Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1707417075170761707717078 ... 17093>
Повідомлення Додано: Нед 15 бер, 2026 11:25

Shaman написав:одне з проміжних рішень - підвищувати рівень оплати військовим. він всі ці роки не змінювався - а ціни й навіть зарплати зростали.

Я, конечно, не против, но в эффективности такого решения сомневаюсь.
Те, кто был готов воевать за деньги, мобилизовались ещё тогда, когда уровень оплаты выглядел вполне приличным. Оставшиеся вряд ли поведутся. Ну и по моим наблюдениям, наемники - худшие солдаты.

Это даже не вспоминая о том, что повышение выплат приведет к новому витку роста цен.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6522 раз.
Подякували: 21754 раз.

Профіль

136
84
38
2
Повідомлення Додано: Нед 15 бер, 2026 11:29

stm написав:
  Banderlog написав: це вже поїзд пішов. які в тебе пропозиції ? Як його зараз рішити?
От дрпустим ввести термін демобілізації. Який це має бути термін щоб нові погодились? Ти підеш якщо всього 4 роки треба буде відвоювати? :lol:

Як ви вважаєте чому так блокують усе на росії? Пейджер, то до збільшення податків, і довіри суспільства? І ви промовчали, що ви бачите на 16 моніторах? Бо різниця яку я бачу з відключення старлінку це прям відчутно, і воно має бути на моніторах.

адаптувались вони до відключення старлінку. Це стало проблемою для ударів в глибину. на моніторах я бачу, що на позиціях люди безвилазно сидять до 8 місяців. Що кіл зона вже доходить км до 40 в глиб.
Причин нема не тільки до оптимізму типу кави в криму, но навіть, що вдасться тримати лінію фронта не змінною як в 25.
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 15 бер, 2026 11:34

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Banderlog написав:підвищення оплати може ослабити потік в сзч старослужащих, нових грошима ти сюди не заманиш.

Це Ви так думаєте. Знаю з десяток бажаючих повоювати за 500+k в місяць. Звісно, коли платять менше, ніж на заробітках в Європі то воювати за гроші навряд чи хтось захоче.
Дюрі-бачі

Подякував: 941 раз.
Подякували: 647 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 15 бер, 2026 11:36

Сибарит написав:Ну и по моим наблюдениям, наемники - худшие солдаты.

Это даже не вспоминая о том, что повышение выплат приведет к новому витку роста цен.
ріст цін буде давити на всіх рівномірно а не тільки на мобілізованих.
це смотря з ким рівняти найомників, якщо з забитими батогами то я б поспорив)
Рівень оплати впав.
Через посилення контролю за виплатами. :lol:
Скільки Вам зараз платять і скільки ви тратите на поточні витрати в армії?
Banderlog

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 15 бер, 2026 11:39

Banderlog написав:

Рівень оплати впав.

Даже не так: в тылу вряд ли будут с такой же скоростью ппреиндексирование проводить - т.е. на "ухылянтов" давление будет расти со временем. Что может быть дополнительным плюсом решения...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 15 бер, 2026 11:42

Shaman, вы знаете, раньше меня ваши посты возмущали, а теперь приводят в настоящий восторг.
Просто поразительная твердолобость и зашоренность. Такое не может вызывать ничего, кроме искреннего восхищения. Полный набор штампов. И, похоже, абсолютная вера в них.
Жаль, вы родились не в то время - был бы просто идеальный инструктор райкома партии по идеологии.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 15 бер, 2026 11:45

Дюрі-бачі написав:
  Banderlog написав:підвищення оплати може ослабити потік в сзч старослужащих, нових грошима ти сюди не заманиш.

Це Ви так думаєте. Знаю з десяток бажаючих повоювати за 500+k в місяць. Звісно, коли платять менше, ніж на заробітках в Європі то воювати за гроші навряд чи хтось захоче.
)))) а за 24 посидіти в тилу ? Нє? :lol:
даж в піхотному батальйоні хто не на виході, 30 + 24 до податків і до донату на армію.
Banderlog

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 15 бер, 2026 11:52

_hunter написав:
  Banderlog написав:

Рівень оплати впав.

Даже не так: в тылу вряд ли будут с такой же скоростью ппреиндексирование проводить - т.е. на "ухылянтов" давление будет расти со временем. Что может быть дополнительным плюсом решения...
в тилу зарплати ростуть. Тут урізають.) Плюс росіяни "цивільну" логістику вибивають. бють по пошті, продуктовим магазинам будматерялів. Якщо рік тому купити необхідне можно було за 20 км до передка то зараз треба їхати за 80.
Banderlog

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 15 бер, 2026 12:01

Banderlog написав:це смотря з ким рівняти найомників, якщо з забитими батогами то я б поспорив)
Рівень оплати впав.

"Забитые батогами", хоть и неохотно, но выполняют свою работу, а наемники норовят хитрожопить.

От разглашения личной информации Я, пожалуй, воздержусь. Скажу только, что зарплата никак не влияет на покрытие моих потребностей, поэтому мои наблюдения на эту тему можно считать непредвзятыми.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6522 раз.
Подякували: 21754 раз.

Профіль

136
84
38
2
Повідомлення Додано: Нед 15 бер, 2026 12:02

ЛАД написав:Shaman, вы знаете, раньше меня ваши посты возмущали, а теперь приводят в настоящий восторг.
Просто поразительная твердолобость и зашоренность. Такое не может вызывать ничего, кроме искреннего восхищения. Полный набор штампов. И, похоже, абсолютная вера в них.
Жаль, вы родились не в то время - был бы просто идеальный инструктор райкома партии по идеологии.

це все замість аргументів, як завжди ЛАД.

а ви продовжуйте далі вихваляти різні режими, єдине що їх об'єднує - це боротьба з США, та й з власним народом теж. за Рашу зрозуміло, тепер на черзі Іран, а до цього Венесуела. попереду Куба. ще за КНДР нічого здається не писали.

а так режимі реакційні, але жити якось можна - "інша культура, інша релігія" - чим ще можна виправдати зубожіння населення. от Хаменії майже 40 років керував, вкрав мільярди доларів, а водопровід так й не відремонтував. а тепер звісно лише посуха винна, що води немає :lol: й так всюди - що там у Венесуелі заважає нафту добувати?

але це звісно штампи. а правда життя - це дірка в полу, лопух в руці, й щастя, що можемо напасти на сусідів - я так розумію оце мрія вашої молодості? :lol:
Shaman

Подякував: 823 раз.
Подякували: 1743 раз.

Профіль

2
4
5
  #<1 ... 1707417075170761707717078 ... 17093>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти