Banderlog
Хіба москалі пропонували мир? Де? Їх пропозиція, а точніше - ультиматум - ЗСУ мають вийти з решти Донбасу (який рф не може захопити), після чого рф погодиться почати переговори про мир. Тобто Україна готова почати переговори про мир "просто так, без якихось умов", а рф - ні. То в кому справа?
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||