fox767676 написав:Зараз є можливість запустити мирний процес по плану 28 пунктів з фіксаціею втрат та здобутків
Допустим можливість є. Як ви собі це уявляєте? Зеля явно іде на конфлікт щ трампом, він робить від що тяне рєзіну, но під вибори , орієнтовно на серпень постараєси напаскудити. Тепер берем оточуюче середовище. Чи є політичні сили які мають інтерес до миру з рф? Справа в тім що це як їзда на велосипеді- баланс України залежить від продовження війни. Грошей від європи на мир не буде, вони готові платити тільки за війну. Який ви бачите вихід з ситуації? 1.Вибори? І шо вони дадуть? Кого можуть вибрати? Шоколадного? Залужного? Юлю? Кличка? 2. Майдан? Майдан цей раз розженуть зброєю. 3. Ваш варіант? Або може в своїх я помиляюсь, то поправте...
Що за дурне питання "Навіщо вибори?". Вибори потрібні для зміни влади. Вибори дадуть іншу владу і ймовірно закінчення війни. Зе немає планів закінчувати цю війну. Але я майже впевнений що ніяких виборів не буде, а якщо будуть то дуже нечесні.
Shaman написав:............. Саудити не фундаменталісти в тому сенсі, як ви пишете. й взагалі, там трохи інша ситуація. що ви знаєте про бюджет Саудівської Аравії? вони не грають в імітацію демократії, вони декларують монархію. тому націоналізація - це просто перехід під владу монарха. по домовленності, а не примусово, як в Венесуелі. й результати зовсім різні - не бачите різниці?
Не знаю, в каком сенсі саудити не фундаменталісти и что вы имеете ввиду. Но понятно (из ваших слов), что национализация монархом это прогрессивно, а демократически выбранным президентом это совсем другое и приводит к плачевным последствиям. Может, нам тоже установить монархию и провести прогрессивную национализацию?
andrijk777 написав:Я думаю що якщо ми вступимо в ЕС - у нас буде ще гірше в цьому плані. Але наші зарплати/пенсії точно зростуть а люди точно стануть жити краще.
Тут певна колізія Для того щоб ВСТУПИТИ в ЄС - треба дорости до певного економічного розвитку А економічний розвиток(продуктивність праці) якравз і створює матеріальні блага..
Тому Нас приймуть в ЄС тоді, коли побачать що ми використовуючи їх напрацювання ЗМОЖЕМО самі себе за чуб з болота витягнути Не швидше, але й не пізніше.
барабашов написав:Какие ещё "повернула"??? Госкапитал с ЕС или частный со всех дырок вкладывался в низкую базу с гарантированным выхлопом %20 минимум первое время и сейчас довольствуется меньшими намного %-тами с постепенным ростом в цене основных производственных фондов на уровне инфляции и роста ВВП. Никто на шару полякам за евробабки или за "деньги сороса" дороги с коммуникациями и инфраструктурой не переделывал до существующих или сделал но так, чтобы повысив тарифы за использование этих улучшеных благ(а обслуживающие то компании своию "соросовские") опять же поиметь побольше выхлопа с рынка акций у себя на западе, а то и получив часть этой инфраструктуры в ренту с последующим высасыванием денег себе на карман.
Щоб не продовжувати порожній спор: 1. ЄС (не приватні інвестори) прямо зараз (в 2026 році) дає гроші Польщі, в тому числі гранти, які не треба повертати? 2. Польска влада роздає соціальні дотації на дітей, фермерам і т.д.? або 13 і 14 пенсію:
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Суб 28 лют, 2026 12:07, всього редагувалось 4 разів.
fox767676 написав: Гроші на війну = гроші на подальше знищення сторін війни, вклюсчно з Україною Якщо Європа не готова прийняти більш-менш цілу Україну, то тим більше не візьме знекровлену та зруйновану. Може Львів з Чернівцями областями. Якщо на листопад вимагалась тільку мужність Зеленського та спритність дипломатів виторгувати ЗСТ, то зараз після руйнації енергосистеми та перспективи великої війни на близькому сході позитивні сценарії розчиняються у темряві.
Якщо війна продовжиться ще 4 роки чернівці теж втратять всяку інвестиційну привабливість для європи. Захід україни не самодостатній ні енергетично ні промислово. Робочої сили єс і так взяла стільки скільки змогла перетравити, можливо іще візьме мільйонів 3, але для чого їм брати в єс Руїну?
Так это битый не битого везет, а не наоборот. Забыли этот хитрый принцип экономики? Деньги в виде "помощи" - на самом деле грамотнейшая финансовая операция доноров, целью которой является оживление или стимулирование собственной экономики. Заказы и подряды самые жирные получат именно компании страны-донора. Сразу же сработает прекрасный эффект денежного мультипликатора и фондовый рынок рванет вверх.
andrijk777 написав:........... Що за дурне питання "Навіщо вибори?". Вибори потрібні для зміни влади. Вибори дадуть іншу владу і ймовірно закінчення війни. Зе немає планів закінчувати цю війну. Але я майже впевнений що ніяких виборів не буде, а якщо будуть то дуже нечесні.
Это точно? "Хуже не будет"? Зе выбрали, т.к. он в отличие от По обещал мир. В результате он продолжил практически ту же политику, что и По. От кого из сегодняшних политиков вы ожидаете заключнгтя мира? Или хотя бы надеетесь на это?
ЛАД написав:Зе выбрали, т.к. он в отличие от По обещал мир.
Я так не вважаю. В 2019 був мир! І питання миру тоді не було таке гаряче(як мінімум в моїй місцевості, може в Харкові інакше). Зе обіцяв все і всьо! Він обцяв що на велосипеді на роботу буде їздити. Він обіцяв що йде на 1 строк і т.д. Ось прикольне відео в тему:
На 4:30 Зеленський відповідає на гострі питання. Особливо останнє питання про порівняння з Порошенком. Можна і все відео подивитись. Просто Зе вміє гарно вішали лапшу(він ж актор) і люди(я голосував за По) повелись.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Суб 28 лют, 2026 12:17, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777 написав: Що за дурне питання "Навіщо вибори?". Вибори потрібні для зміни влади. Вибори дадуть іншу владу і ймовірно закінчення війни. Зе немає планів закінчувати цю війну. Але я майже впевнений що ніяких виборів не буде, а якщо будуть то дуже нечесні.
Андрій, "іншу" владу вже привів до управління майдан. Потом за іншу "іншу" владу проголосувало 75 процентів... Може хватить вибирати кота в мішку? Питання мож і дурне, но хотілось б знати хто ця достойна людина яка хоче закінчення війни? В цьому і є питання. Хто договориться про мир з росією і підпише мирну угоду? Зараз в Україні я не бачу жодного. Покажіть мені майбутнього президента-миротворця в якого є шанс. Хай мізерний
барабашов написав:Какие ещё "повернула"??? Госкапитал с ЕС или частный со всех дырок вкладывался в низкую базу с гарантированным выхлопом %20 минимум первое время и сейчас довольствуется меньшими намного %-тами с постепенным ростом в цене основных производственных фондов на уровне инфляции и роста ВВП. Никто на шару полякам за евробабки или за "деньги сороса" дороги с коммуникациями и инфраструктурой не переделывал до существующих или сделал но так, чтобы повысив тарифы за использование этих улучшеных благ(а обслуживающие то компании своию "соросовские") опять же поиметь побольше выхлопа с рынка акций у себя на западе, а то и получив часть этой инфраструктуры в ренту с последующим высасыванием денег себе на карман.
Щоб не продовжувати порожній спор: 1. ЄС (не приватні інвестори) прямо зараз (в 2026 році) дає гроші Польщі, в тому числі гранти, які не треба повертати? 2. Польска влада роздає соціальні дотації на дітей, фермерам і т.д.? або 13 і 14 пенсію:
1. Воооот! - а теперь неудобный вопрос: с зачем ЕС еще одна такая страна? Еще более неудобный вопрос: ок - зачем-то нужна. Но у этой страны - еще и соседи есть...
Banderlog написав:Андрій, "іншу" владу вже привів до управління майдан. Потом за іншу "іншу" владу проголосувало 75 процентів...
Мені на 100% підходив Порошенко. Він не ідеальний але він вивів нашу країну з кризи, налагодив економіку, трохи відродив армію. Для мене - він успішний президент. Він вам не підходить? - то може проблеми у вас. Може вам ніхто не підходить?
Banderlog написав:хто ця достойна людина яка хоче закінчення війни? В цьому і є питання. Хто договориться про мир з росією і підпише мирну угоду? Зараз в Україні я не бачу жодного. Покажіть мені майбутнього президента-миротворця в якого є шанс. Хай мізерний
Я вже оприділився - Залужний мій майбутній президент.