budivelnik написав:В черговий раз нагадаю Обслуговування Пенсійного Фонду становить менше 2% від розходів фонду на виплату пенсій... - тому викрики давайте розженемо всіх працівників - це маразм, ......
А кто кричит-то? 🤔 А вот посадить всех коррупционеров оттуда - да на лет 15 - "во время ВП" - вот это было бы полезно...
Пояснюю для любителів простих і примітивних рішень... Щоб впровадити абсолютну справедливість Ісусу Христу, Магомету, Будді і ще добрій сотні БОГІВ -виявилось що замало від 2000 і більше років.... А просто щоб стати успішним - достатньо одного покоління людини..
То якого милого ти на свої хлюпенкі плечі пробуєш взвалити проблему яку не змогли вирішити ТИТАНИ ? Почни з себе, тим більше що те на що ти звертаєш увагу( і роздуваєш срач) важить менше 1%.. А от якби ти на своє прозябання заробляв сам, а 500євро від Бундес Уряду відправляв в Україну, то 400 000 таких як ти * 500 євро = 200 млн Євро.. ти і тобі подібні просрали В МІСЯЦЬ... Але чомусь Вас дико цікавлять чужі 430 млн ГРН В РІК.....
budivelnik написав:В черговий раз нагадаю Обслуговування Пенсійного Фонду становить менше 2% від розходів фонду на виплату пенсій... - тому викрики давайте розженемо всіх працівників - це маразм, ......
А кто кричит-то? 🤔 А вот посадить всех коррупционеров оттуда - да на лет 15 - "во время ВП" - вот это было бы полезно...
проблему яку не змогли вирішити ТИТАНИ ?
А точно "не смогли"? 🤔 Или просто решили пойти вторым - более удобным - путем из известной цитаты...
А що в якійсь з відомих тобі країн на Землі існує АБСОЛЮТНА СПРАВЕДЛИВІСТЬ ? Де все справедливо більше ніж на 99,9% Якщо ти так думаєш - то ти ще дурніший ніж виглядав до цього.
ПС якщо б мене хтось запитав наскільки є справедливим життя - я б відповів що на 50+1% І знову ж в цьому нічого дивного , бо еволюція( сильніший знищує слабіши вид) - це вже тотальна несправедливість по враженням того хто програє.
_hunter написав:А точно "не смогли"? 🤔 Или просто решили пойти вторым - более удобным - путем из известной цитаты...
Хантер, я чула що на росії там можуть виникнути проблеми з виплатами пенсій, у зв'язку з дірами. Про Україну, не чула, тому напишіть мені коли ваші батьки не отримають пенсію. І у якому регіоні. Проблема орківського населення що ціни на нафту підуть на війну в Україні, їм все одно перепаде хрін.
BIGor написав:........... Точно 1 нуль? Ніколи не бачив більш самовпевнену людину ніж ви. Давайте розрахунок, як виходить різниці всього в 1 нуль між 42 000,00 і 1 319 072,00.
По друге, Ви плутаєте девальвацією з деномінацією. Почитайте хоча б вікіпедію. Різниця - дуже велика.
Уговорили, уберём не 1, а целых 2 нуля. Что это по сравнению с нашими 5-ю нулями в 1996? И я ничего не путаю. У нас в первой половине 90-х успешно и очень быстро шла девальвация купоно-карбованця, потом при введении гривни провели деноминацию, убрав 5 нулей и продолжили девальвацию. Правда, обычно скачкАми, а не плавно. Необходимость деноминации возникла как следствие сильной девальвации. При продолжении существующих тенденций такая необходимость может возникнуть снова. Недаром у нас уже ликвидируются бумажные деньги до 10 грн и исчезли монеты, меньше 50 коп. И постепенно вводятся купюры всё большего номинала. Думаю, недолго ждать купюры в 5 000 грн. Если бы не развитие безналичных платежей, то уже наверняка бы появилась - получать зарплату 40-50 тыс и больше даже 1000-ми купюрами неудобно. Так что читайте вы. И, желательно, не только Вики, а вообще литературу. Может научитесь лучше понимать.
Оце ви самовпевнене Добре, не бачу сенсу мені спорити з дурнем. Якщо у вас немає різниці між порядками чи девальвацією і деномінацією - то що можна зробити. Покоління гомо-совєтікус.