Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 08:43

Vadim_ написав:
  Hotab написав:Vadim_
Ти сьогодні тверезий, вадік?
Ну так от, від того що у тебе пару місяців є станція на 7 квт, ти не став володарем якихось ексклюзивних знань і не зʼявилось у тебе право на пріоритетну експертну думку.
Тим більше що жодних обʼєктних цифр ти не здатний надати . Лише невнятне бормотання «мені на все вистачає»

уточню, гібридна ,і я нікому , тимпаче тобі, нічого не нав'язую і не доказую , просто ділюсь практичним досвідом з форумчанами

Насправді ти поки що нічим не поділився. Хоча тебе просять тут «форумчани» (навіть не я).
Тому .. більше конкретики. Конкретних цифр за добу, за тиждень, за зимовий місяць. Дея клауд вміє навіть графіки малювати, якщо ти не знаєш. .. А якщо нема що сказати конкретного, то флуд твій тут зайвий
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 405 раз.
Подякували: 2575 раз.

Профіль

6
7
4
Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 08:54

Hotab написав:
  Vadim_ написав:
  Hotab написав:Vadim_
Ну так от, від того що у тебе пару місяців є станція на 7 квт, ти не став володарем якихось ексклюзивних знань і не зʼявилось у тебе право на пріоритетну експертну думку.
Тим більше що жодних обʼєктних цифр ти не здатний надати . Лише невнятне бормотання «мені на все вистачає»

уточню, гібридна ,і я нікому , тимпаче тобі, нічого не нав'язую і не доказую , просто ділюсь практичним досвідом з форумчанами

Насправді ти поки що нічим не поділився. Хоча тебе просять тут «форумчани» (навіть не я).
Тому .. більше конкретики. Конкретних цифр за добу, за тиждень, за зимовий місяць. Дея клауд вміє навіть графіки малювати, якщо ти не знаєш. .. А якщо нема що сказати конкретного, то флуд твій тут зайвий

скріншоти я не буду наводити , наразі(8:53) 6 панелей , затемнених стовбом и кабелями ,генерять 1,7 кВт , за сьогодні 2 кВт,ймовірно інші 6 теж приймають участь, цього вистачае на споживання і на заряд батарей. Внешнюю сеть отключил , там на одной из фаз 270 вольт ,Дея такое не употребляет
п.с. для наркоманів теоретиків випускників військових училищ , які для захисту Батьківщини не придатні . наразі 11:05 , генерація 2,5кВт
Востаннє редагувалось Vadim_ в Нед 22 лют, 2026 11:08, всього редагувалось 6 разів.
Vadim_

Подякував: 650 раз.
Подякували: 532 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 11:01

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Vadim_ написав:
  Hotab написав:
  Vadim_ написав:[quote="5934325:Hotab"]Vadim_

скріншоти я не буду наводити , наразі(8:53) 6 панелей , затемнених стовбом и кабелями ,генерять 1,7 кВт , за сьогодні 2 кВт,ймовірно інші 6 теж приймають участь, цього вистачае на споживання і на заряд батарей. Внешнюю сеть отключил , там на одной из фаз 270 вольт ,Дея такое не употребляет[/quote]То панелей 12?
І чого не поставити перед інвертором просто зубр щоб відсікати, якщо напруга висока?
А пріоритети вже на інверторі виставляються, щоб в першу чергу брало від батарей, якщо недостатньо - з мережі і тоді з акумуляторів
Faceless
Модератор

Подякував: 1502 раз.
Подякували: 8302 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 11:19

Faceless написав:
Vadim_ написав:
  Hotab написав:скріншоти я не буду наводити , наразі(8:53) 6 панелей , затемнених стовбом и кабелями ,генерять 1,7 кВт , за сьогодні 2 кВт,ймовірно інші 6 теж приймають участь, цього вистачае на споживання і на заряд батарей. Внешнюю сеть отключил , там на одной из фаз 270 вольт ,Дея такое не употребляет
То панелей 12?
І чого не поставити перед інвертором просто зубр щоб відсікати, якщо напруга висока?
А пріоритети вже на інверторі виставляються, щоб в першу чергу брало від батарей, якщо недостатньо - з мережі і тоді з акумуляторів

у мене до цього всього стояв 11 років Донстаб тиристорний на одну фазу (вистачало )але я перекомутував тоді все на одну фазу а наразі трифазний інвертор на майбутьне ,і або без стаба або докупити ще два , але коли така генерація на сьогодня то не дуже бажається витрачати долярчики на ще 2 стаба, кстати а де він?
Vadim_

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 11:23

Бабено, є захисні реле напруги на три фази, на 380 вольт.
Ціна питання 1000-1500 грн.
Невже це великі гроші для місцевих мільйонерів і міліардерів?
Frant

Подякував: 1798 раз.
Подякували: 2586 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 11:39

Frant написав:Бабено, є захисні реле напруги на три фази, на 380 вольт.

не уподобуйся до состояния пилотки нашей :( ,
это не щиток в хрущёвке , в Дее это всё есть но нельзя натянуть сову на глобус , есть ограничения у оборудования , она без стабилизации
Востаннє редагувалось Vadim_ в Нед 22 лют, 2026 12:00, всього редагувалось 1 раз.
Vadim_

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 11:43

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Vadim_ написав:
  Frant написав:Бабено, є захисні реле напруги на три фази, на 380 вольт.

не уподобуйся до состояния пилота нашего :( ,
это не щиток в хрущёвке , в Дее это всё есть но нельзя натянуть сову на глобус , есть ограничения у оборудования , она без стабилизации
Все можна. Для трьох фаз ставиться трифазний зубр перед інвертором, і все. Це не стабілізатор, але принаймні захистить від високої чи низької напруги.
Зі стабілізатором то здається інвертори Віктрон, але там і ціна кусається
Faceless
Модератор

Подякував: 1502 раз.
Подякували: 8302 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 11:46

Faceless

так защита уже в инверторе есть
вопрос в том, чтоб пользоваться электричеством даже тогда, когда оно за пределами допустимого, то есть поставить стабилизатор
хотя это приводит к еще большей разбалансировке сети и выходу из строя всяких подстанций
smdtranz

Подякував: 13 раз.
Подякували: 142 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 11:55

smdtranz
Для початку підняти до 270В, це межа яку Дея їсть.
Ясно що якщо на вході стоять всякі Зубри, то спочатку там підняти, а потім і в інверторі.
Але Лоад (споживачів) краще при цьому відключити, поки аккуми заряджаються. Бо Дея так влаштована, що якщо на вході вона отримує 270, то працюючи в «байпас» на вихід вона теж віддасть 270 на споживачів. А це може бути занадто
Hotab
Форумчанин року

Профіль

6
7
4
Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 12:04

Frant написав:Все це добре.
Сонячні панелі з футбольне поле, мегагенератори, величезні акумулятори.

Але наступну зиму, при нинішньому керівництві, галущенках, свіриденках, міндичах - Київ не переживе.
Зріє великий ісход населення.
Тільки куди????

Фронт, ви апокаліпсис і обвал цін обіцяєте вже років 10. Не втомились?

По питанню зимової генерації.
Ось відгук «практичної» людини.

https://www.facebook.com/share/p/1axwzY ... tid=wwXIfr

Коментарі теж цікаві.
Sum: ніяких чудес, просадка в зимові місяці в 5+ разів. А потреба при цьому суттєво вище ніж влітку.
Hotab
Форумчанин року

Профіль

6
7
4
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти