Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1759917600176011760217603 ... 17614>
Повідомлення Додано: Суб 02 тра, 2026 12:24

Hotab написав:Ну якщо «зламаними» вважати сімʼї, що розпались , то може , але я не називаю таких зламаними.

Вчора у новинах бачила, що Настя Каменських і Потап оголосили про своє розлучення. 20 років були разом. Не вдалося збудувати щастя на чужому горі.
  Hotab написав:Дехто тут взагалі каже що інститут сімʼї в минулому, і самодостатнім персонам сімʼя без потреби.

З цим я не погоджуюсь. Погоджуюсь з Омаром Хайямом:
"Ты лучше голодай, чем что попало есть,
Ты лучше будь один, чем вместе с кем попало.."(с) [/quote]
fler

Подякував: 1215 раз.
Подякували: 1345 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 тра, 2026 12:40

sashaqbl написав:
  Banderlog написав:З хєрапто 1300? перебирайся мешкати за 80 чи мож ти думаєш що з зсу теж всі мешкають за 150 км від фронту? Представ собі основна маса живе в аренді, тіньовій неоподаткованій

Він тілько командіром корабля піде служити.

ні, у нас є молоді командири кораблів до 40 років(зараз в Британії, причали охороняють)
prodigy

Подякував: 3405 раз.
Подякували: 3368 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Суб 02 тра, 2026 12:43

prodigy написав:
  sashaqbl написав:
  Banderlog написав:З хєрапто 1300? перебирайся мешкати за 80 чи мож ти думаєш що з зсу теж всі мешкають за 150 км від фронту? Представ собі основна маса живе в аренді, тіньовій неоподаткованій

Він тілько командіром корабля піде служити.

ні, у нас є молоді командири кораблів до 40 років(зараз в Британії, причали охороняють)

Криза галузі?
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2604 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Суб 02 тра, 2026 12:45

Hotab написав:Banderlog

Зламаних війною буде навіть більше ніж скалічених.

Дуже сумніваюсь.
Ну якщо «зламаними» вважати сімʼї

Ну сімї то кожен сприймає по свому, комусь і на краще, баба з возу коням легше :lol:
Я про психіку, в багатьох вже фляга свистить :lol:
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 02 тра, 2026 12:48

sashaqbl написав:
  _hunter написав:Так я ж и говорю - потом. Годика через пол (конечно же временно) после РПО.
Каксательно же ВП

Розібрався й без гугла. Просто використання скорочень + російська робить твої пости складнішими для розуміння нормальним людям.

вживання скорочення рпо-це мудизм
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Суб 02 тра, 2026 12:57

Hotab написав:
  prodigy написав:ні, у нас є молоді командири кораблів до 40 років(зараз в Британії, причали охороняють)

Криза галузі?

припустим, що тральники досі необхідні, а решта кораблів (окрім авіаносців)-ще пережиток минулого, бо катери (передані нам США, типу island) це для акваторії порту,
а в морі їх легко замінять безпілотні надводні дрони

не уявляю сучасний морський бій-коли армада на армаду (тільки не на компі)

бо корабель(навіть маленький , до 100м довжини)-це мінімум 80 моряків, чому так? традиції двох світових війн.

Військово-морські сили Данії опинилися у критичній ситуації через масштабний відтік кадрів, який не вдається зупинити навіть рекрутинговими кампаніями, повідомляє видання DR.

Як зазначається у матеріалі, ситуація на найбільших кораблях країни – фрегатах – досягла критичної позначки. Наразі там вакантна кожна п'ята посада серед рядового складу та кожна шоста серед сержантів. Згідно з наявними даними, загальний дефіцит екіпажів становить близько 15%.
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Суб 02 тра, 2026 12:57

sashaqbl написав:
  ЛАД написав:Т.е., если я напишу, что вы подонок, вы не обидитесь на моё "оценочное суждение" и не подадите на меня в суд (не напишете жалобу на форуме, не полезете мне бить морду в реальной жизни)?

Це не оцінучна думка, це доведений факт з власних дописів цього персонажа на форумі.
Щодо його твердження про пані Свириденко - судячи з останньої інформації в ЗМІ, вони теж з високою ймовірністю правдиві. Але наразі це не є доведеним фактом.

Я не исключаю возможности того, что она "нехороший человек", но вы верно написали: "наразі це не є доведеним фактом". Вот пока это не доведений факт, не стоит голословно утверждать, что она воровка.

sashaqbl написав:.............
та хз. Он ЛАД досі вірить, що він в 19 зробив єдино правильний вибір.
fler або справді сліпо вірить, або майтерно прикидаєтсья дурочкою. Та й ще дехто...
А щодо "забирати владу" - якщо чесно не бачу серйозної проблеми. Населення втомилося від війни, тому вибори і зміна влади після її завершення - це прям єдиний варіант.
Вы меня неверно поняли.
Я не считаю, что "в 19 зробив єдино правильний вибір".
Я считаю, что в 19 не было реального варианта для єдино правильного вибору. Выбор Порошенко или Тимощенко был бы ничем не лучше, а, возможно, в чём-то и хуже. Если вы считаете, что меньше воровали бы, то я в это, простите, не верю. В то, что смогли бы лучше организовать мобилизацию, тоже не верю. Не уверен, что Порошенко или Тимощенко не свалили бы из Киева в марте 22.
Зеленского выбирали как антитезу армовиру. К сожалению, этого не случилось. Не знаю, какие у него были дальние планы, реализовать их ему было не суждено. Ну а что вышло, то вышло.
И сегодня ситуация не изменилась.
Я надеялся, что, может быть, война выдвинет нового лидера. Такое в истории бывало. Неважно, Наполеона или Жанну д'Арк. Но... не случилось.
Я несколько раз спрашивал здесь, кого форумчане могут предложить на роль президента. Реальной кандидатуры так и не увидел. Или опять: "Гірше, аби інше"? Будем наступать на те же грабли?
Залужного или Буданова прошу не предлагать, за них точно не проголосую. Мадьяра тоже не надо.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 02 тра, 2026 13:04

Генеральний директор компанії Saab Мікаель Йоханссон очікує, що угоду про постачання Україні винищувачів Saab JAS 39 Gripen можуть укласти вже протягом найближчих місяців. Про це повідомляє SVT.

"Зазвичай це займає кілька місяців, я сподіваюся, що цього року", – сказав він, коментуючи угоди про літаки. Точних даних про загальну вартість угоди немає. Мікаель Йоганссон також не назвав ціну одного винищувача.

Якщо дивитися на інші контракти, то ціна JAS 39 Gripen E в останні роки становила близько $140–150 млн за літак у рамках експортних угод. За деякими оцінками сьогодні вона зросла і сягає $180–220 млн за одиницю (маються на увазі комплексних постачань, разом із навчанням та обладнанням).

є питання, чи Україні зараз дійсно потрібні в такий кількості винищувачі. Окрім як бути складовою системи ППО, яке завдання виконують F16 на фронті? Скидають керовані бомби?

Винищувачі F-16 виконують на фронті роль багатоцільових платформ, адаптованих під поточні потреби Сил оборони України.
Їхня робота фокусується на трьох основних напрямках:
Посилення ППО: Літаки ефективно перехоплюють крилаті ракети та дрони-камікадзе типу "Shahed", використовуючи бортове озброєння для захисту тилових регіонів та критичної інфраструктури.
Завоювання переваги у повітрі: Основне завдання полягає у відтісненні російської авіації від лінії фронту. Завдяки сучасним радарам і ракетам класу "повітря-повітря", F-16 здатні заважати ворожим літакам скидати керовані авіабомби (КАБи).
Придушення ворожої ППО та наземні удари: Винищувачі інтегровані для роботи з західним високоточним озброєнням, таким як протирадіолокаційні ракети HARM, а також можуть виконувати удари по наземних цілях і прикривати українську штурмову авіацію.
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Суб 02 тра, 2026 13:11

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Залужного или Буданова прошу не предлагать, за них точно не проголосую. Мадьяра тоже не надо.

тоді за Стерненко? ні...
ти прихильних "руського миру", твій кумир Євген Мураєв
знаєш де зараз?в Пекіні

Станом на 2026 рік проросійський політик Євген Мураєв переховується від українського правосуддя в Китаї (Пекін). Після початку повномасштабного вторгнення він виїхав, а в січні 2025 року з'явився у публічному просторі з Китаю з пропозиціями щодо «врегулювання» війни. В Україні проти нього відкрито провадження за підозрою у державній зраді.
Деталі про місцеперебування Мураєва:Локація:
Перебуває з родиною в Пекіні.
Діяльність: На початку 2025 року дав інтерв'ю з Китаю, де висловлював проросійські тези, включаючи заклики до переговорів.

Екснардеп заявив, що у Піднебесній почувається безпечно після того, як Україна відкрила низку кримінальних проваджень

https://glavcom.ua/country/politics/mur ... e_vignette
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Суб 02 тра, 2026 13:16

ЛАД написав:Вы меня неверно поняли.
Я не считаю, что "в 19 зробив єдино правильний вибір".
Я считаю, что в 19 не было реального варианта для єдино правильного вибору. Выбор Порошенко или Тимощенко был бы ничем не лучше, а, возможно, в чём-то и хуже.

Было бы хуже ?
Даже не знаю, что могло быть хуже нынешней ситуации )
  ЛАД написав:Не уверен, что Порошенко или Тимощенко не свалили бы из Киева в марте 22.

Старая методичка
Начиная с 2014 года, Порошенко стабильно 2 раза в год "сбегал с Украины"
  ЛАД написав:Зеленского выбирали как антитезу армовиру.

То есть, мова - це не головне
Но русский язык ты постоянно защищаешь и врёшь о каких-то "притиснениях русскоязычных"

"Это же другое" )
pesikot

Подякував: 550 раз.
Подякували: 1261 раз.

Профіль

2
2
  #<1 ... 1759917600176011760217603 ... 17614>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти