|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 12 бер, 2026 10:35
stm написав: Banderlog написав:в рф перевага в кількості і якості особового складу накопичується.
Це невірне твердження. Останній витік даних 62% - загиблими, 38% - поранення. Вибувають вони серйозно. Так, я не хочу мобілізації у масках без бодікамер. Це вкрай погана практика.
це наявна практика, і результати її не достатні даж не для ротації а навіть для заміни втрат списання та дезертирства. Про чисельність вірне твердження. Давайте в студію порівняння чисельності сил оборони України та окупаційних військ рф по роках з лютого 22р по лютий 26. Ваші цифри не зрозумів, 62 і 38 це процент від чого? Від загальної кількості бойових втрат? І?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 12 бер, 2026 10:48
Banderlog написав: ЛАД написав:P.s. О безбожниках и верующих вы сильно увлеклись. Или вы хотите теократическую державу с государственной религией по образцу Ирана?
увльокся ? Чому? Да, я хочу щоб при владі були віруючі люди а не атеїсти і ворожбити.
самих високих результатів було досягнуто при державному атеїзмі але дійсно , справжній, іранський армовір значно ефективніший ніж фальшивий ("ворожбитський")помаранчевий
-
fox767676
-
-
- Подякував: 433 раз.
- Подякували: 220 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 бер, 2026 10:57
fox767676 написав:самих високих результатів було досягнуто при державному атеїзмі але дійсно , справжній, іранський армовір значно ефективніший ніж фальшивий помаранчевий
)) дзеркальна ситуація, при держатеїзмі при владі були віруючі люди а зараз при армовірі безбожники. Ви гляньте на систему активістів при нинішній владі , це ж просто нечисть, прямі клієнти священної інквізиції.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 12 бер, 2026 11:34
Banderlog написав: fox767676 написав:самих високих результатів було досягнуто при державному атеїзмі але дійсно , справжній, іранський армовір значно ефективніший ніж фальшивий помаранчевий
)) дзеркальна ситуація, при держатеїзмі при владі були віруючі люди а зараз при армовірі безбожники. Ви гляньте на систему активістів при нинішній владі , це ж просто нечисть, прямі клієнти священної інквізиції.
троцкісти
-
flyman
-
-
- Подякував: 1633 раз.
- Подякували: 2880 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Чет 12 бер, 2026 12:15
Banderlog написав: stm написав: Banderlog написав:в рф перевага в кількості і якості особового складу накопичується.
Це невірне твердження. Останній витік даних 62% - загиблими, 38% - поранення. Вибувають вони серйозно. Так, я не хочу мобілізації у масках без бодікамер. Це вкрай погана практика.
це наявна практика, і результати її не достатні даж не для ротації а навіть для заміни втрат списання та дезертирства. Про чисельність вірне твердження. Давайте в студію порівняння чисельності сил оборони України та окупаційних військ рф по роках з лютого 22р по лютий 26. Ваші цифри не зрозумів, 62 і 38 це процент від чого? Від загальної кількості бойових втрат? І?
Це втрати 62 смерть, 38 поранення. Воно як БАМ можна пишатися роками, але коли дійсно фінансова грамотність, то чим далі роки, тим більше ввп можна отримати від 3 млн. людей якщо б вони не загинули. Ви маєте 16 моніторів. Що ви бачите в 2026 більш загрозливе порівняно з січнем 2024? Вашу втому, яку я навіть не можу уявити, але розумію 100%, ми винесемо за душки, наразі.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 бер, 2026 12:26
stm написав: Banderlog написав: stm написав:Це невірне твердження. Останній витік даних 62% - загиблими, 38% - поранення. Вибувають вони серйозно. Так, я не хочу мобілізації у масках без бодікамер. Це вкрай погана практика.
Це втрати 62 смерть, 38 поранення. Воно як БАМ можна пишатися роками, але коли дійсно фінансова грамотність, то чим далі роки, тим більше ввп можна отримати від 3 млн. людей якщо б вони не загинули. Ви маєте 16 моніторів. Що ви бачите в 2026 більш загрозливе порівняно з січнем 2024? Вашу втому, яку я навіть не можу уявити, але розумію 100%, ми винесемо за душки, наразі.
Вчіть історію, думаю, що 1СВ якраз найкращий приклад для аналогій. Напр. фронт стояв, тил впав. І навпаки. Було по різному.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1633 раз.
- Подякували: 2880 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Чет 12 бер, 2026 12:35
Banderlog написав: Shaman написав: як вам не хочеться, я не ухилянт. але чомусь ви підспівуєте тим (в першу чергу ухилянтам) - якщо в тилу, то ухилянт. а ухилянти цьому звісно радіють - бо вони вже наче й не ухилянти. так, я не доброволець на фронті - це визнаю.
це звідки ти взяв? мама сказала що не ухилянт? Ти ухилянт. Ще й ухилянт цинічний і мерзький. армовіровець. Таких як ти треба в першу чергу бусифікувати. І це тобі кажу не я один.
а ти сказав - й це істина. ані ти, ані твої однодумці не є істиною - бо надто багато брешете  а твої особисті якості - вони й так відомі...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 820 раз.
- Подякували: 1741 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Чет 12 бер, 2026 12:38
Banderlog написав: ЛАД написав:P.s. О безбожниках и верующих вы сильно увлеклись. Или вы хотите теократическую державу с государственной религией по образцу Ирана?
увльокся ? Чому? Да, я хочу щоб при владі були віруючі люди а не атеїсти і ворожбити. Ви вважаєте що церква повинна підтримувати гонителів тільки тому що за них 7 років тому проголосувало 75 процентів тих що прийшло на вибори? Так я нагадаю що виборча програма тоді була протилежна до дій зараз. З якої радості церква як організація має підтримувати цей режим?
церква як організація взагалі має бути поза політикою. московська й поготів - молиться собі, й не лізьте...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Чет 12 бер, 2026 12:40
Banderlog написав: fox767676 написав:самих високих результатів було досягнуто при державному атеїзмі але дійсно , справжній, іранський армовір значно ефективніший ніж фальшивий помаранчевий
це вже лікаря потрібно викликати, чи само пройде? 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Чет 12 бер, 2026 12:41
flyman написав:Вчіть історію, думаю, що 1СВ якраз найкращий приклад для аналогій. Напр. фронт стояв, тил впав. І навпаки. Було по різному.
Ви без грошей підтримуєте, АндрійМ без донатів рівноправногендерних підтримує, я з грошима - заважаю. Так і запишемо ) які шанси батьків Хантера? ))) теор.вірогідності каже що коли дитина здалеку вважає, що батьки - то державний обов'язок, то якось не дуже шанси у батьків ) не менш несприятливі 140$/місяц з філіпінкою без філіпінської мови...
Востаннє редагувалось stm в Чет 12 бер, 2026 12:43, всього редагувалось 1 раз.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
|