Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1724517246172471724817249 ... 17352>
Повідомлення Додано: П'ят 27 бер, 2026 19:49

ЛАД

Не доведи вас бог попробовать.
Не омажетесь. Даже если это будет не на пешеходном переходе.

Я був в цій ситуації на щастя в якості свідка і учасника відтворення в рамках розслідування. Все там прекрасно зʼясовується. Якщо не перевищував, якщо зреагував, а не в телефоні за кермом сидів. І якщо все зробив правильно і все одно нещасний випадок - вина лише на жертві .
А не оте що маразмує Хантер про «підвищена небезпеку».
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2599 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: П'ят 27 бер, 2026 19:52

Hotab написав:
управление источником повышенной опасности - все травмы придется оплатить

Повний маразм.

але є таке. я це ще з універу пам'ятаю... не те, що доведеться все оплачувати, а те, що з пішоходом ви не в рівних умовах. ви берете на себе цю відповідальність, коли сідаєте за кермо автомобіля.
Shaman

Подякував: 825 раз.
Подякували: 1763 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: П'ят 27 бер, 2026 19:53

candle645

Цілком ймовірно що може бути саме так, як тобі б хотілось:
Інцидент із силовою "мобілізацією" 60-річного рибалки: як виправдовуються в ТЦК

Бігор, йди сюди! Чиста маніпуляція, як ти любиш.
По типу «якщо хтось порушив щось отам, значить оці порушили отут « :lol:
Ні, Кендел, це так не працює.
Доречі «60-річний рибалка» теж має носити документи і показувати на вимогу. Бо у нього на лобі дата народження не набита.
Hotab
Форумчанин року

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: П'ят 27 бер, 2026 19:54

Shaman написав:
  Hotab написав:

Повний маразм.

але є таке. я це ще з універу пам'ятаю... не те, що доведеться все оплачувати, а те, що з пішоходом ви не в рівних умовах. ви берете на себе цю відповідальність, коли сідаєте за кермо автомобіля.

Я це все знаю. Навіть дуже добре знаю. Але персонаж маніпулює , що «апріорі винуватий, бо сів за кермо «.
Hotab
Форумчанин року

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: П'ят 27 бер, 2026 19:57

Hotab написав:ЛАД
Не доведи вас бог попробовать.
Не омажетесь. Даже если это будет не на пешеходном переходе.

Я був в цій ситуації на щастя в якості свідка і учасника відтворення в рамках розслідування. Все там прекрасно зʼясовується. Якщо не перевищував, якщо зреагував, а не в телефоні за кермом сидів. І якщо все зробив правильно і все одно нещасний випадок - вина лише на жертві .
А не оте що маразмує Хантер про «підвищена небезпеку».

а я стикався, що коли дитина вибігла під колеса - то була й "хімія", й компенсація матеріальних та моральних втрат. коли гинуть неповнолітні, то є певна упередженність з боку правоохоронної системи

й про підвищену небезпеку таки є
Стаття 1187. Відшкодування шкоди, завданої джерелом підвищеної небезпеки
1. Джерелом підвищеної небезпеки є діяльність, пов'язана з використанням, зберіганням або утриманням транспортних засобів, механізмів та обладнання, використанням, зберіганням хімічних, радіоактивних, вибухо- і вогненебезпечних та інших речовин, утриманням диких звірів, службових собак та собак бійцівських порід тощо, що створює підвищену небезпеку для особи, яка цю діяльність здійснює, та інших осіб.
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: П'ят 27 бер, 2026 20:00

Hotab написав:...
Доречі «60-річний рибалка» теж має носити документи і показувати на вимогу. Бо у нього на лобі дата народження не набита.

ви оце обережніше з висловами - а то хтось наб'є собі на лобі дату народження, й буде вважати, що цього достатньо :lol:
Shaman

Профіль

2
4
5

Shaman написав:
  candle645 написав:Цілком ймовірно що може бути саме так, як тобі б хотілось:
Інцидент із силовою "мобілізацією" 60-річного рибалки: як виправдовуються в ТЦК
Військові також спростовують інформацію ДБР про перелом зі зміщенням, який отримав потерпілий після застосування до нього сили.
...
У відомстві стверджують, що під час інциденту громадянин завдав удару військовослужбовцю ТЦК та СП в обличчя, внаслідок чого той отримав легкі тілесні ушкодження та звернувся за медичною допомогою.

«За цим фактом внесено відомості до ЄРДР. Досудове розслідування триває», — заявили в ТЦК.

тобто зарядив в обличчя ТЦКшнику, а потім - а мене за що?..

може бути все, що завгодно - для цього й потрібні камери. але оця впевненість ухилянтів - буду робити що завгодно, не маєте права - грає з ними злий жарт. фізичний напад на працівників правоохоронних органів завжди має наслідки. про Рашу я взагалі мовчу, там навіть ніхто не намагається чинити спротив...

Причому тут взагалі ухилянти?
В 60 бути ухилянтом може хіба-що особливо вислужений впенс який залишається військовозобов"язаним аж до 65-ти, але немає навіть жодних навіть натяків на те що потерпілий відноситься саме до цієї категорії.

Причому тут "працівники правоохоронних органів", якщо мова йде саме про "військовослужбовця ТЦК та СП"?
candle645

Подякував: 39 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

:?: Shaman

коли дитина вибігла під колеса

Батько під білі руці. За безконтрольність.
Але з водія крові попʼють, це я не заперечую.
Ключове: «чи міг би встигнути зупинитись якби ,,, (а тут перелік все, що він порушив чи ні: швидкість, справність авто , не відволікався… ). «
Якщо відповідь «все робив правильно, але це сталось» то його вини нема.
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 27 бер, 2026 20:01, всього редагувалось 1 раз.
Hotab
Форумчанин року

Профіль

6
8
5

Hotab написав:

Повний маразм.

велкам проверить - если чужому опыту желания нет верить...
Працівники ДБР розпочали досудове розслідування за фактом смертельної ДТП, що сталася вранці 23 травня у місті Дніпро.

За попередньою інформацією, суддя одного з районних судів, перебуваючи за кермом мотоцикла, здійснив наїзд на пішохода, який переходив дорогу у не встановленому для цього місці. Унаслідок зіткнення пішохід загинув на місці від отриманих травм.

На місці події працює слідчо-оперативна група ДБР. Попередньо встановлено, що водій мотоцикла був тверезим.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України — порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людини.

Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.
https://dbr.gov.ua/news/dbr-zyasovue-ob ... trovshhini
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 27 бер, 2026 20:02

_hunter написав:
  Hotab написав:

Повний маразм.

велкам проверить - если чужому опыту желания нет верить...
Працівники ДБР розпочали досудове розслідування за фактом смертельної ДТП, що сталася вранці 23 травня у місті Дніпро.

За попередньою інформацією, суддя одного з районних судів, перебуваючи за кермом мотоцикла, здійснив наїзд на пішохода, який переходив дорогу у не встановленому для цього місці. Унаслідок зіткнення пішохід загинув на місці від отриманих травм.

На місці події працює слідчо-оперативна група ДБР. Попередньо встановлено, що водій мотоцикла був тверезим.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України — порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людини.

Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.
https://dbr.gov.ua/news/dbr-zyasovue-ob ... trovshhini

Що це доводить? Які твоя слова оця писанина підтверджує?
Hotab
Форумчанин року

Профіль

6
8
5
  #<1 ... 1724517246172471724817249 ... 17352>
Форум:
+ Додати
    тему