|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 22 лют, 2026 20:12
fler написав: АндрейМ написав:Україна перетворюється на країну жінок і пенсіонерів, але жінки теж виїдуть до того, як стануть пенсіонерками.
З якого переляку, наприклад, я та дружина Будівельника та інші жінки, яким до пенсії ще понад 10 рочків, маємо виїхати за кордон? Що ми там маємо робити? 
ну, например от осознания факта, что пенсию чпрез 10 лет держава даст всего 100 000 гривен (примерно €100)
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 22 лют, 2026 20:17
fler написав: АндрейМ написав:Україна перетворюється на країну жінок і пенсіонерів, але жінки теж виїдуть до того, як стануть пенсіонерками.
З якого переляку, наприклад, я та дружина Будівельника та інші жінки, яким до пенсії ще понад 10 рочків, маємо виїхати за кордон? Що ми там маємо робити? 
Підтверджуєте своє проФФесорське гуманітарне звання, починаєте зароблять гроші, а не оте все від stm шо я буду робить у старості. Ви якими мовами володієте, з філіппінською як?
-
Water
-
-
- Подякував: 70 раз.
- Подякували: 270 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 лют, 2026 20:18
stm написав:з одного й того ж IBAN
IBAN не может быть одинаковым. Он - уникален для каждого владельца счета. У меня есть счета в нескольких странах мира. Что такое "відкривають міжнародно"? fler написав:З якого переляку, наприклад, я та дружина Будівельника та інші жінки, яким до пенсії ще понад 10 рочків, маємо виїхати за кордон? Що ми там маємо робити? 
У Вас проблеми із зором? Де я писав, що жінки "мають" виїхати? Я написав, що із країни виїжджають молоді хлопці, оскільки Зеленський створює для них тут непридатні для життя умови. За ними потягнуться інші жінки, дівчата. Не Ви, а інші. Ви вже знайшли свого чоловіка. Незрозуміло, правда, чому у Вас претензії до інших чоловіків, а не до свого. Він не торопиться Вас захищати, але гендерна дисфункція у мене? Війна дійсно-то таки відкрила найгірше в людях.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 лют, 2026 20:21
АндрейМ написав: stm написав:з одного й того ж IBAN
IBAN не может быть одинаковым. Он - уникален для каждого владельца счета.
Офігіти, тому і умова один ібан стм, один ібан АндрійМ. Давайте вже без образ до цифр кожен місяць )
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 лют, 2026 20:27
stm написав:Офігіти, тому і умова один ібан стм, один ібан АндрійМ. Давайте вже без образ до цифр кожен місяць )
Я, в принципе, не хочу с Вами общаться, но если Вы хотите общаться без оскорблений (я в это не верю), Вы можете начать с ответа на мой пост. Вы не хотите содержать Украину. Вы не хотите платить все налоги. Вы сами это писали. Не Вы ли писали, что Вам будет выгоднее оставлять деньги в Италии? Да или нет? Давайте без слов о донатах. Это - отдельный разговор. Сейчас разговор о налогах. От них зависит пенсия пожилых людей, того же ЛАДа. Вы прячетесь за ФОПом или работаете в чистую?
Востаннє редагувалось АндрейМ в Нед 22 лют, 2026 20:28, всього редагувалось 1 раз.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 лют, 2026 20:28
_hunter Трамп був на полі у чемпіонаті? Чи як батько навіть з розбитим носом, у складі збірної найкращий гравець? )
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 лют, 2026 20:30
АндрейМ написав: stm написав:Офігіти, тому і умова один ібан стм, один ібан АндрійМ. Давайте вже без образ до цифр кожен місяць )
Я, в принципе, не хочу с Вами общаться, но если Вы хотите общаться без оскорблений (я в это не верю), Вы можете начать с ответа на мой пост. Вы не хотите содержать Украину. Вы не хотите платить все налоги. Вы сами это писали. Не Вы ли писали, что Вам будет выгоднее оставлять деньги в Италии? Да или нет? Давайте без слов о донатах. Это - отдельный разговор. Сейчас разговор о налогах. От них зависит пенсия пожилых людей, того же ЛАДа. Вы прячетесь за ФОПом или работаете в чистую?
Я хочу грати без образ лише грошима на повернись живим ) А ви вже 3 пост проти гендерного рівноправ'я)
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 лют, 2026 20:31
_hunter Саме так, ти проколовся, бо з часів срср там вже і довжину ключки міряли, і засилали цееска практично у повному складі, але канадці молодці, особливо Драйден.
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 лют, 2026 20:34
АндрейМ написав:От них зависит пенсия пожилых людей, того же ЛАДа.
Пенсію ЛАДа я візьму на себе, з Hotab'ом важче. 
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 лют, 2026 20:38
Water написав: АндрейМ написав:От них зависит пенсия пожилых людей, того же ЛАДа.
Пенсію ЛАДа я візьму на себе, з Hotab'ом важче. 
Не прибідняйся, всього 26)
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 2601 раз.
-
-
Профіль
-