candle645 написав:Жінка та однорічна дитина це теж ухилянти?
... люди, які були вдягнуті в «піксель» не представилися і не перевіряли документи у її чоловіка, а напали на нього зі спини, застосували перцевий газ та затягли до бусика. Після цього в бусику опинилася і дружина затриманого з однорічною дитиною. «Фактично невідомі особи, не надавши жодних документів, викрали мене, мого чоловіка та маленьку дитину. Близько 30 хвилин нас возили по району, поки я не добилася, щоб мене з дитиною висадили неподалік дому» ... Жінка отримала забиті місця м’яких тканин голови, обличчя та ноги. У дитини діагностували травми, зокрема підозру на струс мозку.
Диви ... як "військові ТЦК заштовхали в мікроавтобус" перетворилось на "люди, які були вдягнуті в «піксель» не представилися і не перевіряли документи у її чоловіка, а напали на нього зі спини, застосували перцевий газ та затягли до бусика"
Бачиш різницю ? чи ні
Звісно бачу. Цитату було всято зі статті опублікованої на сайті телемарафону. Там весь текст спеціально побудовано в стилі "не все так однозначно":
начебто За словами заявниці Жінка стверджує неучасті в цьому інциденті працівників ТЦК стресової ситуації, у якій опинилися матір та дитина
Звісно її та дитину побив військовозобов"язаний чоловік, який перебував в СЗЧ. А ТЦК лише люб"язно запропонувало підвезти їх до лікарні, на що вона з радістю та вдячністю погодилась.
Кстати - по Закону еще с того года все тцкшники должны быть оснащены бодикамерами. Т.е. с алиби у них проблем - вообще нет.
pesikot написав:---=== candle645 ===--- Жінка та однорічна дитина це теж ухилянти?
... люди, які були вдягнуті в «піксель» не представилися і не перевіряли документи у її чоловіка, а напали на нього зі спини, застосували перцевий газ та затягли до бусика. Після цього в бусику опинилася і дружина затриманого з однорічною дитиною. «Фактично невідомі особи, не надавши жодних документів, викрали мене, мого чоловіка та маленьку дитину. Близько 30 хвилин нас возили по району, поки я не добилася, щоб мене з дитиною висадили неподалік дому» ... Жінка отримала забиті місця м’яких тканин голови, обличчя та ноги. У дитини діагностували травми, зокрема підозру на струс мозку.
---=== ===--- Диви ... як "військові ТЦК заштовхали в мікроавтобус" перетворилось на "люди, які були вдягнуті в «піксель» не представилися і не перевіряли документи у її чоловіка, а напали на нього зі спини, застосували перцевий газ та затягли до бусика"
Бачиш різницю ? чи ні
Звісно бачу. Цитату було всято зі статті опублікованої на сайті телемарафону.
Ти сам привів посилання та цитати і сам ними ж незадоволений, з тобою все ок ? )
ЛАД написав:Поинтересуйтесь хотя бы у будивельника, сколько он платит своим. Или в АТБ.
На руки чистими після всіх відрахувань - 15000-17000 грн Тобто НАРАХОВАНО 18500-22000 Якщо врахувати що продавці це одна з найменшоплачуваних професій(мінімальні вимоги до освіти/кваліфікації і так далі... просто треба бути а - чесним б - хоч трохи працездатним.
ЛАД написав:Второе предположение - чёткое обвинение в госизмене.
Не правда. Лоханувся - це не госизмена.
Висновок2: зеленський лоханувся(або спеціально) будуючи хороші дороги для агресора.
Це не звинувачення?
"Або" означає не твердження. Це означає шо є такий варіант. Наприклад "пацієнт помер сам або від помилки лікаря". Це ж не є звинувачення лікаря. Це твердження не зобов'язує мене доводити помилку лікаря. У вас реально проблеми з розумінням мови.
ЛОС-АНДЖЕЛЕС, 26 марта (Reuters) - Федеральная морская комиссия США (FMC) заявила в четверг, что внимательно следит за резким увеличением числа задержаний судов под панамским флагом в Китае, которое, по всей видимости, связано с решением панамского суда против базирующейся в Гонконге компании CK Hutchison. В конце января Верховный суд Панамы признал недействительной правовую основу, лежащую в основе концессии 1997 года, предоставленной компании CK Hutchison (0001.HK)., открывает новую вкладкуКомпания Panama Ports Company получает право на эксплуатацию терминалов Balboa и Cristobal на тихоокеанской и атлантической сторонах Панамского канала. Китай заявил о своем решительном несогласии с решением суда против компании Hutchison по концессиям на порты, назвав его «актом недобросовестности». После вынесения решения панамское правительство назначило американские дочерние компании Maersk APM Terminals и компанию Mediterranean Shipping Company (MSC) Terminal Investment Limited временными операторами на основании соглашений сроком на 18 месяцев. .......«Повторяющиеся безответственные заявления США лишь разоблачают их собственный заговор с целью насильственного захвата канала», — заявил представитель Министерства иностранных дел Китая Линь Цзянь на очередном брифинге для прессы в пятницу. .......Компания CK Hutchison, которая управляла портами почти 30 лет, решительно отвергла решение панамского суда, обвинила панамские власти в незаконном захвате имущества и инициировала международный арбитражный процесс против Панамы, требуя возмещения ущерба в размере более 2 миллиардов долларов. Этот спор также осложнил запланированную компанией CK Hutchison продажу контрольного пакета акций своего глобального портового бизнеса консорциуму во главе с BlackRock и MSC за 23 миллиарда долларов.
Бетон написав:❗️Военные ТЦК в Одессе затолкали в микроавтобус мужчину и женщину вместе с годовалым ребёнком — в ТЦК сообщили, что проводят расследование
Также был применен газовый баллончик и физическая сила — у ребенка сотрясение мозга, а у взрослых многочисленные ушибы.
Як думаєш, як вийшло що жінка постраждала(якщо дійсно постраждала)? Вона ж не перешкоджала затримці чоловіка? Стояла спокійно і дивилася як чоловіка затримують, не підсовувалам в потасовку навмисно свій козир - дитину , а її балончиком і по обличчю, і били , били.. Так було?