prodigy
Поберегите комп.
Вы уже весь экран слюной забрызгали.
Переживаю за вас - как бы приступа не было.
|
|
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуПришло с дбр и двб, что мои заявы приняты и начаты проверки.
Параллельно по своим каналам работаем. Вчера в эпицентре сотрудники сказали, что все в курсе моей истории. Говорят, что торговли нет, а сотрудники зашуганы вхлам. Спасибо Эпицентру, идут на сотрудничество. Не молчите. Давайте вместе бороться с произволом
Я не возражаю против антидронов. Говорю только, что не стоит ставить всё на них, наплевав на всё остальное. Зенитные пулемёты выпускаются и сегодня и боеприпасы к ним наверняка дёшевы даже с учётом того, что расход большой. Кроме того, думаю, для управления ими нужен достаточно (высоко- ?) квалифиципованный оператор. По-моему, в какой-то вашей ссылке приводился пример оператора, который за ночь сбил 24 дрона. Думаю, это выдающееся достижение, доступное далеко не каждому. Да и для него это, вероятно, рекордный результат. Сумеем ли мы (возможно ли?) подготовить достаточное количество операторов? А их нужно очень много - и для фронта, и для тыла. Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЦе лади не можуть зрозуміти Зараз у світі плюс/мінус 200 держав на 6 континентах В Європі є тільки орбанівська Угорщина з фантомними болями по Австро-Угорській імперії з претензіями до сусідів (Сербії, України , Румунії) І Сербія до територій які колись були підвласні Югославії... Ясно що ці два особої погоди не роблять Єдине що роССія має територіальні претензій до всіх навколо , але це тільки до того часу поки россія займає євразію , як тільки азійська частина відпаде, сама росія швиденько розсипеться на держави навіть не регіонального рівня Тепер АЗІЯ Тут Китай з претензіями до россії на 1,6 млн км? і до Тайваню Індія-Пакистан Північна Корея - Південна Корея В Австралії -претензій нуль В Арктиці/Антарктиці -претензій нуль Єдиний казан це БІДНА АФРИКА і Близький схід.... де основні претензії до сусідів у ІРАНУ. Тому ізолювавши той самий китай і розваливши педерацію з іраном - відразу зчезнуть бажання північної кореї воювати з південною, а в педерації(азійській частині) зявиться головна біль як захиститись від китаю.. Таким чином Армії мобілізаційні будуть потрібні ТІЛЬКИ в режимах які БУДУТЬ воювати самі з собою... до ПОВНОГО економічного знищення бази для існування цих режимів. Це якраз і роблять США Наприклад Всі чули Хексета який сказав що США куплять на 14 млрд Іранської нафти.. А всі зрозуміли сказане? Я можу перевести з дипломатичної мови на хлопську а - США отримали фізичний контроль над іранською нафтою вартістю в 14 млрд доларів б - заява що США купить -це ЮРИДИЧНИЙ захист для безперешкодної анексії цієї нафти в - гроші в розмірі 14 млрд з рахунків США будуть перечислені на РАХУНКИ В США з приміткою що це гроші Ірану, які він отримає колись потім....
Войны, наверное, будут, хотя хотелось бы, чтобы их не было, но будет ли ответом на них мобилизация и тем более в том виде, в котором она происходит в Украине - не уверен и также надеюсь, что нет. Эти же "отсталые" и "средневековые" страны имеют намного более высокую рождаемость в то время, как цивилизованные страны, которые достигли высокого уровня "равноправия, свободы и автономности", вымирают. Украина вымирает быстрее всех. Но ни одна из цивилизованных стран не додумалась ввести детородную повинность, ставить женщин на учёт, закрывать границы и вводить штрафы за отказ родить ребёнка. Нации просто вымирают и все принимают это как данность. Единственная мера, которой стараются стимулировать рождаемость - финансовая. Женщин не кормят блевотиной об их "роли", "предназначении" и т.д. Я уже писал, что пора и мужчин прекратить этой блевотиной. Я не знаю капитулировала бы Украина без мобилизации; я - не военный, поэтому в таких вопросах не разбираюсь, но не только лишь условному "Андрею" должно быть небезразлично. Всей стране, всему обществу должно быть небезразлично. Не может часть общества жить в средневековье, а другая часть быть свободной и независимой и жить для себя. "Общественный" договор должен касаться всех. Перед тем, как говорить мне о моих обязанностях, расскажи мне о том, какие обязанности перед государством у тебя. Что ты должен или должна сделать для общества/государства против своей воли по требованию государства? Если ничего не должен/должна, то какой спрос с условного меня? (Это я не о Вас лично, а в общем). На жаль, в українському суспільстві "сильні люди" асоціюються виключно з фізичною силою. Це - не так в реальному житті. В будь-якому випадку, Ви можете бідкатись з приводу того, що я або інші, на Вашу думку, слабкі, але примус жодним чином не змінить природу конкретної людини. Я з Вами згоден про потребу зібратися нашому суспільству. На жаль, влада поводиться так, що вона хоче приватних охоронців для дуже важливих особин. Ось, пару мільйонів потрібно примусити воювати, а інші нехай живуть своїм найкращим життям без обов'язків і боргів. У великій війні так не може бути. Звичайно, люди будуть брикатись і казати, що інші нічим не кращі за них. Це - просте питання справедливості. Нічого Андрійко не буде робити, як нічого він не робитиме і у випадку оголошення мобілізації в будь-якій іншій країні, в якій він не живе, але те, що він знає про Канаду, каже йому, що не буде там такої мобілізації, як в Україні, із закритими кордонами для частини громадян і поділу цих громадян за безліччю штучних критеріїв. Востаннє редагувалось АндрейМ в Суб 21 бер, 2026 14:39, всього редагувалось 2 разів.
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуВсе максимально просто 1 Вартість Гепарда яким на протязі року можна знищити пару сотень дронів в рази вища ніж вартість річного знищеного обєму дронів і становить десь 1-3 млн доларів 2 Так як дрони рухаються довільно , то потрібно мінімум 500 гепардів щоб в одну лінію перекрити кордон педерація-Україна.... і цього явно недостатньо бо треба мінімум три лінії 3 Звідси висновок Якщо для повного закриття гепардами Україна не може залучати 10-15 млн доларів щодня на виробництво гепардів протягом року, і при цьому може залучити 0,5 млн доларів на випуск нехай 200 ( по 2500 доларів/штука) зенітних дронів - то дивного в тому що буде прийнято варіант 2 - я як бізнесмен не бачу.... Бо ймовірність наявності зенітного дрона в радіусі 1-5 км від руху шахеда - на 2 порядки вищий, а при наявності пікапа це ДОЗВОЛЯЄ прикрити більшу частину України ПС При цьому , ніхто не відміняв потреби в Гепардах для пообєктного захисту, бо вартість збиття дронів ворога кулеметною чергою в рази дешевша вартості зенітного антидрону Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 21 бер, 2026 14:34, всього редагувалось 1 раз.
Re: Напад росії і білорусі на Україну
Так наче він вже всіх переміг ... )
Прийшов, нагадив, а прибирати не хоче за собою Це прапорщики не можуть зрозуміти - история сегодня не заканчивается.
Да, в Европе сегодня взяли курс на объединение. Тем не менее, и сегодня в мирной и "объединённой" Европе возникают проблемы с национальными движениями - то в Каталонии, то в Ирландии. Что будет завтра не мзвестно. С какими вызовами с юга столкнётся Европа, тоже. Да и внутри ЕС не всё гладко. "ізолювати той самий китай і розвалити педерацію з іраном" - это, конечно,элементарные задачи. Завтра-послезавтра будут решены. Королева Виктория хотела обспечить мир в Европе за счёт междинастических браков. Да вот внучок (кайзер Вильгельм ІІ) подвёл. Потом хотели обеспечить мир с помощью Лиги Наций. Но что-то пошло не так. Ещё одна попытка - ООН. Опять как-то не очень удачно. Теперь надежда на "мирового полицейского"? И минтересно, если завтра этому "мировому полицейскому" захочется забрать не нефть на 14 млрд. у Ирана, а что-нибудь у нас, что скажет будивельник? "А нас-то за что?"
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||