Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
akurt написав:Але дуже добре, що ви так хвилюєтеся про те, щоби наші люди купили будинок в гfрному місці та за нормальні гроші. Ви де саме купили будинок, скільки часу там до Лондона іхати?
Зупла показує що в Банглі більше семідетачет 3 бедрумів коштують в районі 300к ніж 200к, а в Лінкольні можна знайти такий же 3 бедрум будинок за 200к. Різниця в ціні між Вашими прикладами швидше в загальній площі, кількості санвузлів, площі ділянки, ремонті та в масі подібних нюансів, близькість до Лондона десь в кінці цього списку. Живу я в Лондоні, за скліьки купив не скажу. ПС. Англійськи електрички мають майже нічого спільного з київськими приміськими. Дехто їздить в лондон на роботу навіть за 2 години поїздом, але скоріше 1, максимум 2 дні в тиждень.
Цитата: «Зупла показує що в Банглі більше семідетачет 3 бедрумів коштують в районі 300к ніж 200к, а в Лінкольні можна знайти такий же 3 бедрум будинок за 200к» Дуже добре, що ви орієнтуєтеся в цінах нерухомості у Великій Британії та можете підказати нашим людям, де вони можуть купити краще та дешевше.
Сподобалися ваші слова «можна знайти». Це вже другий за рахунком будинок, який ті люди купили в Лінкольні і дійсно може бути, що погано або без «клепки» в голові шукали. Не так вже і давно живуть у Великій Британії: років 15 - і можуть дійсно помилятися. Перший будинок (іпотека) продали та переїхали в той, в якому зараз і мешкають (іпотека). Як відомо, люди взагалі мають властивість робити помилки: ось і ці після Нового року продали Hоnda Civic та купили новий Lexus. І навіщо ті хороші будинки в гарних локаціях та такі великі автівки, якщо можна знайти - або підказати людям - щось інше, або щось таке, що «не лізе ні в які воротА»…
IgA написав:Живу я в Лондоні, за скліьки купив не скажу. ПС. Англійськи електрички мають майже нічого спільного з київськими приміськими. Дехто їздить в лондон на роботу навіть за 2 години поїздом, але скоріше 1, максимум 2 дні в тиждень.
Я передам сину мого колеги по роботі, щоби він не дозволяв своїй жінці їздити на роботу в Лондон, скоріше він вас послухає. Дійсно, той факт, що «дехто їздить», тобто бажає витрачати на поїздку (себе цитую) «годину часу» (а реально 1 годину 48 - 1 годину 56 хвилин) в наш час не є розумним: он аж пан барабашов, якому в найближчі 100 років - як би не бився пиком об чавунний тейбл - «не світить» сісти в електричку з Чечеловки на Лондон - сильно збудився - та підтримує таку думку.
Поділіться, чим обумовлений ваш вибір купівлі для себе нерухомості в районі Ньюхема, і чому вибрано саме той будинок, хоча
Дуже в літописи не вчитувався, але купити хату де їхати на роботу потягом 2години, не рахуємо скільки ще пройти і пересадок, можна тільки якщо плануєш з неї звільнитись))
Часом не спало на думку щось простіше та логічніше?
Бо реальність ЗОВСІМ інша. ЧОЛОВІК працює ВЖЕ років 10 в місті Лінкольн. Працює на посаді - не ображайтеся - яка вам - та й мені - ніколи не насниться. (До речі свого часу - мешкаючи в Україні - він сам собі знайшов роботу за отриманим в Україні фахом).
Звісно - ви ж не сумніваєтеся - саме там собі і будинок купив. А жінка - професіонал у своїй справі - і дійсно може відвідувати Лондон по роботі.
Як мудро зауважили вище, потяг на Лондон - це не ШРТ під Києвом, подивіться як обладнаний та фото, поєднує відпочинок, переміщення в просторі та можливість працювати з ноутбуком:
P.S. Напишіть, в якій країні ви собі купили будинок, як ви добираєтеся до роботи та як часто на тиждень працюєте.
Frant написав:Новини про еміграцію. Бігунців вже повертають назад, а на кордоні їх чекають!
"Десятки українських чоловіків, депортованих зі США, після повернення додому майже одразу потрапляють до лав армії. Деяких мобілізують буквально на кордоні"
Завжди так . Заїжджаючих пробивають зразу по Базі Оберіг .
Так, тапкамми не кидаться. Что это было не совсем понял, в новостях сегодня сказали примерно такое. "Из США в Украину были депортированы на самолете через Польшу мужчины, граждане Украины, призывного возраста. В самолете они летели в наручниках, по прибытии в Польшу были доставлены на украинско-польскую границу и переданы украинским силовым службам". Что это было? Удаленная бусификация? Или утка?
rjkz написав:Так, тапкамми не кидаться. Что это было не совсем понял, в новостях сегодня сказали примерно такое. "Из США в Украину были депортированы на самолете через Польшу мужчины, граждане Украины, призывного возраста. В самолете они летели в наручниках, по прибытии в Польшу были доставлены на украинско-польскую границу и переданы украинским силовым службам". Что это было? Удаленная бусификация? Или утка?
Звичайна депортація злочинців, там не тільки чоловіки. Депортації відбуваються постійно з усіх країн світу.
rjkz написав:Так, тапкамми не кидаться. Что это было не совсем понял, в новостях сегодня сказали примерно такое. "Из США в Украину были депортированы на самолете через Польшу мужчины, граждане Украины, призывного возраста. В самолете они летели в наручниках, по прибытии в Польшу были доставлены на украинско-польскую границу и переданы украинским силовым службам". Что это было? Удаленная бусификация? Или утка?
Если это тот же случай, про который трубят у нас, мужчин призывного возраста там было около половины. Но у нас все уверены, что полиции их передали для доставки в ТЦК. Подозреваю, что полиции они самой нужны. Будем считать это 50% уткой. Скорее всего, гуси там ещё те.
Типа, первоисточник - CNN(?), о событиях 17 ноября(!), со слов одного из депортированных(!!!)
Чисто для обʼєктивності: - новина не нова; - We estimate that slightly less than two-thirds (5.4 million) of the recent increase in the data is from illegal immigrants. Overall, we find that there are 15.4 million illegal immigrants in the January 2025 CPS, accounting for 29 percent of the total foreign-born in the survey. Вперше за весь час існування проблеми 2 десятка нелегалів з України з 25,4 мільйона (!) це круто. Є про що поговорити.
Примітка: десь в 2022 чи в 2021 році мене попросили зробити екскурсію Анталію для одного хлопця десь 25-30 років. Просили знайомі, я не міг відмовити - то катав хлопця по визначних місцях Анталії. Була прохолодна погода, відвідали і християнську церкву, і піднімалися фунікулером на гору, мандрували вузькими вуличками середньовічного міста, але він попросив привезти крім каньонів та водоспадів і на пляж. Я привіз на пляж - нехай подивиться - поки я дивився на хвилі - він несподівано роздягнувся зовсім голим (!) та пішов у прохолодну воду. Реально голий на пляжі Анталії! В мене щелепа відвисла, бо Туреччина - не Хорватія або Крим, тут такого немає і не було. Я думав нас поліція заарештує, але обійшлося. Другий раз щелепа відвисла в авто: йому хтось подзвонив і весь час було чутно слова: суд, адвокат, тюрма, кайданки. Я про себе сильно лаявся, що погодився на цю екскурсію. Обережно спитав: виявилося, що його брата затримали після перетину кордону Мексика-США. А затримали тому - пробиралася прерією група в 10 осіб - затримали тільки його, що тіло того порушника на 90% було вкрило татуюванням. Ну ось так буває: не здивуюся, що після 3-5 років тюрми депортували.
P.S. Я тоді згадав приказку: «Два брата - акробата. Один топор - другой лопата».