budivelnik написав:Обіцяли що їх повернення буде за рахунок репарації від педерації якщо ми самі собі в ногу не вистрелим Вже навіть 16 Гріпенів на халяву до кінця року, а 20 за ці гроші домовились отримати до 2030....
Т.е. если вдруг репараций не будет - то?..
А продать - год назад - хотели 150...
То нічого не віддаємо. Ще раз Якщо обєм репарацій менший ніж 90 млрд - віддаємо те що отримали по репараціям-остальне спишуть ( отже якщо обєм репарацій нуль то спишуть 90 млрд) Якщо обєм репарацій більший ніж 90 млрд , то спочатку повертаємо 90 млрд, а те що залишиться використовуємо як вважаємо за потрібне. https://news.finance.ua/ua/rada-ratyfikuvala-kredytnu-uhodu-z-yes-shhodo-nadannya-ukraini-90-mlrd
ЛАД написав:"Реальний барьєр" это Украина? И мы должны этому радоваться?
Так До цього ми були сам на сам з педерацією і тутешній совок розповідав що нам обовязково потрібно здаватись бо в нас ні фінансових ні технологічних ні демографічних ресурсів... А тут виявилось що фінансових хоч пятою точкою жуй... і наше виживання це запорука спокою в ЄС... Що тут поганого?
Погано тут то, что за их спокойствие разрушениями и жизнями платят украинцы. Но зато, как вы когда-то писали, раша тратит на ракеты миллионы долларов.
ЛАД написав:Смеяться можно?
Можна Тільки памятай дві речі а - сміх без причини - признак дурачини б - якщо СЕС має проблеми взимку , то ВЕС проблем взимку немає, та сама ХОРВАТІЯ має проблему куди взимку діти НАДЛИШКИ генерації ( бо влітку до них приїзжають туристи в кількості 2*населення) а от взимку нікого нема, і вони не знають куди цю енергію діти
До вас уже вообще ничего не доходит? Я, вроде, специально выделил над чем смеяться - над "безкоштовними СЕС/ВЕС". А совсем не над проблемами взимку.
ЛАД написав:"Реальний барьєр" это Украина? И мы должны этому радоваться?
Так До цього ми були сам на сам з педерацією і тутешній совок розповідав що нам обовязково потрібно здаватись бо в нас ні фінансових ні технологічних ні демографічних ресурсів... А тут виявилось що фінансових хоч пятою точкою жуй... і наше виживання це запорука спокою в ЄС... Що тут поганого?
Погано тут то, что за их спокойствие разрушениями и жизнями платят украинцы. Но зато, как вы когда-то писали, раша тратит на ракеты миллионы долларов.
Звичайно що погано От тільки не ми напали на педерацію... А раз так, то повинні бути ВДЯЧНІ Європі за те що вона нам ДОПОМАГАЄ а так як ДОПОМОГА не буває тривалою і безкоштовною , то добре що благополуччя Європи тепер залежить від нас... і за своє благополуччя Європа заплатить, при чому сумами , які ми самі навряд чи заробили б
ЛАД написав:
budivelnik написав:
ЛАД написав:Смеяться можно?
Можна Тільки памятай дві речі а - сміх без причини - признак дурачини б - якщо СЕС має проблеми взимку , то ВЕС проблем взимку немає, та сама ХОРВАТІЯ має проблему куди взимку діти НАДЛИШКИ генерації ( бо влітку до них приїзжають туристи в кількості 2*населення) а от взимку нікого нема, і вони не знають куди цю енергію діти
До вас уже вообще ничего не доходит? Я, вроде, специально выделил над чем смеяться - над "безкоштовними СЕС/ВЕС". А совсем не над проблемами взимку.
Це ти міряєш в пенсіях Європа міряє в комфорті і спокої.... І Європа добре побачила як в 2022 році її пробували ЗАМОРОЗИТИ одностороннє переставши качати газ... Тому для Європи вкладення в СЕС/ВЕС - це практично безкоштовна опція в порівнянні з замерзнути якоїсь зими.... І що найсмішніше то КИТАЙ відмовився підписувати Силу Сибіру2... напевно тому що вважає що ці кошти ВИГІДНІШЕ вкласти в СЕС /ВЕС.. що до ч речі він і робить і потужність СЕС вводимих в рік в Китаї = світовим потужностям без Китаю.
pesikot написав:ІЩСХ ... всі ті, хто голосніше агітує за виїхати з України, самі нікуди не виїзжають ... одні пусті балачки роками ...
Це мені нагадує всіх моїх котів, які в мене були ... сидить кіт біля дверей, голосно нявкає, щоб відкрили двері ... відкриваю двері - перестає нявкати, нікуди не виходить та повертається назад в кімнату ))
бо хоч й кіт, але розуміє - а хто там харчувати за дверима буде? а бігати по смітникам або полювати на щурів по підвалах (й ще невідомо, хто кого вполює) - дурних немає
найбільш прохавані втікають погуляти, але в час обіду чомусь повертаються - хазяїн, треба харчів докинути та й спати краще в теплі та сухості, а не в холодному мокромі підвалі...
На приголомшливих кадрах зафільмований момент падіння ворожого БпЛА, що пікірує з неба та влучає просто за кілька метрів від працюючої в полі техніки. Тракториста дивом оминула смертельна небезпека, однак навіть після потужного вибуху він не змінив курс і продовжив працювати у полі.
Саме відео -
"Я їхав з одного краю і доїжджав до іншого, повертаю голову ліворуч, дивлюся, приземляється «шахед» і почув я вибух. Я одразу зупинив трактор, вийшов. Все нормально, до мене біжать хлопці, кричать: «Живий, здоровий?». Відповідаю: «Живий, здоровий». Глянув на трактор — все ціле, в тракторі все ціле. Кажу: «Треба працювати далі».
але ухилянти цього не розуміють.як це працювати - воно ж лячно....
sashaqbl написав:штовхають Захід до погіршення ситуації.
з 1987р регулярно працював в Європі, навіщо їм в Антверпені(Амстердамі) пакистанці, чи в Британії індуси, або во Франції алжирці, в Іспанії марокканці, Італія-лівійці, в Греції сірійці не зрозуміло, бо 75% не працює, а пристає до криміналітету
Це не так. Більшість працює, переважна більшість. Причому індуси вже на керівних посадах Гугл. Є той % який ні, але ВВП росте за рахунок інших, пенсіонер Європи отримає пенсію за рахунок відрахувань, плюс пенсійні фонди отримають грошову на структурні проекти. Приклад: наразі в Україні, у Івано-Франківську побачили 5 індусів. Якщо б їх не було, ніхто не взяв би молоток, проект будинку залишився б проектом, ті хто вклав гроші залишились з красивим рендером. АТБ не мав би 5 додаткових осіб яким хочеться кушать, метал і бетон компанії не мали б платежів і звільняли людей, які б також не купували вже так активно )
ну не мали б і не мали б, мені тхне від індусів так що блювати тягне, я не хочу індусів чи інших смердючих в Україні, нехай все залишається як є (молдоване, армяне, грузини, в'єтнамці), тільки не смердючи у*** з Пакістану/Індії навіть араби не так смердять
5 індусів взяли по молотку і чи один молоток на всіх?(фізично вони слабкі) про іммігрантів -це російське іпсо, їх небагато, але для краще щоб їх було ще менше мені за 30 років в морі вистачило цієї воні "на всю оставшуюся жизнь"(с)
Причому індуси вже на керівних посадах
і не тільки в гугл в Шотландії, Британії (навіть в США) не кажучи про Гонконг/Сінгапур-переважна більшість технічних морських супер інтендантів індуси, вони дуже гарно знають manuals, інколи знають судно, але працювати з ними ще те пекло, бо вони ніколи не співпрацюють, якщо у тебе вони знайшли якісь deficiencies індус ніколи не промовчить, а буде кукарекати овнеру про свою знахідки, а коли він не може(чи не намагається докласти всіх зусиль, скажімо у мене закінчився строк дії наркотиків, трамадол, морфін), 40 днів іyдус не організував доставку, а коли я став наполягати (в копію овнеру), то він став волати, про те, що капітан не зробив заказ завчасно і тепер його звинувачує (хоч я зробив замовлення наступного дня як прийняв судно, наркотики були вже місяць як прострочені у попереднього капітана, росіянина (башкира)
у мене багато неприязні до індусів, вони раніше брали в рейс дружин (це було до 2010хх), може в деяких компаніях досі так Кок (філіппінець) розповідав таке, на судні 8 офіцерів індусів і з ними 8 дружин кожна дружина з ранку преться на камбуз (має приготувати своєму чоловіку особливий сніданок), до плити не можна підійти(коку) а йому треба готувати для 10-15 філіпков , серед дружин ієрархія (дружина капітана старша по статусу, потім йде стармеха), жінки часто сваряться і інколи навіть б'ються до крові і хапаються за ножи
ще одна історія, мій товариш капітан(зараз директор крюінгової компанії) казав таке: судно продали і приймати у українців приїхали індуси(це десь 1997-98рр), приходить старпом (всі 10 пальців в каблучках, весь у золоті, років 30 ,молодий да ранній), каже у мене питання про стан баластних танків, паперовий репорт не цікавить, сходи в танки і принеси по 10-15 фото з кожного, інакше я не підпишу прийом завідування. Мій приятель (тоді старпом): мені пофіг на твій підпис, знімай золото з пальців і лізь до танків, і такі поліз, бо наш капітан сказав, капітану індусу-ви приймаєте судно, ви дивитесь баластні танки і все інше. Так, в Брітанії 30% парламенту індуси (переважно жінки), але це проблема британців а ви багато бачили в армії британії індусів? там їх обмаль, тому що вони хочуть бути генералами чи дироекторами, і мені школа наших онуків, якщо в Україні вони будуть працювати на індусів, краще на євреїв