|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 24 лют, 2026 19:32
АндрейМ написав:Я сподіваюсь, Ви нарешті мене зрозуміли?
Послухай ... "фінансіст" ... зайди на сайт ПФУ, сподіваюсь розумових здібностей тобі вистачить це зробити ... Подивись всі свої внески ЄСВ, а потім розповідай, як не враховуються соціальні внески для людей в Україні
-
pesikot
-
-
- Подякував: 549 раз.
- Подякували: 1261 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 24 лют, 2026 19:41
pesikot написав:Подивись всі свої внески ЄСВ, а потім розповідай, як не враховуються соціальні внески для людей в Україні
Для тебе завжди дійсна одна порада - перед тим, як щось відповідати, хоча б спробуй зрозуміти про що мова.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 лют, 2026 19:42
ЛАД написав: Faceless написав:stm написав:........... АндрійМ, як розумна людина не може сформулювати що різниця є. У розвинутих країнах пенсія йде на 3 різні рахунки: 1) загальна - людина живе за рахунок внесків працюючих (бюджет) кожен соціально незахищений має право на мінімалку 2) індивідуальна накопичувальна - людина відраховуває внески з зп, які інвестуються і належать їй 3) що хоче додатково- інвестує сама у часні фонди (не обов'язкова). В Україні дійсно немає 2)
Хоча щось про трирівневу пенсійну систему прийняли дуже давно. От тільки ми і п1) ніяк не виведемо в бездефіцитний, куди там вже два інші
Не знаком со всеми пенс. системами мира. Во всех странах есть 2-й уровень - індивідуальна накопичувальна система?
Я з усіма в світі теж не знайомий, проте, думаю, в тій чи іншій формі вона є в більшості країн
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1503 раз.
- Подякували: 8309 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 24 лют, 2026 19:49
АндрейМ написав: pesikot написав:Подивись всі свої внески ЄСВ, а потім розповідай, як не враховуються соціальні внески для людей в Україні
Для тебе завжди дійсна одна порада - перед тим, як щось відповідати, хоча б спробуй зрозуміти про що мова.
Дуже слушна порада, використовуй її частіше по відношенню до себе на сайт ПФУ ходив ? побачив, що твої ЄСВ-внески враховані, чи так і не зрозумів побачинного ?
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 24 лют, 2026 19:54
pesikot написав:на сайт ПФУ ходив ? побачив, що твої ЄСВ-внески враховані, чи так і не зрозумів побачинного ?
Ще раз - спочатку зрозумій про що мова, а потім щось пиши. Ніхто не обговорює врахування ЄСВ-внесків, тому не зрозуміло чому ти це вже вдруге пишеш.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 лют, 2026 20:43
АндрейМ написав: pesikot написав:на сайт ПФУ ходив ? побачив, що твої ЄСВ-внески враховані, чи так і не зрозумів побачинного ?
Ще раз - спочатку зрозумій про що мова, а потім щось пиши. Ніхто не обговорює врахування ЄСВ-внесків, тому не зрозуміло чому ти це вже вдруге пишеш.
Тобто, ти тупий ... за межі методичкі вийти не можеш ... Ти написав, що "тільки в Україні людина не платить соціальні внески" таких тут багато ... деякі про русинів пишуть ... деякі про церкву ... деякі про "своє бабло Трампа" ...
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 24 лют, 2026 21:10
pesikot написав: Letusrock написав:він вибере "будівництво розгалуженої мережі мовних інспекторів". Як тобі таке, Ілон Маск? 
А ти лише по методичці шпариш - "мовні інспектори", "русіни" Бо не хочеш згадувати про 4 роки війни Тобі простіше накинути про "мовного інспектора, до речі, покажи хоч одного ? бо це лише в твоїй уяви переляканного засранця ...
Шо там згадувати? Що зеля ще 3 роки хоче воювати? Воюйте але вже без нас. ти маєш шанс одбити кринки От шо тобі моя церква і кагор все спокою не дають? Створили ж вже для тебе підходящі теми. Балакай там скіки хочеш за церкву. Ніхто тобі не мішає ходити до провладної? Ходи на здоровя. Ви ж храми віджимаєте і потом вони пусті. Можеш і під захистом церкви кагор пити. Хіба я бороню?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Вів 24 лют, 2026 21:14
Banderlog написав: pesikot написав: Letusrock написав:він вибере "будівництво розгалуженої мережі мовних інспекторів". Як тобі таке, Ілон Маск? 
А ти лише по методичці шпариш - "мовні інспектори", "русіни" Бо не хочеш згадувати про 4 роки війни Тобі простіше накинути про "мовного інспектора, до речі, покажи хоч одного ? бо це лише в твоїй уяви переляканного засранця ...
Шо там згадувати? Що зеля ще 3 роки хоче воювати? Воюйте але вже без нас. ти маєш шанс одбити кринки От шо тобі моя церква і кагор все спокою не дають? Створили ж вже для тебе підходящі теми. Балакай там скіки хочеш за церкву. Ніхто тобі не мішає ходити до провладної? Ходи на здоровя. Ви ж храми віджимаєте і потом вони пусті. Можеш і під захистом церкви кагор пити. Хіба я бороню?
Твоєю істерикою я задоволений А по суті, що ти можеш сказати ? Хіба тобі більше сказати нічого ? 
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 24 лют, 2026 21:34
ЛАД написав:... И на хрена Украине физика? Это всё западные развлечения. И атом, и термояд. Великой с/х державе они ни к чему. Нам бы "садок вишневмй біля хати" і щоб бджоли гули і більше нічого не треба.
та отож. наче маємо фізика, але він окрім критики капіталізму з позицій марксизму-ленінізму, нічого не продукує  й реактори залишились тими ж, але системи керування гадаю сильно змінилися, про що вам stm й каже.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 829 раз.
- Подякували: 1764 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Вів 24 лют, 2026 21:38
❗️росіяни хочуть до кінця 2026 року захопити Херсон, Миколаїв, Одесу та Запоріжжя, – заступник керівника Офісу президента Павло Паліса
Також до кінця березня вони хочуть повністю окупувати Донеччину.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2538 раз.
- Подякували: 3522 раз.
-
-
Профіль
-
-
2