|
Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 03 бер, 2010 22:43
а) житлом згідно санітарних норм( 8 кв м на особу ) забезпечені практично всі відразу з моменту народження , тобто Ваше конституційне право на житло - виконується
Може відразу закріпимо в конституції норму, про безкоштовні похорони та 2м кв. землі кожному,
Я це вів до того що жити всім є де , а от хотіти отримати те на що не заробив не варто в не залежності від того що це червона ікра , золото , автомобілі , туристична путівка все включено 5 зірочок , житло в центі міст і так далі .
Спочатку зробіть те що інші куплять і заплатять стільки що Ви в стані будете купувати все що захочете .
Я продаю свою роботу , Ви її купуєте , але купити можете тільки на ті кошти за які Ви комусь продали свою роботу .
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 03 бер, 2010 22:50
budivelnik написав:Спочатку зробіть те що інші куплять і заплатять стільки що Ви в стані будете купувати все що захочете . Я продаю свою роботу , Ви її купуєте , але купити можете тільки на ті кошти за які Ви комусь продали свою роботу .
Навіщо, якщо вигідніше відбирати і ділити? Чим верхівка в кожній країні і займається. Хоч це вже оффтоп :) з попереднім дописом включно.
-
tobias
-
-
- Подякував: 396 раз.
- Подякували: 252 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 бер, 2010 22:53
Я расчеты тоже не понял. Есть 400 тыс. потенциальных покупателей. Потенциальных не означает, что все из них купят!!
Є потенційних 400 000 які можуть це зробити за офіційну зарплату + додайте тих хто показує спікеру палець з автомобіля вартістю в 100 000 доларів і при цьому має офіційну зарплату в 4 000 грн + додайте підприємців дохід яких згідно статистики становить 30 % від розміру заробітної плати всієї держави ( здається на 2 млн підприємців 150 млрд доходу ) потім доплюсуйте заробітну плату дружини і Вам стане зрозуміло що тих хто може зібрати на 20 кв м за 10 років більше 1 млн в Києві , а це говорить про те , що якщо хочаб половина захоче отоварити свої заощадження на ринку , то це буде становити 1 млн кв м в рік новобудов . Угоди на вторинному ринку не розглядайте бо гроші виручені від продажу житла як правило повністю ( а частіше всього з доплатою ) направляються на покупку житла . А кто-то потратит деньги на совершенно другое (авто, путешествия, здоровье и т.д.) - пришло время подкорректировать жизненные ценности
Без проблем , базар великий , хтось купує сіль а хтось автомобілі , тільки не забудьте Ваші діди Вам 10 кв м купили , а Ви своїм внукам хочете передати тих самих 10 кв тільки на 50 років старші .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 03 бер, 2010 22:56
Я продаю свою роботу , Ви її купуєте , але купити можете тільки на ті кошти за які Ви комусь продали свою роботу .
Навіщо, якщо вигідніше відбирати і ділити?
Ви особисто що зібрались робити
Забирати і ділити , чи віддавати і залишатись ніз чим
Взагалі для шарікових які мріють все забрати і поділити є хороший принцип який не завадило б запамятати
Не роби нічого , що не хочеш щоб зробили з тобою .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 04 бер, 2010 01:11
DIMON-1982 написав:большинство людей все таки здравомыслящие:
Опрос: Что происходит сейчас с ценами на недвижимость? Ваше мнение 1. Они уже достигли дна, надо брать 2. Они шатаются, надо смотреть, что будет дальше 3. Подождем, они упадут еще минимум на 10-20% 4. Подождем, они упадут еще на 21-40%
dengi.ua/votes/149.html
голосуйте и смотрите результаты
1. 6.25%
2. 15.89%
3. 29.95%
4. 47.92%
Всего проголосовало: 384
-
Фурия
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 бер, 2010 01:22
budivelnik написав:Є потенційних 400 000 які можуть це зробити за офіційну зарплату + додайте тих хто показує спікеру палець з автомобіля вартістю в 100 000 доларів і при цьому має офіційну зарплату в 4 000 грн + додайте підприємців дохід яких згідно статистики становить 30 % від розміру заробітної плати всієї держави ( здається на 2 млн підприємців 150 млрд доходу ) потім доплюсуйте заробітну плату дружини і Вам стане зрозуміло що тих хто може зібрати на 20 кв м за 10 років більше 1 млн в Києві , а це говорить про те , що якщо хочаб половина захоче отоварити свої заощадження на ринку , то це буде становити 1 млн кв м в рік новобудов . Угоди на вторинному ринку не розглядайте бо гроші виручені від продажу житла як правило повністю ( а частіше всього з доплатою ) направляються на покупку житла .
Так сколько людей у которых есть возможность купить? 1 млн? И сколько потенциальных?
Мне непонятны такие расчеты так как они ни о чем. Ну добавлю я 10 человек, которые спикеру палец показывают (их точно не больше) . Думаете у них проблемы с жильем? Возможно они не покупатели а потенциальные продавцы избавляющиеся от ненужного жилья как способа инвестиций.
Ну а предприниматели с такими доходами - там большинство на едином отмывают нал и с реальными доходами в 5-7% от этой суммы.
Давайте тогда все так считать  И авто и бытовую.
Эти расчеты показывают только то, сколько людей могут купить. Да и то по моему мнению не точно. В Киеве могут купить тысяч 300. А захотят? Почему половина? Почему именно у них проблемы с жильем?
Без нормальных кредитов новое жилье будет переходить в разряд элитного. Вспомните 2000-й год. 200 долларов средняя цена на вторичке и сколько на первичке за голые бетонометры??? Какая была разница??? В 2-3 раза?
Поэтому покупать СМОГУТ 200 тысяч. а захотят 50 тыс. Добавьте к этому новое поколение ипотечников и получите 700-800 метров в год. При этом тут еще одна проблема о которой умалчивают. Сегодня люди плохо покупают на стадии котлована как в прежние годы. Т.е. стрители должны будут вкладывать свои деньги на 70? стройки (кроме разрешений,земли, откатов, еще на фундамент и полдома), что не по карману для многих. Но посмотрим как выйдут из этой ситуации.
За меня не переживайте - я свой план выполнил и перевыполнил даже по европейским меркам...
И старшая дочь уже отдельно живет и внукам останется...
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 бер, 2010 02:05
budivelnik
Будівельник - не будівельник, а звичайний ріелтор, який мовчить про земельку. Так, що псевдособівартість можна зжати.
-
ТопаЗ
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 04 бер, 2010 09:40
Топа3
Якщо я не відповів на питання про правдивість вартості землі не відомо де , не відомо в якому стані , не відомо як далеко комунікації виходячи з шматочка Вашої інформації :
12 соток - 30 000 - недалеко коло райцентру
Так я тепер за це рієлтор
Уявіть що таке запитання задають Вам , що Ви відповісте 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 04 бер, 2010 09:50
За меня не переживайте - я свой план выполнил и перевыполнил даже по европейским меркам... И старшая дочь уже отдельно живет и внукам останется...
Я радий за Вас , тим більше радий що люди моєїпрофесії дали Вам можливість виконати план достроково. Эти расчеты показывают только то, сколько людей могут купить
Так основна суть нашої дискусії в тому то і заключалась , що мої опоненти твердять про неможливість взагалі заробити , а я стверджую що на сьогодні достатньо тих хто викуповував раніше і може викуповувати і далі все що побудовано по сьогоднішніх цінах . Так як криза знову ж на мій погляд добігає кінця - автоматично почнеться ріст доходів , що позволить в подальшому підніматись цінам , але при тому співідношення ціна/зарплата буде покращуватись . Хтось вважає що криза в розпалі і ситуація буде погіршуватись- можливо він правий , тоді подивимось на ціни а головне на співвідношення ціна/ зарплата . Поэтому покупать СМОГУТ 200 тысяч. а захотят 50 тыс
А тепер згадайте скільки в рік будується квартир - 10 000 - 15 000 . Що по Вашому станеться якщо купити спробують 50 000  .
Можливо зараз стане більш зрозумілішою моя табличка
Отже
( для України просто всі цифри множите на 10 )
1_ 400 000 киян мають можливість не сильно напружуючись відкладати кошти на купівлю житла
2 В рік будується в Києві 10 000 - 15 000 квартир
3 Виходить якщо на протязі 400 000 / 15 000 = 27 років хоча б один раз у людей цієї групи виникне бажання( потреба - бо можливість у них є ) купити житло то для інших фізично житла не вистарчить
4 Надіятись на вторинний ринок не варто , бо як я й казав угоди на ньому не потребують грошей і гроші виручені від продажу житла відразу направляються на купівлю іншого житла
5 Будівництво 10 млн кв м позволяє в рік покращувати свої житлові умови приблизно 600 000 українців , за рахунок ланцюжка купівель і 300 000 за рахунок спадщини , таким чином на протязі життя кожен хоча б раз у житті може покращити свої житлові умови .
кавалерка-однокімнатна-двох кімнатна - трьох кімнатна - новобудова .
Востаннє редагувалось budivelnik в Чет 04 бер, 2010 10:11, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 04 бер, 2010 10:10
как мне нравится это апеллирование к цифрам, высосанным из пальца...
никто реально ен знает, каков же фонд з\п и каков же доход по киеву и украине в целом. но будивельнык доказывает свои расчеты, основываясь на этих эфимерных цифрах...
никто не знает, сколько же людей не только захочет, но еще и сможет купить (почему-то расходы их не рассматриваются, только доходы).. и, опять же, будивельнык - у руля подтасовывания.
budivelnik, Вы хотите сказать, что в киеве ЗА ЭТОТ ГОД (2010) построят 10-15 тыс квартир?
и главное, ОТКУДА уверенность, что, пусть даже 50 тыс страждущих найдется на 10 тыс квартир, что они ЗАХОТЯТ покупать?
-
br-harl
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему