Із мого власного досвіду: щоб корупції не було в системі достатньо щоб начальник карав своїх безпосередніх підлеглих за корупцію. Чи якщо хоча не вимагає "заносити наверх" то обсяги падають в рази. Ініціатива завжди повинна йти з самого верху.
|
|
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуІз мого власного досвіду: щоб корупції не було в системі достатньо щоб начальник карав своїх безпосередніх підлеглих за корупцію. Чи якщо хоча не вимагає "заносити наверх" то обсяги падають в рази. Ініціатива завжди повинна йти з самого верху.
Летние лагеря не сильно отличались от скаутских. Є й інша сторона медалі: коли йде привязка до кількісних показників то наступає "ефект кобри". Наприклад, працівники банків відкривають картки всім знайомим і родичам і впарюють "страховку" бабусям, які не можуть сказати "НІ" Я й сам регулярно займаюсь накручуванням показників. Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в П'ят 22 тра, 2026 16:13, всього редагувалось 1 раз.
військових - посилають, якщо не дурні. але щоб ЛАД визнав за Україною хоч якийсь успіх - я не знаю, що має статися а особисті накиди - це ЛАД лиш від інших вимагає. й хоч власну кандидатську захистив, а ЛАД? щоб так самовпевнено про докторську патякати Востаннє редагувалось Shaman в П'ят 22 тра, 2026 16:17, всього редагувалось 1 раз.
щоб не було корупції - потрібна СИСТЕМА контролю. нічого іншого не придумали. й тоді вплив безпосереднього керівника вже не стає вирішальним... Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуВ США системи контролю будували сотні років, один рижий їх поламав за рік. Які системи не будуй, а керівник вирішує 99% її ефективності. Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в П'ят 22 тра, 2026 16:16, всього редагувалось 1 раз.
переговоры усё
Тоді, як ти з кумом все порішаєш ? Мене смішать оці "борцуни з корупцією" )) На словах - майже всі проти корупції По факту - майже всі не проти порішати, в твоєму випадку - щоб брали від тебе, а від інших не брали ... зверху ) Хочете, я на пальцях покажу маніпулятивність летусорків і примітивність підспівуючих їм ладів(лади завжди підтримують все що може виглядати негативом для України) Отже я спрощено і з ссилками 1 Беремо Закарпатська обл Ужгородський район Оноківська ОТГ 6544 особи по Вікіпедії 6539 по порталу Децентралізація 6541 по аналітичні Юконтрол Тобто погоджуємось що там 6540 осіб і не помилимось , громада величенька, але й не така вже й агромадна 2 Дивимось файлик Доходи Бюджету ( я дам ссилку , щоб Бухгалтери могли точніше його подивитись , а сам приведу тільки кілька стрічок Податкові надходження - 115,7 млн ( точно не 5 млн як брехав летусорк) які складаються з ПДФО _____________________55 млн Внутрішні податки ________16 млн Акциз паливо______________10 млн Акциз тютюн/алкголь________6млн Податок на майно__________22 млн Податок ЄСВ_______________21 млн Сума ТУТ виходить 121 млн а не 115 млн , але я не хочу розбиратись , нехай розберуться фахівці (якщо хочуть або такі є) , мені по барабану скільки 115 чи 122 млн дохід від податків Тепер є ще не податкові надходження Плата за надання адмін послуг -50 млн грн РАЗОМ ДОХОДІВ 171 млн грн 3 Тепер дивимось файлик розходів. з якого я також повитягую тільки те що мені цікаво , а інші самі можуть його проаналізувати Комунальні послуги ______13 млн Видатки розвитку_________60 млн Зарплата на весь район - _______60 млн З них розписуємо діяльність ради_____________________25,8 млн Школа_______________________________16,2 млн лікарня___________________________1,5 млн 9 це та частка яка йде з місцевого бюджету) соцслужба(допомога неблагополучних)___3,3млн працівники мистецтва(клуб може ще щось)_5,6млн ЦНАП__________________________________5млн Сільрада______________________________2,7млн В мене вийшло 57 млн...... Тепер якщо 6 осіб Виконкому , керуючи 170 млн грн заплатили собі 3-4% від того чим керують Це є кримінал? тепер бачите як легко дурні типу перестрашеного вводять в оману і розганять промоскальські наративи, а корисні ідіоти їм підспівують
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||