АндрейМ Тільки намагаєшся корчити хорошу міну при поганій грі. Допомагають мені інші люди. Від тебе я точно допомоги не дочекаюся. Яка допомога, якщо я запропонував тобі задонатити в фонд з прозорою звітністю, а ти впав на мороз? Ти вже відмовив у допомозі. Двічі: вперше - коли втік, вдруге, коли відморозився від донату...
❗️Війна триватиме ще 1-3 роки. Перемовини зайшли в глухий кут, — WSJ з посиланням на європейських політиків.
▪️рф веде переговори несумлінно і намагається використовувати їх для досягнення успіхів, яких не може досягти на фронті. ▪️Переговори звелися до того, щоб переконати Трампа, що не Україна є проблемою для припинення війни. ▪️Обидві сторони в переговорах зійшлися на одній меті: уникнути гніву Трампа, щоб він не посилив тиск через санкції на рф або скорочення допомоги Україні.
.
❗️ Україна зможе воювати ще декілька років 100% і НЕ віддасть ніяких територій рф, – командувач Нацгвардії Півненко.
«Перемога для України – забрати свої території. Я розумію, що це, можливо, не на часі, але потенційно на майбутнє. Може пройти декілька десятків років – неважливо».
Це п****ц. Ці упирі при владі збираються воювати ще "декілька десятків років".
Для этой оценки позиции Зеленского CNN поговорило с некоторыми из ближайших окружения президента, включая его жену и автора речей, а также с дипломатами и политиками из Европы и США, которые тесно сотрудничали с ним и его администрацией.
Многие связывают его стойкость с его навыками политического деятеля, которые, наряду с его вдохновляющими речами, принесли ему сравнения с Уинстоном Черчиллем.
❗️Війна триватиме ще 1-3 роки. Перемовини зайшли в глухий кут, — WSJ з посиланням на європейських політиків.
▪️рф веде переговори несумлінно і намагається використовувати їх для досягнення успіхів, яких не може досягти на фронті. ▪️Переговори звелися до того, щоб переконати Трампа, що не Україна є проблемою для припинення війни. ▪️Обидві сторони в переговорах зійшлися на одній меті: уникнути гніву Трампа, щоб він не посилив тиск через санкції на рф або скорочення допомоги Україні.
.
❗️ Україна зможе воювати ще декілька років 100% і НЕ віддасть ніяких територій рф, – командувач Нацгвардії Півненко.
«Перемога для України – забрати свої території. Я розумію, що це, можливо, не на часі, але потенційно на майбутнє. Може пройти декілька десятків років – неважливо».
Це п****ц. Ці упирі при владі збираються воювати ще "декілька десятків років".
Letusrock написав:Я глибоко не вивчав гебельсятину 30-х та 40-х років,
На цьому вартувало зупинитися. Гітлер знищував інакодумців такими масштабами, що Україні до цього - як до пекіна рачки.
Але справжня проблема ось в цьому:
Letusrock написав: І допоки поруч з нами живуть нелюді, ми вимушені залишатись вбивцями. Ми вимушені формувати внутрішній наратив, орієнтований на готовність до знищення інших людей.
andrijk777 написав:Це п****ц. Ці упирі при владі збираються воювати ще "декілька десятків років".
Нет организатора. Сейчас идеальное время чтоб их снести. Они сами не уйдут никогда от кормушки. Сколько бы дополнительных десятков тысяч жизней украинцев это не стоило
АндріюМ, ваша доля здохнути одинаком, і це не паразитарність, це ваш вибір. Коли ви набрехали що готові віддавати 50% ваших доходів за вашу безпеку це стало очевидним