|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 05 кві, 2026 19:25
Hotab написав:Де ці всі судові рішення?
Интересно, а на Сталина - в свое время - подавали? Или, например, на Ына?..
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 05 кві, 2026 19:39
Hotab написав: _hunter написав: Hotab написав:Де ці всі судові рішення?
Интересно, а на Сталина - в свое время - подавали? Или, например, на Ына?..
Цікаво, це рішень нема
Тут недавно приводили статистику по "почетному" первому месту в ЕСПЧ. Не потому ли туда народ идет, что на родине "це рішень нема"? Кстати: а по вышеупомянутой Безуглой - что с судом? - казалось бы: все доказательства собраны - дело за малым...
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 05 кві, 2026 19:43
Hotab написав:ЛАД ..... По-перше дуже навіть впливає на можливість вести війну. Вибивання ППО, як наслідком успішне пробивання коридорів по промисловості і особливо нафтопереробці і експорту. А оте «2 тисячі непридатних», про які хтось ляпнув і ніхто ще не перевіряв… Непридатних, чи обмежено придатних? На які посади? Може там «мити снаряди» можна і з таким здоровʼям? І тоді який тут негативний вплив на обороноздатність? Відповідей нема, але ви хочете обговорювати.
По-перше, те, що ви написали, впливає. І суттєво. Але я казав не про це. По-друге, я не хочу обговорювати «2 тисячі непридатних», хоча це не "хтось ляпнув". Але вбивство ТЦКашніка кинулися обговорювати аж на перегонки, коли ще нічого не було відомо. До речі, я практично не приймав участі.
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 05 кві, 2026 19:44, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 05 кві, 2026 19:44
Не потому ли туда народ идет, что на родине "це рішень нема"? 
,- зізнався втіклий суддя суду .. 
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 2601 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Нед 05 кві, 2026 19:45
ЛАД вбивство ТЦКашніка кинулися обговорювати аж на перегонки, коли ще нічого не було відомо
Відомо що він мертвий , і як помер бачили десятки свідків. Що саме вам «невідомо»? я не хочу обговорювати «2 тисячі непридатних»,
Але ви навіщось оце інфо сміття хунтерівське настирно дублюєте..
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Нед 05 кві, 2026 19:57
Hotab написав:ЛАД вбивство ТЦКашніка кинулися обговорювати аж на перегонки, коли ще нічого не було відомо
Відомо що він мертвий , і як помер бачили десятки свідків. Що саме вам «невідомо»? я не хочу обговорювати «2 тисячі непридатних»,
Здесь нет свідків. Жодного. А обсуждать бросились, когда ещё не было известно ничего, кроме самого факта убийства. «2 тисячі непридатних» это не "хунтерівське сміття". Я вам привёл ссылки - это заявление военного омбудсмена - государственного должностного лица, причём, именно по профилю его работы. Вы называете это "сміттям"? Я могу понять вашу "любовь" к _hunter, но это не значит, что любое его слово это "сміття".
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 05 кві, 2026 20:01
ЛАД написав: Hotab написав:ЛАД вбивство ТЦКашніка кинулися обговорювати аж на перегонки, коли ще нічого не було відомо
Здесь нет свідків. Жодного. А обсуждать бросились, когда ещё не было известно ничего, кроме самого факта убийства. ...... это заявление военного омбудсмена - государственного должностного лица, причём, именно по профилю его работы. Вы называете это "сміттям"? Я могу понять вашу "любовь" к _hunter, но это не значит, что любое его слово это "сміття".
Человек пытается продвигать повестку "цель оправдывает средства"/"лес рубят - щепки летят". В принципе его понять можно, но в ту страну - в которой власти этим принципом руководствовались - я не хочу...
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 05 кві, 2026 20:02
ЛАД Здесь нет свідків. Жодного. А обсуждать бросились, когда ещё не было известно ничего, кроме самого факта убийства.
Тобто не з перших повідомлень стало відомо хто вбив і як? І часом не зізнався винний ? Я вам привёл ссылки - это заявление военного омбудсмена
А безкутня у нас цілий народний депутат. Всюди звучить «ймовірно напридатних, проводиться перевірка»
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 05 кві, 2026 21:12, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Нед 05 кві, 2026 20:10
ЛАД написав: Shaman написав: ЛАД написав:....... Чому ж щодо біларусів не зробили висновки?
як не зробили? вони й так під владою свого бульбофюрера на верном пути. переважно руська мова, червоно-біле - заборонене, влада - чиста автократія...
Но народ нормально живёт.
для вас - нормально, ви самі так більшу частину життя прожили. для вас й в Ірані - нормально, й в Венесуелі - нормально, й на Кубі - нормально. в КНДР - теж нормально? а так й в Сомалі з Афганістаном теж населення живе. не так давно ви ж самі розповідали, що нормально населення де живе? США чи Канада, Західна Європа та інші розвинені країни - оце нормально. а інші а бо намагаються стати такими ж - та ж Східна Європа, або розповідають - ми й так непогано живемо, особливо ті, хто при владі - власне вони й відповідають, думку народу не питають...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 825 раз.
- Подякували: 1764 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 05 кві, 2026 20:15
ЛАД написав: Hotab написав:ЛАД вбивство ТЦКашніка кинулися обговорювати аж на перегонки, коли ще нічого не було відомо
Відомо що він мертвий , і як помер бачили десятки свідків. Що саме вам «невідомо»?
Здесь нет свідків. Жодного. А обсуждать бросились, когда ещё не было известно ничего, кроме самого факта убийства.
а власне що обговорювати? вбив, косить під афект, але світить пожиттєве. кинулись обговорювати, бо деякі довбні почали писати - молодець, що вбив, просто стали це виправдовувати... а ЛАД так, навіть нічого про це не сказав - теж з цим згодні?
-
Shaman
-
-
- Подякував: 825 раз.
- Подякували: 1764 раз.
-
-
Профіль
-
-
2