❗️росіяни хочуть до кінця 2026 року захопити Херсон, Миколаїв, Одесу та Запоріжжя, – заступник керівника Офісу президента Павло Паліса
Також до кінця березня вони хочуть повністю окупувати Донеччину.
|
|
є ще одна проблема для існування 2) та 3). а саме - куди інвестують? в першу чергу в акції. а в Україні немає нормального ринку акцій... Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуНасправді необовʼязково, щоб цей ринок був локальним, але наше законодавство дуже обмежує в польоті фантазії для управителів фондів а може по іншому розставимо акценти?
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуНасправді все ще простіше.. Пенсійні фонди іноземних держав обмежені тим куди вони можуть вкладати отримані кошти.. Тому прибутковість в таких фондах як правило 2-3% річних.... А тепер знайдіть в Україні людину, яка буде вкладати щось типу 100-1000 доларів/рік , на 30 років щоб отримати потім додаткових 10-100 доларів/місяць пенсії.
ІпсоНу да, ну да.. Жодного обласного центру за 4 роки та 4 міста (облцентра) до кінця року. Трохи поясню.. На днях свекрусі дзвонила її подружка, яка виїхала до Ізраїлю в 2023. Після "Привіт" вона одразу запитала: "Як там Мико, ще стоїть чи вже в окупації?" Свекруха (піднявши челюсть з пола) відповіла питанням: "Звідки така інформація?" Подружка сказала, що прочитала в місцевих (ізраїльських) новинах. Що цікаво, того ж дня я натрапила у телеграмі на репост допису з кацапського каналу про те, що "прям зараз війська рф доброзичливо зустрічають в Одесі її мешканці". Шось мені підказує, що багато людей таке хавають і не замислюються. Спробую пояснити, хоча надії що захочете напрягтись і зрозуміти - мало... 1 Я НЕ БАНКРОТУВАВ Банкрутували два моїх бізнеси якими я керував 2 Банкрутсто це не обовязково боргова яма. Спробую спрощено і на пальцях а - бізнес може збанкрутувати якщо не вірно щось розрахував. б - банкрутсто і втрата капіталу - не тотожні поняття. Можна збанкрутувати, але при цьому стати багатшим ніж бу ДО МОМЕНТУ започатковування бізнесу який збанкрутує Приклад наочний - Долярчик Людина володіла досить таки прибутковим бізнесом по продажу велозапчастин з функціонування якого КУПИЛА дві квартири , але витрати на купівлю житла виявились критичними для обігового капіталу бізнесу і бізнес ЗБАНКРУТУВАВ ( закрився/став не прибутковим) Тобто до початку велення в Долярчика не було ні бізнесу ні квартир, після банкрутства бізнес зник... квартири зявились. 3 Мої два збанкрутілих бізнеси це якраз про те що я з них вийняв БІЛЬШЕ ніж вони могли витримати і тому вони збанкрутували... але вийняв я з них в рази більше ніж вклав. І ще про виїзд третини населення і чому мені по барабану... Перше Станом на 1990 структура наступна На трьох споживачів - один створювач. Дитина-тато(мама)створювач-тато(мама)пенсіонер створювача = три споживачі*17млн=51млн Станом на через покоління десь в 2025 0,8 дитина-створювач-1,2 батько/мама створювача(пенсіонер)=три споживачі*12млн=36 Станом через два покоління десь 2060 0,5 дитина- створювач - 1,5 батьки створювача=три споживачі*10млн=30млн Тепер поясніть мені Чому мені має бути гірше , якщо виїхавші будуть мати наступні конфігурації 3 споживачі - я у виграші бо менше виплачувати податків 2 споживачі+1 створювач - мені все одно бо станом на сьогодні така структура є 1споживач+2створювачі - мені легше працювати бо звільнилась ніша 3створювачі - мені ще легше працювати бо я в дефіциті.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||