Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1663916640166411664216643 ... 16652>
Повідомлення Додано: Нед 01 лют, 2026 14:24

Shaman написав:
  katso написав:
  Water написав:.........
Ви би хотіли так другу отримать, нікуди з Харкова не виїжаючи?

Так а если Харьков вдруг захватят, то в этом что, он будет виноват, в свои 75 лет, и поэтому будет должен от украинской пенсии отказаться?

так й було б, якби захопили. але чого тут цноту з себе показувати? я казав - я би в окупації не жив. ЛАД сказав, що він би залишився - це така справа, кожен для себе вирішує.

Вы никогда не врёте и не приписываете другим свои домыслы. :mrgreen:
Где и когда я такое говорил?
ЛАД
2

Подякував: 5384 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 01 лют, 2026 14:28

ЛАД написав:
  M-Audio написав:
  Shaman написав:а ти трошки по-іншому дивись - якщо після перемоги Раші ти гарантовано поїдеш на Сибір, ти точно так же вперто будеш шукати варіанти?
А він не може. Я вже питав яке ставлення в нього про відвід військ було б, якщо б в результаті його домівка опинилася на окупованій території, а його самого запросили звідти на вихід з речами, які можна забрати в руках. Відповідь була -- такого не станеться, буду жити під окупацією, і ніхто мене нікуди не запросить. Таку впевненість, мабудь, дає наявний російський паспорт і праця на російські спецслужби, інакше це не пояснити.
Уявити, що в когось може бути інакше, він не може, або старанно удає вигляд, що не може, щоб у подальшій дискусії рефлекторно не написати щось на кшталт "просто так никого не выселяют, значит было за что".

Вас, видимо, в детстве не учили, что врать нехорошо?
Это ж надо суметь написать пост, в котором ни одного слова правды.

Shaman, а вы тут же радостно поддержали ложь.
Кстати, я понимаю, что с историей у вас плохо, но к вашему сведению, Финляндия не была оккупирована и никаких списков там не составляли и в Сибирь никого не отправляли. И это при том, что Финляндия несколько лет воевала на стороне нацистской Германии и потерпела поражение в войне.

з приводу брехні - дуже просте питання - а що ви відповіли на питання, що будете робити в окупації? "Відповідь була -- такого не станеться, буду жити під окупацією" - ваша відповідь? чи яка відповідь - виїдете до окупації? виїдете після окупації? чи такі залишитесь? ;)

ви кажете, я підтримав брехню - а що ж не процитували мою відповідь, яка йде наступна? й що ж я там підтримав?..

Фінляндія не була окупована. добре, а нам що з цього? ми не Фінляндія, а головне Раша - не срср. знаєте, чого в Сибір нікого не відправили? бо там більш свідоме населення, виїхали всі або майже всі. а такий знавець історії знає, скільки срср за 39-40 рр встиг відправити до Сибіру українців з Західної України? оце наш приклад.
Shaman

Подякував: 817 раз.
Подякували: 1721 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 01 лют, 2026 14:30

Сибарит написав:
  Дюрі-бачі написав:Ще один знайомий приїхав в СЗЧ. Дізнався, бо у Viber прийшло повідомлення "абонент має новий номер". Каже, що з приходом Федорова в міністерство в них почалась тотальна боротьба зі смартфонами в солдат, прям фізичне знищення, щоб ті сиділи в інформаційній ізоляції.

Начнем с того, что Федоров - ярый цифровизатор. С его приходом, использование смартфонов должно увеличиться. Впрочем, я никаких перемен не заметил.
Похоже, на каком-то этапе возникло недопонимание. Именно функционал смартфонов используется достаточно активно, на мой взгляд, даже слишком. Борьба идет с использованием телефонной связи там, где это чревато раскрытием дислокации. На нуле, естественно, связь включать нельзя.
Скорее всего, речь идет о показательной порке в подразделении, где народ расслабился и перестал соблюдать правила пользования телефонами. И да, с кнопочным телефоном соблюдать эти правила сложнее, чем со смартфоном.

теория мне не интересна совсем,совсем
Vadim_

Подякував: 643 раз.
Подякували: 527 раз.

Профіль

Shaman написав:.........
я український патріот чи проросійська консерва
........
В принципе одно другому не противоречит (это не о вас, а взагалі).
ЛАД
2

Подякував: 5384 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  katso написав:Так а если Харьков вдруг захватят, то в этом что, он будет виноват, в свои 75 лет, и поэтому будет должен от украинской пенсии отказаться?

так й було б, якби захопили. але чого тут цноту з себе показувати? я казав - я би в окупації не жив. ЛАД сказав, що він би залишився - це така справа, кожен для себе вирішує.

Вы никогда не врёте и не приписываете другим свои домыслы. :mrgreen:
Где и когда я такое говорил?

відповів вище - це я взяв з допису M-Audio. де він пише, що ви відповіли, що залишитесь.

добре, запитаю я ще раз - що ви будете робити у випадку окупації - залишитесь чи виїдете? дуже просте питання.
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 01 лют, 2026 14:33

ЛАД написав:
  Shaman написав:.........
я український патріот чи проросійська консерва
........
В принципе одно другому не противоречит (это не о вас, а взагалі).

маячня.

так, є декілька консерв, які імітують цинічних українців - як той же подвійний володар мух. але проукраїнських патріотів набагато більше.

а от за вас я ніяк не зрозумію. ви стільки антиукраїнських речей пишете, що я ніяк не можу зрозуміти - це щира радянські сутність, чи нічого особистого, просто гроші... ;)
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 01 лют, 2026 14:39

Re: Напад росії і білорусі на Україну

pesikot

Подякував: 546 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 01 лют, 2026 14:46

ЛАД написав:человек свою пенсию заработал и может получать, а если РФ готова платить вторую, то это их проблемы.

[/quote]

Україна і РФ мали тимчасовий договір о пенсіях
Временное соглашение от 1993 года, касавшееся северного стажа

який був скасований у 10/07/2023р
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/643_266#Text

знайомий(75р) відпрацював 10(чи 12) на крайній півночі в РФ , до 2023 отримував "северную" пенсію (від РФ)
prodigy

Подякував: 3382 раз.
Подякували: 3360 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Нед 01 лют, 2026 14:47

pesikot написав:
  Schmit написав:Тверезий погляд на ситуацію, що складається - майже один в один мої дописи, які видаляють (але це поки що).
- 3:10 зупинка війни - це план Трампа, продовження війни - це план путіна і Зе;

тверезий ? не думаю

Які дії Трампа, окрім ляпання язиком, приводять до зупинки війни ?
Може оплески Путіну та червона доріжка ?

І це також, як дипломатичний крок, а крім того - реальні санкції, а не ті пакети від потужних лідорів, які тільки посилюють економіку рф.
  pesikot написав:Зе не хоче продовження війни, це маніпуляція.
тому ти намагаєшься прирівнять зе і путіна

І Зе, і пу хочуть продовження війни, але з різних причин.
Пу хоче продовження, бо набирає темп і тільки так зможе захопити всю Україну.
Зе хоче продовження, бо боїться втрати влади і відповідальності після війни, бо ж знає, що добряче вже начудив за своє президенство.
  pesikot написав:Ти впевнений, якщо Україна припинить бойові дії, то путін зупиниться ?

Якщо після припинення бойових дій будувати тільки дороги, як 2019-2022 - одразу знову нападе. Якщо ж почати готуватися до наступної війни, будувати лінії оборони, впорядкувати мобілізацію, реально розвивати ракетні програми, а не фламінги міндіча - наступної війни не буде.
Востаннє редагувалось Schmit в Нед 01 лют, 2026 14:49, всього редагувалось 1 раз.
Schmit

Подякував: 83 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 лют, 2026 14:49

Shaman написав:
  fler написав:
  _hunter написав:А может и не поменяться: у Штатов в скором времени Тайвань может появиться. ..

Яка на вашу думку роль переговорів з Іраном? Чи це послабить рф у глобальному вимірі?

знайшли кого питати - там власної думки нуль :lol: чи це ви запитали, щоб це й показати?

:oops: Не можу стриматись, щоб зайвий раз не тролити деяких особливо обдарованих.
fler

Подякував: 1215 раз.
Подякували: 1337 раз.

Профіль

#<1 ... 1663916640166411664216643 ... 16652>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор