Ну навіщо ж так маніпулювати, коли це легко перевірити?
Ви питали не про злив бакса, а про перехід по кросу - вам про крос і відповіли.
|
|
ще одна всезнайка. я питав про перехід з бакса у євро і дивився на ситуацію з точки зору коли основна валюта бакс. так як я з бакса виходити зібрався. чи ви не знаєте шо кроса є два в залежності від того яка валюта основна?
у мене додаток в банках де правильно пишут кроси а ото такий додаток як у вас видно писав з посвідкою. для тих хто на одній хвилі ЗІ кстаті. добре шо флер процитувала. я не питав про цифру кроса. я питав де перейти по кросу
Re: Валютний ринок в контексті ДСДержстат оприлюднив дані про діяльність підприємств у 2025 році.
В Україні працювало майже 299 тисяч підприємств: ▪577 великих; ▪14,5 тис. середніх; ▪283,9 тис. малих, з яких 244,9 тис. — мікропідприємства. Майже 95% усіх підприємств України — це малий і мікробізнес. Загалом кількість підприємств за рік збільшилася на 13,4 тисячі. Кількість зайнятих працівників становила 5,1 млн осіб. Обсяг реалізованої продукції та послуг досяг 18,5 трлн грн, що на 18,2% більше, ніж у 2024 році. Цікавою є структура реалізації: ▪35,7% — великі підприємства; ▪44,8% — середні; ▪19,5% — малі підприємства, у тому числі лише 6,4% — мікропідприємства. Re: Валютний ринок в контексті ДСУкраїна отримала 3,2 млрд євро від Європейського Союзу.
Це перший транш бюджетної підтримки у межах нового фінансового інструменту Ukraine Support Loan. Ukraine Support Loan – це частина дворічної рамки підтримки України з боку ЄС на 2026-2027 роки, загальний обсяг - до 90 млрд євро. У 2026 році в межах Ukraine Support Loan Україні має бути доступно до 45 млрд євро. На щастя, дали хоч цю суму. А 5,9 млрд, призначених для закупівлі БПЛА, затримали. Пояснили відмову тим, що добре обізнані з схемами, на яких мародериться чи не половина коштів для безпілотників. Сказали, що закуплять самі по реальних цінах і передадуть БПЛА.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||