pesikot написав:І ще питання, а де такі кредити на десятки тисяч під відсотки меньші, ніж ОВДП ?
Він використовує карткові ліміти. Там 50000 грн ліміту дають ледь не бомжам, а якщо є офіційне місце праці... Єдиний нюанс-там трошки складнувато Я можу крутити в місяць 150 000... безвідсотково (одну загасив, іншу обнулив(ліміт)) і так роками... але то треба бути уважним і мати запас готівки щоб у випадку форс-мажору мати чим перекрити мінус по картці
Так і я про це ... )
Коли він собі крутить ліміти, по суті, зовнішне фінансування, то це йому - норм
А коли Україна має зовнішне фінансування, то це у нього - фу-фу-фу
Востаннє редагувалось pesikot в П'ят 22 тра, 2026 17:04, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:ПС ЄБРР дає мені під 5-7-9% - до 15 млн грн.... от тільки в нього умова - щоб я відмовився від ліцензій на тютюн/алкоголь.... А мені починати в 60 років якийсь новий бізнес-якось в облом....
Ось тут справжня різниця. Бо я б не упустив можливості взяти під 5%, а ліцензії переоформив "на кума"...
Ти по життю - шахрай.... І навіть не здогадуєшся, як у випадку шахрайств з тобою можуть обійтись ті кого ти нажухав.. В мене ОСОБИСТІ умови з багатьма постачальниками ... адже ті хто починав зі мною 30 років тому... вже років 5 як пішли на пенсії з посади директора фірм які мені постачають Будь яка зміна прізвища в договорі приведе до стандартних умов... які не зможуть компенсувати якийсь кількарічний виграш 5-10% на 15 млн
pesikot написав:Коли він собі крутить ліміти, по суті, зовнішне фінансування, то це - норм
А коли Україна має зовнішне фінансування, то це у нього - фу-фу-фу
Він навпаки вимагає надати ще більше фінансування... бо не збирається його повертати.. Але на хитру дупу є болт з лівою різьбою... Тому він ніяк не може зрозуміти Чому в інших виходить те що в нього постійно провалюється.... А питання -порядність -він не розглядає.....
Hotab написав:А якось інакше памятаю . Мова була про загальний рівень з/п в поліції. І якщо навіть ти зараз визнав, що якоїсь одної «на рівні київських начальників «, то це ж якийсь виняток, причини якого зʼясували (чи ні?) , але не «такі зарплати в поліції», що і було предметом. Так/ні?
ні предметом було твоє твердження що не існує такої патрульної із зарплатою 1 млн
budivelnik написав:Кому не подобається попередній бюджет , може розглянути Бюджет села Поляна Закарпатської області , село 2500 осіб , ОТГ -13500 осіб Бюджет 161 млн грн ....
До речі, Letusrock знову видав свою базу про те, що в ОТГ "розкрадають гроші" Якби його родичів обрали, то вони б гарантовано крали б гроші А так, Letusrock бідкається, що не дали його родичам красти гроші )
Ні, ти шо, ніхто нічого не краде, саме тому в 2021-му році ми при найбагатших ресурсах в Європі, чорноземі,транзитних можливостях, двох морях опинились на передостанньому місці по рівню бідності. Це все тому що не крадуть
У Єлисейському палаці правоохоронці провели обшуки
Французька фінансова поліція провела обшуки в резиденції Макрона у межах розслідування справи про можливу корупцію та фаворитизм
Слідчі перевіряють законність укладання державних контрактів із компанією Shortcut Events, яка понад 20 років займається організацією офіційних заходів для французьких президентів.
budivelnik написав:Кому не подобається попередній бюджет , може розглянути Бюджет села Поляна Закарпатської області , село 2500 осіб , ОТГ -13500 осіб Бюджет 161 млн грн ....
До речі, Letusrock знову видав свою базу про те, що в ОТГ "розкрадають гроші"
Якби його родичів обрали, то вони б гарантовано крали б гроші А так, Letusrock бідкається, що не дали його родичам красти гроші )
в нас же не хочуть будувати систему, яка заважає красти. в нас волають коли не ті люди крадуть, а були б ті люди - мовчали та лише чавкали. все що треба знати про верескливих викривачів корупції по-українські.
Востаннє редагувалось Shaman в П'ят 22 тра, 2026 17:26, всього редагувалось 1 раз.
До речі, Letusrock знову видав свою базу про те, що в ОТГ "розкрадають гроші" Якби його родичів обрали, то вони б гарантовано крали б гроші А так, Letusrock бідкається, що не дали його родичам красти гроші )
Ні, ти шо, ніхто нічого не краде, саме тому в 2021-му році ми при найбагатших ресурсах в Європі, чорноземі,транзитних можливостях, двох морях опинились на передостанньому місці по рівню бідності. Це все тому що не крадуть
Хто це сказав ?
То була російська брехня, яку ти зараз поширюєш, а я тоді її викривав
З приводу - не крадуть Ти ж сам перший спалився 1) на брехні, що на ЗП крадуть 2) на бажанні красти, бо не твоїх родичів обрали
і додатком 3) толеруванням корупції, бо якщо твої знайомі порішали з ТЦК за гроші - то це норм