Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1717517176171771717817179 ... 17216>
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 14:28

Shaman написав:......
а оце класичне перекручування. якщо мова про Будівельника, то він казав, що залишки ракет виснажуються - й статистика це доводить. це не означає, що їх НЕМАЄ. й поодинокі випадки цих обстрілів лише підтверджують, що ракет дуже обмежена кількість - там дві ракети, там кілька ракет - так, дивно, що їх не перехоплюють, але дійсно потрібен досвід, який є саме в українців - але за цей досвід сплачено кров'ю...
Что за бред.
потрібен досвід дроноводов, чтобы сбивать баллистику?
А у Израиля нет досвіду по уничтожению ракет?

И да, будивельник не говорил, что ракет нет, а только приводил статистику, на основе которой делал вывод, что Иран уже разбит и раздавлен и не представляет никакой опасности. Тем не менее, "випадки" далеко не поодинокі и Ормузский пролив разблокировать не могут и ВМС США не рискуют, как обещал Трамп, сопровождать суда через пролив, а пытаются подставить союзников и не только.

й те, що виробляти нові ракети Іран не може або зовсім обмежено - з цим хоч згодні?
В отличие от вас, понятия не имею.

а хто був базою для режиму совку? хто аплодував товарисчу сталіну - тоді вже всіх непманів поставили до стіночки або подалі в табори... а от радянські інженери напевне руки собі позбивали від оплесків :lol:
"радянські інженери" были вызодцами из простого народа, который поддержал коммунистическую идею.
Наверно потому, что благодаря дореволюционным будивельникам ему очень хорошо жилось.
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 22 бер, 2026 14:29, всього редагувалось 2 разів.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 14:28

Важка балістика Ірану.
А нам воно треба?
Schmit

Подякував: 83 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 14:29

Бетон написав:Видели как пограничники говорят что у них чешутся руки скинуть скид з мавіка на наших же громадян, которые бегут из страны?

А когда ты рекомендуешь мне получить прикладом между глаз, то это что, это другое ? )
pesikot

Подякував: 549 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 14:53

Banderlog написав:
  Shaman написав:
варіантів два
- оголосити перемогу та піти. й тоді блокування Ормузької протоки - це стане справою всього світу, й питання як це світ буде вирішувати. бо поточна ситуація - іраньска нафта йде в Китай, а в інші країни ні - дивна. але так, на відміну від Ірану, топити танкери США не буде - знову оця проблема, коли воюєш з країною, влада якої не дотримується жодних правил.
- або тиснути на Іран.. продовжити нищити його військовий потенціал. й напевне захопити цей острів - тоді ситуація зміниться - Іран теж стане залежним. а утримувати один острів набагато простіше, ніж сухопутна операція.

другий варіант мені здається більш вірогідний. а питання зміни влади? все залежить, чи будуть вони договороздібні... головний висновок - чим довше поточна кліка буде чіплятися за владу, тим гірше буде ситуація в країні, коли її таки скинуть...
з іраном воює ізраель. Це не війна сша. Енергоресурси подорожали це вже результат. Стратегія сша стати фортецею в західній півкулі.
Тому далі куба, гренландія і канада.
Всё же воюет США.
Израиль сам не решился бы на такую войну.
И в выигрыше от этой войны сегодня, как вы, по-моему, уже писали, исключительно США.
Они давят конкурентов - У Европы и Японии проблем гораздо больше из-за нефти, чем у США.
Откуда шаман взял, что "іраньска нафта йде в Китай", не знаю. Пусть остаётся на его пропагандонской совести. Пара-тройка прошедших танкеров (если они даже были реально) Китай не спасают.
Бред о том, что США ведёт войны ради уничтожения "людожерських режимів" тоже оставим на его совести. Все войны США велись или ради экономических, или геостратегических (в конечном счёте, тоже экономических) целей.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 14:59

budivelnik написав:................
Наприклад
Всі чули Хексета який сказав що США куплять на 14 млрд Іранської нафти..
А всі зрозуміли сказане?
Я можу перевести з дипломатичної мови на хлопську
а - США отримали фізичний контроль над іранською нафтою вартістю в 14 млрд доларів
б - заява що США купить -це ЮРИДИЧНИЙ захист для безперешкодної анексії цієї нафти
в - гроші в розмірі 14 млрд з рахунків США будуть перечислені на РАХУНКИ В США з приміткою що це гроші Ірану, які він отримає колись потім....

Можно ссылку на именно такие слова Хегсета?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 16:33

згідно хотаба: прийняли публічну оферту

Schmit написав:
Важка балістика Ірану.
А нам воно треба?

згідно хотаба: "прийняли публічну оферту"

P.S.
ВРУ хіба не має приймати рішення щодо участі ЗСУ в міжнародних миротворчих місіях та операціях?
flyman

Подякував: 1636 раз.
Подякували: 2882 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 16:48

ЛАД написав:
  budivelnik написав:................
Наприклад
Всі чули Хексета який сказав що США куплять на 14 млрд Іранської нафти..
А всі зрозуміли сказане?
Я можу перевести з дипломатичної мови на хлопську
а - США отримали фізичний контроль над іранською нафтою вартістю в 14 млрд доларів
б - заява що США купить -це ЮРИДИЧНИЙ захист для безперешкодної анексії цієї нафти
в - гроші в розмірі 14 млрд з рахунків США будуть перечислені на РАХУНКИ В США з приміткою що це гроші Ірану, які він отримає колись потім....

Можно ссылку на именно такие слова Хегсета?
А тобі навіщо?
це ж все одно не вкладається в темники які тобі спустили з педерації...
Тому хочеш це моє твердження покритикувати - відривай пяту точку і шукай в інтернеті.
Я для совкопарторгів тягати каштани з вогню не наймався....
З другого боку
Хочеш щоб тягав - плати.... 500 грн на рахунок якогось збору/донатів - і через 5 хвилин після оплати ссилочка буде в тебе.
budivelnik

Подякував: 299 раз.
Подякували: 3007 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 17:01

1 Було ЧОТИРИ джерела , Гардіан , Вашінгтон Пост і Рейтерс (англійською) і Телеграм українською , я взяв телеграм... виявилось що в англійській версії трошки не так :D
2 В них було сказано що
США на 30 днів знімають обмеження на 140 млрн барелів Іранської нафти в морі , і дозволяють її продаж
Якщо врахувати сьогоднішню ціну в 100 доларів то це приблизно 14 млрд доларів...

Я погоджуюсь що ці ПЕРШОДЖЕРЕЛА відрізняються від телеграм повідомлення яке я тут приводив...
Але по суті для педерації вони дорівнюють втраті доходів.
budivelnik

Подякував: 299 раз.
Подякували: 3007 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 17:15

Re: Напад росії і білорусі на Україну

budivelnik написав:Я погоджуюсь що ці ПЕРШОДЖЕРЕЛА

Это не первоисточники.
Первоисточник вот https://ofac.treasury.gov/media/935376/download?inline
И сказал это не Хексет (министр войны США) а міністр фінансів США Скотт Бессент.
И главное - нигде нет ни слова о том, что эти 140 млн барелів планирует купить США...
TUR

Подякував: 12 раз.
Подякували: 61 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 17:57

оце прям по-руські :D
Відповідь на нові погрози Трампа. Тегеран попередив США, які об'єкти можуть стати цілями наступних атак
У разі атак США на енергетику країни влада Ірану націлиться на енергетичну і нафтову інфраструктуру країн Близького Сходу.
...
«Критично важлива інфраструктура, а також енергетична та нафтова інфраструктури в усьому регіоні вважатимуться законними цілями і будуть незворотно знищені»

у відповідь на атаку США Іран буде бити по арабам. навіть не знаю, яка цитата більше підходить. :oops: тепер зрозуміло, чому Ірану не можна надавати навіть можливості мати ядерну зброю?..

й що ж тоді мають думати сусіди? може про те, що треба знищити взагалі загрозу - як з Німеччиною в 45 році...
Shaman

Подякував: 824 раз.
Подякували: 1756 раз.

Профіль

2
4
5
  #<1 ... 1717517176171771717817179 ... 17216>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти