Бетон написав:Дивись яка еволюція свідомості. Ще рік назад, казали що ніхто не б'є і це кацапське іпсо. А сьогодні вже кажуть, ну б'ють, ну шо тут такого)) Ще вчора лякали бурятами, а сьогодні лякають зсу у вигляді опг на вулицях
Чувак, ти якусь ***** городиш. Скільки разів був в ТЦК - ні разу не били. Навіть не хамили. Хоча нє, раз кухарка накричала - попросив кави, а в неї тільки чай був.
Banderlog написав:За зовнішні відносини в нас відповідає хто? Упц московського патріархату? Може буковинська співачка Ані Лорак?
Олеся Костянтинівна Ілащук, 10 березня 1976, Чернівці. У 2018—2022 рр. — займалася приватною практикою в сфері гештальт-терапії у місті Києві. З 25 грудня 2022 року — Надзвичайний і Повноважний Посол України в Болгарії.
Гештальт-терапія знаєш шо це таке? До медицини не має ніякого відношення, тобто, назвать її сексологинею неможливо, бо нема відповідного диплому.
Banderlog написав:За зовнішні відносини в нас відповідає хто? Упц московського патріархату? Може буковинська співачка Ані Лорак?
Олеся Костянтинівна Ілащук, 10 березня 1976, Чернівці. У 2018—2022 рр. — займалася приватною практикою в сфері гештальт-терапії у місті Києві. З 25 грудня 2022 року — Надзвичайний і Повноважний Посол України в Болгарії.
Гештальт-терапія знаєш шо це таке? До медицини не має ніякого відношення, тобто, назвать її сексологинею неможливо, бо нема відповідного диплому.
я психологію за науку не визнаю. Не вірив мені що при владі безбожники? Шо тепер скажеш ? Коли виявилось що єрмак вудду занімається? Най буде ?)
Прийшла на роботу десь біля 12-00. Градусник у кабінеті показує мінус 3. Через 10 хвилин вмикнулося світло, майже за графіком. Вмикнула дуйку і масляний камін, щоб зігріти комп і принтер. Собі вмикнула чайник. За майже три години кабінет прогрівся до плюс три. Не зважаючи на термоодяг, термошапку і термовзуття я встигла змерзнути як цуцик. Добре, що друзі відвезли додому на машині, хоч зігрілася поки їхала.
Красиво пишет, поганец. И термины подбирает подходящие.Я его в Тредсе читаю. Как думаете, когда его рядом с Дубинским посадят? Его существование до сих пор меня изумляет. Скороход хорошо выносила - и где теперь Скороход?