Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1678816789167901679116792 ... 16801>
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 10:34

flyman написав:
  andrijk777 написав:
  Banderlog написав:Ситуація по втраті територій покращилась тому що захват територій не ставиться путіном як першочергова задача. Війна іде на знищення особового складу і економіки. Ти елементарних речей не розумієш.

Усі війни(99%) на планеті Земля йшли за території.
Чим наша війна особлива і чому "захват територій не ставиться путіном як першочергова задача" я не розумію?

нагадати озвучені цілі, чим сам згадаєш?

Як не дивно я вірю в озвучені цілі. Дійсно такі цілі були, але тільки в перші 2-3 місяці війни. Далі війна пішла не по плану і цілі змінились.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 10:37

ДТЕК потрібно €300 млн, щоб відновити генерацію перед наступною зимою, розповів гендиректор Максим Тімченко.

Половину цієї суми компанія вже забезпечила власними ресурсами, однак ще близько €150 млн потрібно залучити від партнерів та міжнародних фінансових інституцій.

За словами Тімченка, план фінансування і постачання обладнання потрібно сформувати до травня, інакше не вистачить часу на монтаж і підготовку до опалювального сезону 2026—2027 років.

Wirująświatła

Подякував: 2538 раз.
Подякували: 3520 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 10:43

alex_dvornichenko написав:
  Бетон написав:Люди прыгают из машин не от хорошей жизни и не от “истерик”, а от страха. И если человек больше боится своих, чем врага — это диагноз системе, а не человеку.

Всех опросили ? С чего такие выводы то странные ? Я считаю, что врага боятся куда больше. И не ТЦК боятся которые простыли исполнители, а боятся быть отправленным на войну, где этот самый враг, который безжалостно убивает. Вы (колективные форумные всёпропальщики) так всегда перекручиваете, аж противно. Вас послушать, так у ТЦК цель прямая найти и убить, хотя их цель совсем иная - мобилизировать туда где убивает враг.
я даю 100% гарантнию, что если фронт придёт к любому условному городу, то большинство тех кто с вамших слов боится систему больше врага, побегут дальше на запад, там где система и ТЦК, а не будут сидеть и ждать врага.
а не здається вам що ви всепропальщик не менший? Може в тцк побіжуть і зброї попросять щоб захистити своє місто? Ні? тільки тим хто вже в зсу воно треба бо вони не бояться?
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 10:44

Telegram у Росії буде нібито повністю заблокований з 1 квітня. РКН приступить до тотального блокування месенджера за аналогією з Instagram та Facebook, пишуть росЗМІ.
Wirująświatła

Подякував: 2538 раз.
Подякували: 3520 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 10:45

Wirująświatła написав:
Telegram у Росії буде нібито повністю заблокований з 1 квітня. РКН приступить до тотального блокування месенджера за аналогією з Instagram та Facebook, пишуть росЗМІ.

і шо, вы пострадаете?
Vadim_

Подякував: 647 раз.
Подякували: 531 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 10:47

Бетон написав: Не понятно, с чем вы не согласны.

Бетон написав:человек больше боится своих, чем врага

Человек боится по низходящему: войны > врага > ТЦК, который отправляет на войну гдк враг. а если бы не было войны и врага, то и ТЦК бы не было, удивительный парадокс.
alex_dvornichenko

Подякував: 43 раз.
Подякували: 127 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 11:07

Banderlog написав:
  alex_dvornichenko написав:
  Бетон написав:Люди прыгают из машин не от хорошей жизни и не от “истерик”, а от страха. И если человек больше боится своих, чем врага — это диагноз системе, а не человеку.

Всех опросили ? С чего такие выводы то странные ? Я считаю, что врага боятся куда больше. И не ТЦК боятся которые простыли исполнители, а боятся быть отправленным на войну, где этот самый враг, который безжалостно убивает. Вы (колективные форумные всёпропальщики) так всегда перекручиваете, аж противно. Вас послушать, так у ТЦК цель прямая найти и убить, хотя их цель совсем иная - мобилизировать туда где убивает враг.
я даю 100% гарантнию, что если фронт придёт к любому условному городу, то большинство тех кто с вамших слов боится систему больше врага, побегут дальше на запад, там где система и ТЦК, а не будут сидеть и ждать врага.
а не здається вам що ви всепропальщик не менший? Може в тцк побіжуть і зброї попросять щоб захистити своє місто? Ні? тільки тим хто вже в зсу воно треба бо вони не бояться?

до Бетона питань немає? все правильно пише?..
Shaman

Подякував: 820 раз.
Подякували: 1737 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 11:24

Re: Напад росії і білорусі на Україну

АндрейМ написав:Називайте мене істеричкою, але я уявити себе не можу в армії. Я казав, кажу і буду казати, що військовий - професія, а не щось, що притаманно гендеру. Я не можу зрозуміти кому і чому я маю служити. Інші люди нічого для мене не зробили в цьому житті. Я згоден платити за безпеку, що й інші мають робити.

Проблема в тому, що коли ти платиш за безпеку - Ти її не отримуєш. За неї треба бути готовим боротися. Si vis pacem, para bellum.
Історія показує, що народи, які починали платити за безпеку, швидко втрачали і безпеку і майно. Приходили молоді, голодні і агресивні.
Сьогодні нічого не змінилося. Ні 20, ні 21 століття не забрало воєн.
Чи готова Європа(та й США) поборотися за свої цінності, чи ні - час покаже.
Парадокс толерантності теж ніхто не відміняв.
Ти з тих, хто вже не готовий боротися. З точки зору еволюції - генетичне сміття.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 11:31

sashaqbl написав:Ти з тих, хто вже не готовий боротися. З точки зору еволюції - генетичне сміття.

С точки зрения эволюции, мы все генетический мусор. Мы не в состоянии выживать в природе без мобильного телефона 😁
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6510 раз.
Подякували: 21729 раз.

Профіль

135
84
38
2
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 11:42

ЛАД написав:
  АндрейМ написав:.......
Називайте мене істеричкою, але я уявити себе не можу в армії. Я казав, кажу і буду казати, що військовий - професія, а не щось, що притаманно гендеру. Я не можу зрозуміти кому і чому я маю служити. Інші люди нічого для мене не зробили в цьому житті. Я згоден платити за безпеку, що й інші мають робити.
......
Но недостаточно людей, которые готовы боротья "за безпеку" своих семей.
Да, "військовий - професія".
Но, например, в магазине, на складе и во многих других местах нужны и просто неквалифицированные грузчики (пусть даже вообше неграмотные). Точно так же во время большой войны нужны в больших количествах не профессионалы, а только слегка подготовленные за месяц люди, которые могут отрыть окоп, зарядить магазин автомата и нажать на спусковой крючок. Ну ещё почистить автомат.

Но зачем??? :shock: - вы в магазин за хлебом бороться ходите? - или "пришел - отдал деньги - забрал хлеб"? А если в том примере перед входом в магазин толпа гопников стоять будет? - будете именно в этот магазин ломиться? :roll:

Вы это колечество сильно преувеличиваете. Точнее - соотношение с обычными штурмовиками...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 493 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 1678816789167901679116792 ... 16801>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: ЛАД і 2 гостей