|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 08 кві, 2026 16:41
Letusrock написав: Hotab написав:Окупація Дніпра влаштує? Так/Ні.
а якщо вже? Навіть Луцьк в окупації, судячи по новинам про чергового побитого луцького ветерана
Луцьк в окупації ? Це ти патужно задвинув ... ) До речі, москалі теж пишуть "украина в оккупации нацистского режима" Ти теж пишеш про якусь "окупацію" Савпадєніє ? Не думаю ))
-
pesikot
-
-
- Подякував: 549 раз.
- Подякували: 1261 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 08 кві, 2026 16:46
Letusrock написав:Обратите внимание: все эти агенты Запада, все эти грантоеды из НКО — они официально забронированы и ни разу не высказались об избиении граждан. Они уверены, что если дело запахнет жареным, их вывезут, как своих вывозил последний американский самолёт из Кабула, а они будут цепляться за его крыло, лишь бы покинуть Украину. Они не просто так не замечают происходящее — они выполняют волю своих грантодателей, которых интересует усиление влияния на украинскую власть и продолжение войны, а не построение в Украине институциональной демократии. Роднянский прав когда говорит о том, что вместо буфера, Запад рискует получить очень серьезного противника в лице авторитарной Украины, не менее серьезного, чем авторитарная Россия. Давайте будем честны друг с другом, борясь с драконом, мы сами превратились в дракона. Никогда украинцы так не боялись своё государство как сейчас. Vitaly Barvinenko
Барвіненко Віталій Дмитрович У 2014 році був обраний народним депутатом Верховної Ради 8 скликання як мажоритарник-самовисуванець у 141 виборчому окрузі (Одеська область). Був членом комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності. Згодом увійшов до депутатської групи “Партія Відродження”. Неодноразово був помічний за кнопкодавством.
У березні 2014 року вийшов з фракції “Партії регіонів” та перейшов до групи “Економічний розвиток”.
16 січня 2014 року у розпал Революції Гідності голосував за "диктаторські закони", які обмежували права, надавали органам державної влади більшу свободу дій у сфері покарання учасників акцій протесту і мали на меті криміналізувати опозицію та громадянське суспільство.
У тому ж році очолював Білгород-Дністровську міську організацію “Партії регіонів”.
У 2012 році був обраний народним депутатом Верховної Ради 7 скликання від “Партії регіонів” у 141 виборчому окрузі (Одеська область), як член партії. Був членом з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики.
У 2010 році голосував за відставку уряду Юлії Тимошенко і всього уряду, згодом вийшов з фракції БЮТ та у 2011 році став членом фракції “Партії регіонів”.
Чого ж тебе на ригів так тягне ? ))
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 08 кві, 2026 16:47
andrijk777 написав: wild.tomcat написав: Letusrock написав:"У машинах Ощадбанку до Угорщини перевозилися щойно надруковані євро та долари, які не надходили в обіг, — речник уряду Ковач. Вони пов'язані з кількома банками, включаючи український Ощадбанк, а також польськими та гібралтарськими фінансовими установами. Серед доказів - відеозапис, на якому колишній генерал-майор СБУ підробляє документи в туалеті на заправці, поки його спільники обговорюють корупційні виплати."
навіщо ви тягне сюди це лайно, де якийсь йобік в істериці напередодні виборів, на яких йому і компанії таких самих з великою імовірністю нарешті дадуть підсрачник, верзе нісенітниці? цей тормоз понад місяць був в роздумах про щойно надруковану готівку? за цих пару днів до виборів ще не таке скаже. нехай краще думає, де він буде і що буде робити наступного понеділка. для вас новина, що в україну возять щойно надруковану готівку? вам ніколи в банку не давали новенькі купюри з номерами підряд, з щойно відкритої пачки? це вже злочин? в йобіків камери вже і в туалетах стоять?  <<Офіс тільки хороших новин>> Погані новини - лайно. 
де погані новини? поки що бачимо саме лайно... є докази, давайте демонструйте... а розповідати казки не треба 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 827 раз.
- Подякували: 1764 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Сер 08 кві, 2026 16:49
Letusrock написав:"У машинах Ощадбанку до Угорщини перевозилися щойно надруковані євро та долари, які не надходили в обіг, — речник уряду Ковач. Вони пов'язані з кількома банками, включаючи український Ощадбанк, а також польськими та гібралтарськими фінансовими установами. Серед доказів - відеозапис, на якому колишній генерал-майор СБУ підробляє документи в туалеті на заправці, поки його спільники обговорюють корупційні виплати."
Це речник того самого уряду, в якому голова уряду фактично каже Путіну "чєго ізволітє ?", а міністр закордоних справ в шістках у Лаврова ? Чи це якійсь інший уряд ? ))
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 08 кві, 2026 16:53
ЛАД написав:fox767676 Вы сами так быстро удалили? Практически моментально.
й що? чергове підтвердження - пошкребеш "узького" ліберала - побачиш "узького" імперця? чи він вважає, що має право на власну думку, а українці не мають? українці свою думку сказали - а вона йому не сподобалась. когось мене це нагадує з форуму бачили вже цих - я образився, я пішов... посидить без просмотрів, й гадаю образа швидко згасне, й знову повернеться. бо його думка цікава в Україні навіть більше, ніж в на Раші - а більше його думка нікому нецікава...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 827 раз.
- Подякували: 1764 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Сер 08 кві, 2026 16:54
Це до мене претензія? У мене доказів немає. Я не проти, хай демонструють. Слова "речника уряду Ковач" = офіційна позиція Угорщини - це називається новина, якщо ти це знав, що таке новина.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 287 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 кві, 2026 16:57
andrijk777 написав:Слова "речника уряду Ковач" = офіційна позиція Угорщини - це називається новина, якщо ти це знав, що таке новина.
Офіційна позиція Угорщини, що в туалетах на заправках встановлені камери ? Дійсно ? ))
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 08 кві, 2026 17:04
wild.tomcat написав: Letusrock написав:"У машинах Ощадбанку до Угорщини перевозилися щойно надруковані євро та долари, які не надходили в обіг, — речник уряду Ковач. Вони пов'язані з кількома банками, включаючи український Ощадбанк, а також польськими та гібралтарськими фінансовими установами. Серед доказів - відеозапис, на якому колишній генерал-майор СБУ підробляє документи в туалеті на заправці, поки його спільники обговорюють корупційні виплати."
навіщо ви тягне сюди це лайно, де якийсь йобік в істериці напередодні виборів, на яких йому і компанії таких самих з великою імовірністю нарешті дадуть підсрачник, верзе нісенітниці? цей тормоз понад місяць був в роздумах про щойно надруковану готівку? за цих пару днів до виборів ще не таке скаже. нехай краще думає, де він буде і що буде робити наступного понеділка. для вас новина, що в україну возять щойно надруковану готівку? вам ніколи в банку не давали новенькі купюри з номерами підряд, з щойно відкритої пачки? це вже злочин? в йобіків камери вже і в туалетах стоять? 
Це ж Летусрок.. шмідт так само хайпує на інфоциганах. Це ж табір зрадофілів, ще не таке занесуть сюди. Мені от цікаво, чи не час модераторам лупашити прямий в голову надовго і всерйоз за фрази «Луцьк в окупації». Це ж скабєєвщина з шарійовщиною навіть без макіяжу. Береги втрачено безнадійно цими зрадунцями переляканими.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 2601 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Сер 08 кві, 2026 17:16
pesikot написав: Letusrock написав:Я щось не чув щоб в кацапів з усіх прасок були заклики до терору проти своїх громадян, а у нас це несеться звідусіль.
Прям звідусіль ? Може і приклади наведеш ? Чи, як завжди, збрехав ... )
Та ні, не збрехав. Це його така позиці, це ж росіянські наративчики. Саме на їх пабліках оце «украінци с намі, но іх нагібаєт кієвская власть.. надо асвабадіть луцк ат акупаціі». Мені періодично підсовує в ФБ дубінского підрілу «мама любіт скорость». От слово в слово те, що тут задвигають фокси з летусроками!
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 2601 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Сер 08 кві, 2026 17:21
andrijk777 написав:Це до мене претензія? У мене доказів немає. Я не проти, хай демонструють. Слова "речника уряду Ковач" = офіційна позиція Угорщини - це називається новина, якщо ти це знав, що таке новина.
Вполне возможно, что слова речника уряду це лайно. Но в любом случае, согласен с вами, це новинаА так-то лайном можуть бути и слова президента, например, того же Трампа. 
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-