Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1661316614166151661616617 ... 17124>
Повідомлення Додано: П'ят 30 січ, 2026 12:59

Re: Напад росії і білорусі на Україну

fler написав:Чому ви мене з ним порівнюєте

В мене ВСІ ближчі родичі чоловічого роду в Армії.
А у Вас Ніхто. Зате завжди потужний успішний успіх.

Доречі, а де дівся Успіх?)

ПС, один навіть з інвалідністю, але на ВЛК одужав)
BeneFuckTor

Подякував: 267 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 січ, 2026 13:03

Water написав:
  fler написав:Знайдіть у ЗСУ жінок - докторів наук, а тоді порівнюйте.

У якій сфері ви науковиця?
Першу шо знайшов:
Віта Титаренко, старший лейтенант, офіцер першого центру інформаційно-комунікаційної підтримки Сухопутних військ Збройних Сил України, релігієзнавець, доктор філософських наук, професор, наукова співробітниця Інституту філософії імені Григорія Сковороди Національної академії наук України.

Water, чудово. Я теж у гуманітарній сфері, хоч не філософ. Ось посилання на її науковий профіль, де можна ознайомитись з її працями та побачити індекси цитування.
https://scholar.google.com/citations?hl ... by=pubdate
Враховуючи, що вона працює в НАНУ з 1999 року і має h-індекс цитування 8, можна зробити висновок, що як науковець вона не дуже затребувана. Напевно, в ЗСУ вона ефективніша. Мій h-індекс = 18, отже моя ефективність у науці значно більша. Не знайшла в гуглі її вік, але припускаю, що десь близько до мого.
Тепер поглянемо, чим вона займається. Перший центр інформаційно-комунікаційної підтримки Сухопутних військ ЗСУ — це спеціалізований підрозділ, створений для боротьби з російською пропагандою, документування реальності війни та налагодження співпраці з медіа. Центр працює як ключова медійна структура в системі Командування Сухопутних військ, що об'єднує військових журналістів та медійників для ведення інформаційної війни. Чи не те саме я роблю тут?))
fler

Подякував: 1215 раз.
Подякували: 1337 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 січ, 2026 13:07

fler написав:Чи не те саме я роблю тут?))

М-да. Вам прям медальку треба дати.
Можна посилання на ваш індекс?
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 січ, 2026 13:26

fler написав:що як науковець вона не дуже затребувана. Напевно, в ЗСУ вона ефективніша. Мій h-індекс = 18, отже моя ефективність у науці значно більша. Центр працює як ключова медійна структура в системі Командування Сухопутних військ, що об'єднує військових журналістів та медійників для ведення інформаційної війни. Чи не те саме я роблю тут?))

Тут це шо, рубльом наказать фокса, закарпаття?
Чи ви по айпішнику виявили "когось" і притягнули за державну зраду?
Чи я колись побачу на мавзолеї контактний телефон +7(499)994-99-13?

Ось ще одна науковиця:
Кандидатка фізико-математичних наук із Києва з позивним "Тет" служить у 6 окремому полку ССпО "Рейнджер", що на Хмельниччині. Понад десять років вона працювала в столичному Інституті космічних досліджень. У війську займається РЕБами й РЕРами.

https://suspilne.media/khmelnytskiy/895 ... elniccini/
Water

Подякував: 69 раз.
Подякували: 264 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 січ, 2026 14:01

sashaqbl написав:
  fler написав:Чи не те саме я роблю тут?))

М-да. Вам прям медальку треба дати.
Можна посилання на ваш індекс?

Ні, не можна, тому що те посилання містить, зокрема, інформацію про особистість - ПІБ, фото, місце роботи.
fler

Подякував: 1215 раз.
Подякували: 1337 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 січ, 2026 14:34

Ох згадую свої студеньтьсякі роки, коли ми писали статті і просто вписували викладачів, звичайно що вони перечитували пару раз, хоча не всі)) А ще як згадаю свою кафедру і скільки там було дармоїдів, один препод дуже умний був ТАУ читав, але мав дуже 'бажання' когось навчити. А ще уявляєте на кафедрі робототехніки, робот - не працює))
Зайшов зараз переглянути що там, половина від армії ховається, другий дружину влаштував, ще частина як викладачі ноль без палочки. Зате один якийсь новий з америки то в ньом цей індекс цитувань h-260, оце вже інша справа, може і може чомусь навчити, Нанотехнології та наноматеріали читає. А ще один працює якого ще 15років тому хотіли звільнити, чи жалко може я не знаю, завжди нам говорив надо поставити десь 20% п'ятірок, щоб декан не ругав.
BeneFuckTor

Подякував: 267 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 січ, 2026 14:49

За даними слідства, упродовж березня-липня 2025 року священник однієї з релігійних громад Харківської єпархії УПЦ МП у проросійських Telegram-каналах залишав коментарі, у яких принижував українців, формував зневажливий і стереотипно негативний образ українського народу.
https://bukvy.org/u-harkovi-zatrymaly-s ... resiyu-rf/
Water

Подякував: 69 раз.
Подякували: 264 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 січ, 2026 16:26

katso написав:Глава Нацполиции Выговский сообщил новые подробности убийства четырех полицейских ветераном ВСУ и Майдана Сергеем Русиновым в Черкасской области при попытке задержания.
Мені цікаво
А навіщо цей весь срач?
Невже не ясно
1 Людина яка пройшла Майдан, ЗСУ і отримала ветерана - швидше за все має деформоване війною поняття справедливість/правильність ... чи інший зручний термін -підберіть самі
2 Офіцери міліції ( якщо погодитись з тим що описав їх керівник) також діяли відносно коректно (чекали/шукали/не бикували/запросили товаришів ветерана .....) тобто діяли в межах повноважень...

Звідси висновок
а-всі загинули
б - офіціерів міліції які загинули ВИКОНУЮЧИ наказ - подати на нагороди (посмертно)
в - ветерана поховати з написом на могилі ( війна так і не відпустила з своїх пазурів)
г - всім причетним службам ( СБУ , віділ внутрішніх розслідуваннь МВС, прокуратура) провести слідство не за фактом вбивства або загибелі, а за фактом виникнення умов яке привело до вбивства/загибелі)
Все
А ці пошуки абсолютної справедлвості...
Я завжди питав
Уявіть що йде розслідування в якому питанням є крадіжка 1000 грн....
Спочатку його розглядає слідчий 2 тижні ( витратив на нього 10000 грн бюджетних коштів(його зарплата)
Потім прокурор на підставі подання слідчого розглядає чи можна висунути звинувачення ( ще парочка тисяч гривень бюджетних грошей)
Потім суддя з зарплатою 500 грн/год - витрачає 10 годин на прийняття СПРАВЕДЛИВОГО рішення...
І після того як все відбулось - виявляється.
Той в кого вкрали 1000 - доплатив ще 10 000 щоб довести що в нього вкрали
Той який вкрав 1000 - доплатив ще 10000 щоб йому довели що він вкрав...
budivelnik

Подякував: 295 раз.
Подякували: 3005 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 30 січ, 2026 16:56

budivelnik написав:Все
Я завжди питав
Уявіть що йде розслідування в якому питанням

тобто сучасний феодальний устрій де в регіонах царюють місцеві князьки (лояльні до зелених узурпаторів) в зговорі з органами держвлади та силовим і судовим апаратом це "мелочі жізні"?
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 січ, 2026 17:28

Letusrock написав:
  budivelnik написав:Все
Я завжди питав
Уявіть що йде розслідування в якому питанням

тобто сучасний феодальний устрій де в регіонах царюють місцеві князьки (лояльні до зелених узурпаторів) в зговорі з органами держвлади та силовим і судовим апаратом це "мелочі жізні"?

скільки пафосу та емоцій ... де ж ти був такий справедливий за часів Яника ? ))
pesikot

Подякував: 548 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
  #<1 ... 1661316614166151661616617 ... 17124>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему