|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 22 лют, 2026 20:03
stm написав: Hotab написав:stm Там Хантер хотів третім приєднатись . Але сказав що разом з Флайманом 🤭
Не потягнуть. Я обрала рівного гендерно )))
У Флаймана є 140 дол (у Хантера 500 євро). Давити банком забороняється!! Але у Флаймана умова - треба його годувати за це. Бо горіхи з зими закінчуються.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 405 раз.
- Подякували: 2575 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
7
4
Додано: Нед 22 лют, 2026 20:03
АндрейМ написав: stm написав:АндріюМ, давайте гру на вибування.
Ни слова по существу. Опять набор букв. Спасибо, что не назвали меня "педофилом" и ничего не написали об "умирающей от рака жене".
Ви - 3,14***. Але iban відкривають міжнародно навіть таким )
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 лют, 2026 20:07
АндрейМ написав:Україна перетворюється на країну жінок і пенсіонерів, але жінки теж виїдуть до того, як стануть пенсіонерками.
З якого переляку, наприклад, я та дружина Будівельника та інші жінки, яким до пенсії ще понад 10 рочків, маємо виїхати за кордон? Що ми там маємо робити? 
-
fler
-
-
- Подякував: 1215 раз.
- Подякували: 1337 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 лют, 2026 20:12
Hotab написав: stm написав: Hotab написав:stm Там Хантер хотів третім приєднатись . Але сказав що разом з Флайманом 🤭
Не потягнуть. Я обрала рівного гендерно )))
У Флаймана є 140 дол (у Хантера 500 євро).
Та у хантера фора, він накопить на квиток до Боракай і здравствуйтє дєвачкі.
-
Water
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 262 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 лют, 2026 20:12
fler написав: АндрейМ написав:Україна перетворюється на країну жінок і пенсіонерів, але жінки теж виїдуть до того, як стануть пенсіонерками.
З якого переляку, наприклад, я та дружина Будівельника та інші жінки, яким до пенсії ще понад 10 рочків, маємо виїхати за кордон? Що ми там маємо робити? 
ну, например от осознания факта, что пенсию чпрез 10 лет держава даст всего 100 000 гривен (примерно €100)
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 22 лют, 2026 20:15
Water написав: Hotab написав: stm написав:[ Не потягнуть. Я обрала рівного гендерно )))
У Флаймана є 140 дол (у Хантера 500 євро).
у жлобів не буває дєвачєк. Флайман вже накопив на «дєвачєк». Таможиться контейнер з Тему.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 405 раз.
- Подякували: 2575 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
7
4
Додано: Нед 22 лют, 2026 20:17
fler написав: АндрейМ написав:Україна перетворюється на країну жінок і пенсіонерів, але жінки теж виїдуть до того, як стануть пенсіонерками.
Підтверджуєте своє проФФесорське гуманітарне звання, починаєте зароблять гроші, а не оте все від stm шо я буду робить у старості. Ви якими мовами володієте, з філіппінською як?
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 лют, 2026 20:18
stm написав:з одного й того ж IBAN
IBAN не может быть одинаковым. Он - уникален для каждого владельца счета. stm написав:Але iban відкривають міжнародно навіть таким )
Переведите это на понятный нормальным, а не бешенным, людям язык. У меня есть счета в нескольких странах мира. Что такое "відкривають міжнародно"? Вам не стыдно писать бред? stm написав:Ви - 3,14***.
Ненавижу это делать, но раз Вы предпочитаете общаться оскорблениями, а глупые люди иначе общаться не могут, то отвечу Вам тем же. Прошу прощения у модераторов. Вы - тупой предмет. Как Янукович. К сожалению, Украине не везёт с тупыми предметами. fler написав:З якого переляку, наприклад, я та дружина Будівельника та інші жінки, яким до пенсії ще понад 10 рочків, маємо виїхати за кордон? Що ми там маємо робити? 
У Вас проблеми із зором? Де я писав, що жінки "мають" виїхати? Я написав, що із країни виїжджають молоді хлопці, оскільки Зеленський створює для них тут непридатні для життя умови. За ними потягнуться інші жінки, дівчата. Не Ви, а інші. Ви вже знайшли свого чоловіка. Незрозуміло, правда, чому у Вас претензії до інших чоловіків, а не до свого. Він не торопиться Вас захищати, але гендерна дисфункція у мене? Війна дійсно-то таки відкрила найгірше в людях.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 лют, 2026 20:21
АндрейМ написав: stm написав:з одного й того ж IBAN
IBAN не может быть одинаковым. Он - уникален для каждого владельца счета.
Офігіти, тому і умова один ібан стм, один ібан АндрійМ. Давайте вже без образ до цифр кожен місяць )
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 лют, 2026 20:23
Hotab написав: Water написав: Hotab написав:У Флаймана є 140 дол (у Хантера 500 євро).
у жлобів не буває дєвачєк. Флайман вже накопив на «дєвачєк». Таможиться контейнер з Тему.
Та контейнер зависне надовго. Чи він сподівається в 140 вкластись? Ето нєсєрйозно. (с) митник Згадучи начальника митного посту з папочкою зі шкіри крокодилу і машиною M5.
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
|