Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1738417385173861738717388 ... 17402>
Повідомлення Додано: Сер 08 кві, 2026 16:41

Letusrock написав:
  Hotab написав:Окупація Дніпра влаштує?
Так/Ні.
а якщо вже? Навіть Луцьк в окупації, судячи по новинам про чергового побитого луцького ветерана

Луцьк в окупації ?
Це ти патужно задвинув ... )

До речі, москалі теж пишуть "украина в оккупации нацистского режима"
Ти теж пишеш про якусь "окупацію"

Савпадєніє ? Не думаю ))
pesikot

Подякував: 549 раз.
Подякували: 1261 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 08 кві, 2026 16:46

Letusrock написав:
Обратите внимание: все эти агенты Запада, все эти грантоеды из НКО — они официально забронированы и ни разу не высказались об избиении граждан.
Они уверены, что если дело запахнет жареным, их вывезут, как своих вывозил последний американский самолёт из Кабула
, а они будут цепляться за его крыло, лишь бы покинуть Украину.
Они не просто так не замечают происходящее — они выполняют волю своих грантодателей, которых интересует усиление влияния на украинскую власть и продолжение войны, а не построение в Украине институциональной демократии.
Роднянский прав когда говорит о том, что вместо буфера, Запад рискует получить очень серьезного противника в лице авторитарной Украины, не менее серьезного, чем авторитарная Россия.
Давайте будем честны друг с другом, борясь с драконом, мы сами превратились в дракона. Никогда украинцы так не боялись своё государство как сейчас.
Vitaly Barvinenko

Барвіненко Віталій Дмитрович
У 2014 році був обраний народним депутатом Верховної Ради 8 скликання як мажоритарник-самовисуванець у 141 виборчому окрузі (Одеська область). Був членом комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності. Згодом увійшов до депутатської групи “Партія Відродження”. Неодноразово був помічний за кнопкодавством.

У березні 2014 року вийшов з фракції “Партії регіонів” та перейшов до групи “Економічний розвиток”.

16 січня 2014 року у розпал Революції Гідності голосував за "диктаторські закони", які обмежували права, надавали органам державної влади більшу свободу дій у сфері покарання учасників акцій протесту і мали на меті криміналізувати опозицію та громадянське суспільство.

У тому ж році очолював Білгород-Дністровську міську організацію “Партії регіонів”.

У 2012 році був обраний народним депутатом Верховної Ради 7 скликання від “Партії регіонів” у 141 виборчому окрузі (Одеська область), як член партії. Був членом з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики.

У 2010 році голосував за відставку уряду Юлії Тимошенко і всього уряду, згодом вийшов з фракції БЮТ та у 2011 році став членом фракції “Партії регіонів”.

Чого ж тебе на ригів так тягне ? ))
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 08 кві, 2026 16:47

andrijk777 написав:
  wild.tomcat написав:
  Letusrock написав:"У машинах Ощадбанку до Угорщини перевозилися щойно надруковані євро та долари, які не надходили в обіг, — речник уряду Ковач.
Вони пов'язані з кількома банками, включаючи український Ощадбанк, а також польськими та гібралтарськими фінансовими установами.
Серед доказів - відеозапис, на якому колишній генерал-майор СБУ підробляє документи в туалеті на заправці, поки його спільники обговорюють корупційні виплати."

навіщо ви тягне сюди це лайно, де якийсь йобік в істериці напередодні виборів, на яких йому і компанії таких самих з великою імовірністю нарешті дадуть підсрачник, верзе нісенітниці? цей тормоз понад місяць був в роздумах про щойно надруковану готівку? за цих пару днів до виборів ще не таке скаже. нехай краще думає, де він буде і що буде робити наступного понеділка.
для вас новина, що в україну возять щойно надруковану готівку? вам ніколи в банку не давали новенькі купюри з номерами підряд, з щойно відкритої пачки? це вже злочин?
в йобіків камери вже і в туалетах стоять? :mrgreen:

<<Офіс тільки хороших новин>>
Погані новини - лайно. :D

де погані новини? поки що бачимо саме лайно... є докази, давайте демонструйте... а розповідати казки не треба 8)
Shaman

Подякував: 827 раз.
Подякували: 1764 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Сер 08 кві, 2026 16:49

Letusrock написав:"У машинах Ощадбанку до Угорщини перевозилися щойно надруковані євро та долари, які не надходили в обіг, — речник уряду Ковач.
Вони пов'язані з кількома банками, включаючи український Ощадбанк, а також польськими та гібралтарськими фінансовими установами.
Серед доказів - відеозапис, на якому колишній генерал-майор СБУ підробляє документи в туалеті на заправці, поки його спільники обговорюють корупційні виплати."

Це речник того самого уряду, в якому голова уряду фактично каже Путіну "чєго ізволітє ?", а міністр закордоних справ в шістках у Лаврова ?

Чи це якійсь інший уряд ? ))
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 08 кві, 2026 16:53

ЛАД написав:fox767676
Вы сами так быстро удалили?
Практически моментально.

й що? чергове підтвердження - пошкребеш "узького" ліберала - побачиш "узького" імперця? :lol:

чи він вважає, що має право на власну думку, а українці не мають? українці свою думку сказали - а вона йому не сподобалась. когось мене це нагадує з форуму :lol:

бачили вже цих - я образився, я пішов... посидить без просмотрів, й гадаю образа швидко згасне, й знову повернеться. бо його думка цікава в Україні навіть більше, ніж в на Раші - а більше його думка нікому нецікава...
Shaman

Подякував: 827 раз.
Подякували: 1764 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Сер 08 кві, 2026 16:54

Shaman написав:
  andrijk777 написав:<<Офіс тільки хороших новин>>

де погані новини? поки що бачимо саме лайно... є докази, давайте демонструйте... а розповідати казки не треба 8)

Це до мене претензія? У мене доказів немає. Я не проти, хай демонструють.
Слова "речника уряду Ковач" = офіційна позиція Угорщини - це називається новина, якщо ти це знав, що таке новина.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 287 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 кві, 2026 16:57

andrijk777 написав:Слова "речника уряду Ковач" = офіційна позиція Угорщини - це називається новина, якщо ти це знав, що таке новина.

Офіційна позиція Угорщини, що в туалетах на заправках встановлені камери ?
Дійсно ? ))
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 08 кві, 2026 17:04

wild.tomcat написав:

навіщо ви тягне сюди це лайно, де якийсь йобік в істериці напередодні виборів, на яких йому і компанії таких самих з великою імовірністю нарешті дадуть підсрачник, верзе нісенітниці? цей тормоз понад місяць був в роздумах про щойно надруковану готівку? за цих пару днів до виборів ще не таке скаже. нехай краще думає, де він буде і що буде робити наступного понеділка.
для вас новина, що в україну возять щойно надруковану готівку? вам ніколи в банку не давали новенькі купюри з номерами підряд, з щойно відкритої пачки? це вже злочин?
в йобіків камери вже і в туалетах стоять? :mrgreen:

Це ж Летусрок..
шмідт так само хайпує на інфоциганах.
Це ж табір зрадофілів, ще не таке занесуть сюди.
Мені от цікаво, чи не час модераторам лупашити прямий в голову надовго і всерйоз за фрази «Луцьк в окупації». Це ж скабєєвщина з шарійовщиною навіть без макіяжу.
Береги втрачено безнадійно цими зрадунцями переляканими.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2601 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Сер 08 кві, 2026 17:16

pesikot написав:
  Letusrock написав:Я щось не чув щоб в кацапів з усіх прасок були заклики до терору проти своїх громадян, а у нас це несеться звідусіль.

Прям звідусіль ?

Може і приклади наведеш ?

Чи, як завжди, збрехав ... )

Та ні, не збрехав. Це його така позиці, це ж росіянські наративчики. Саме на їх пабліках оце «украінци с намі, но іх нагібаєт кієвская власть.. надо асвабадіть луцк ат акупаціі».

Мені періодично підсовує в ФБ дубінского підрілу «мама любіт скорость».
От слово в слово те, що тут задвигають фокси з летусроками!
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2601 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Сер 08 кві, 2026 17:21

andrijk777 написав:
  Shaman написав:
  andrijk777 написав:<<Офіс тільки хороших новин>>

Це до мене претензія? У мене доказів немає. Я не проти, хай демонструють.
Слова "речника уряду Ковач" = офіційна позиція Угорщини - це називається новина, якщо ти це знав, що таке новина.

Вполне возможно, что слова речника уряду це лайно.
Но в любом случае, согласен с вами, це новина
А так-то лайном можуть бути и слова президента, например, того же Трампа. :)
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1738417385173861738717388 ... 17402>
Форум:
+ Додати
    тему