Water написав:....... Та я давно на підконтрольній, чекаю поки мене звідси випустять. В окупацію я не поїду.
Если так, то странно звучит: "Це вже не моє питання". Или уже точно решили, что как только "звідси випустять", так сразу в какую-нибудь Канаду? А как же патриотизм? В армию никак? Раз вас не выпускают, значит вам точно меньше 60.
Water написав:....... Та я давно на підконтрольній, чекаю поки мене звідси випустять. В окупацію я не поїду.
Если так, то странно звучит: "Це вже не моє питання". Или уже точно решили, что как только "звідси випустять", так сразу в какую-нибудь Канаду? А как же патриотизм? В армию никак? Раз вас не выпускают, значит вам точно меньше 60.
Мавр свою справу зробив. Шо там далі думаю знаєте. Будувать нове життя в моєму віці всеодно де.
Міністр закордонних справ і зовнішньої торгівлі Угорщини Петер Сійярто регулярно телефонував главі МЗС Росії Сергію Лаврову під час засідань на рівні Європейського Союзу, аби надати "живі звіти". Про це повідомила американська газета The Washington Post із посиланням на неназваного європейського посадовця.
Сійярто регулярно дзвонив під час перерв на засіданнях ЄС, щоб надавати Лаврову "живі звіти про те, що обговорювалося" та можливі рішення, сказав один із європейських чиновників з питань безпеки.
Мавр свою справу зробив. Шо там далі думаю знаєте.
Считаете, сделали?
Будувать нове життя в моєму віці всеодно де.
Не знаю, сколько вам лет, но, так понимаю, что далеко не 20-30. Так что как раз не всё равно.
prodigy написав:Water німці не воюють, якщо Україна тримається, є шанси, що не будуть воювати з рф ніколи (якщо тільки не Трампом)
але навіть в мирному житті у бюргерів виникає проблема набрати добровільно 20 тисяч на службу по контракту, що, не застосовувати призив по закону. те саме було і в Україні-від призиву за часи Януковича і після можна було відкупитись, а часто і цього було не потрібно-99% студентів мали відстрочку на період до отримання ВО, потім -1-2 роки і тобі вже 23-24 (про тебе забули в військкоматі), там незабаром 27 все @arrivederci
як набрати 20к добровольців бюргерам? Зробити укронімецький легіон. Відслужив рік - отримай громадянство на день дембеля.
ЛАД написав:За вплив на населення войны никогда не велись. Население просто покоряли и подавляли. Воевали либо за полное покорение, либо за вплив на государство.
Парторг, ти в своєму розвитку застряг десь в татаро-монгольській добі московії..... Нагадай мені ЯКІ країни за останні 100 років ПОКОРИЛИ і ПОДАВИЛИ населення настільки що останні зникли з карти розтворившись в якійсь імперїї
Давай, освіти нас совковим інтелектом.....
Мені відомі країни які ЗВІЛЬНИЛИСЬ в останні 100 років...
Тому якщо ти хочеш жити в печерах якихось там марсизмів-путінізмів... то ніхто тобі не заважає але чому ти здурі вирішив що там хочем жити МИ ?
АндрейМ написав:І що??? Ви самі доводите, що гендерні стереотипи - дурість, вигадана людством. Звичайно, є жінки, які без проблем йдуть воювати, а є чоловіки, які ніколи воювати не будуть. Ви "відкрили Америку" цим?
Це доводить що ти довбойоб, коли сказав, що в моєму повідомленні мова йшла про фізичну силу. Мова йшла про ти, чи ти моральне чмо чи ні.
Понимаете Александр, мораль Андрея есть результат государственной политики. В качестве примера прочтите информацию от МВД.
Одинаковые права для нескольких десятков гендеров. Согласны, что это условие для вступления в ЕС ? Если равные права для гендеров, то Андрей ставит вопрос о моральности отсутствия равных обязанностей для всех этих гендеров. Ваша мораль лежит в плоскости христианских ценностей, где есть два пола.
чомусь там не написали, що упц кп вибрала нового предстоятеля - митрополита сумського Нікодима. Це продовження не визнання томосу й Епіфанія. Побачим чи влада так ж розбереться з упц кп як з митрополитами упц
І трохи тексту з дозволу шановного панства
Згодом архієпископ Никодим, якого обрали новим главою УПЦ КП, поширив спільну заяву архієреїв Української православної церкви Київського патріархату.
У цій заяві стверджується, що керівництво ПЦУ силовим методом, безбожно, забрало тіло святійшого патріарха Філарета з лікарні та перевезло його до Михайлівського собору для відспівування. Після цього архієреїв УПЦ КП, які хотіли заочно відспівати Філарета та провести у Володимирському соборі засідання Архієрейського собору, попросили залишити собор і почали погрожувати викликом поліції, арештами та застосуванням силових заходів до архієреїв.
За словами архієреїв, вони зберігають УПЦ КП як незалежну духовну інституцію, без наміру входження до будь-яких інших церковних структур.
Banderlog написав:Це продовження не визнання томосу й Епіфанія. Побачим чи влада так ж розбереться з упц кп як з митрополитами упц
Поясни Навіщо Державі Україна розбиратись з Українською Церквою? Є ще наприклад Греко-Католики , також українська, а є секта свідків гундяєва з центром в москві, от її треба максимально нагнути і або розорити (шляхом введення додаткових податків на все і вся діяльності іноземної структури яка НЕ ЗАРЕЄСТРОВАНА в Україні як релігійна організація, а тому НЕ МАЄ ПРАВА використовувати звільнення надані для релігійних організацій..
Ти так і не зрозумів Україне не бореться за те щоб тут було ОДНА церква... Україна бореться за те щоб тут НЕ БУЛО Чужої церкви.