|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 31 тра, 2026 20:15
budivelnik написав: sashaqbl написав:Але ухилянти від того, що платять податки, десь там донатять і навіть купили собі бронювання - не перестають бути ухилянтами.
Добре Але для мене похвала діяльності мого сина від генерал-майора, важить на порядок більше ніж думка піджака лейтенанта який в армії пару місяців.... ПС при чому я вмію відрізняти подяки від подяки В мене особисто є подяка від комбрига... але подяка від командуючого ССО з ЙОГО підписом - як на мене просто так не роздається. для цього є особи понижче(начштабу чи щось типу замполіта), в крайньому випадку можна змусити такого піджака як ти підписатись за право один раз не виїхати на нуль.
А от какого генерала и конкретно за что "подяка"?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 295 раз.
- Подякували: 390 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 31 тра, 2026 20:18
Hotab написав: Успіх написав:Або, просто ДУУУУУЖЕ потрібна ротація!
"Соберись,тряпка"(с)  11 миг-29 от Словакии скоро. Посмотрим.
Золотые слова(которые возможно кто то прочитает опять на "занзибаре") Там где 11, там и наши вгодовані пілоти. Додатком до Гріспенів
-
барабашов
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 31 тра, 2026 20:20
sashaqbl написав: Успіх написав:Це - просто коли не знаєш чітких найближчих планів... - не знаєш, коли відпустка! - не знаєш, коли Захід натисне на педаль швидкості поставок зброї/техніки
Думаю, протягом зими ви отримаєте свою заслужену відпустку. Захід на педаль не натисне, поставки будуть йти +/- такими ж самими темпами. Ця війна на роки.
Пост Александра от 25.07.22 Саня, тогда ты уже в форме был или нет? Откуда такое пророчество?
-
барабашов
-
-
-
-
Профіль
-
-
|