Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
BIGor "У варшавському районі Гоцлав поліція затримала українця, якого підозрюють у незаконному вилові сома, довжиною у понад 182 см, з місцевого озера Балатон та його транспортуванні з порушенням правил."
shapo написав: Швейцария всегда была сложной страной для эмиграции. Про Турцию не знаю да и она на любителя. Ранее в США было полно нелегалов и их особенно не отлавливали,а леваки в Канаде,США и Австралии ещё и запустили последние годы много мусора. Но сейчас ситуация везде меняется и будет только ужесточаться - мультикультурализм подходит к завершению.
Так что же правые и ультраправые снова призываются временем?
Конечно,это естественная реакция на приплыв чуждого населения и развал экономики ,т.к.везде где леваки при власти сразу возникают халявщики на социале , дефицит бюджета, бегство капитала. Другой вопрос насколько запущена ситуация которая раскручивалась 30 лет и можно ли ещё что-то изменить
won написав:Хай ті країни якими завгодно цивілізованими себе не називають, але це - концтабір, диктатура і клітка, де люди - раби, винтики. В такі країни точно нема сенсу їхати.
won написав:Хай ті країни якими завгодно цивілізованими себе не називають, але це - концтабір, диктатура і клітка, де люди - раби, винтики. В такі країни точно нема сенсу їхати.
В які країни варто їхать?
Філіпіни, Еквадор ...
или просто сублимируешь на фотки филиппинок в полуподвале? а ситкива як?
Прохожий написав:BIGor "У варшавському районі Гоцлав поліція затримала українця, якого підозрюють у незаконному вилові сома, довжиною у понад 182 см, з місцевого озера Балатон та його транспортуванні з порушенням правил."
твои "коллеги - аудиторы" развлекаются?
продолжайте в том же духе, долб.е.ы....
Я просто дурію з українських вільнолюдей за кордоном. Один сома з центрального ставка браконьерить в центрі міста, інший в закритий заповідник їде і викладає відео, ще одне чудо на Гаваях кидає камнем в червонокнижного тюленя і каже що йому на все насрати.
Плять, а потім питають а чому нас не беруть в ЄС. Невже українці в масі зовсім довбні
won написав:Спецом для вас перед відповіддю було процитовано саме те, на що відповідається! Щоб було чітко видно, до чого стосується!
Цифровий концтабір - це коли за поповнення готівки на карту в терміналі більш ніж на пару соток клієнта включать в чОрний шмоніторинговий список!
Ну і інші люди тут звернули увагу також, що це повна дичина.
ага, тому там двадцятки ходові, а якщо сотка кешем - потенційний гангстір В Європі, кажуть, хочуть 200 і 500 купюри заборонити, бо "корупційні банкноти"
Флайман, ці відео що ти тут викладаєш не містять цінної інформації, а зняті заради хайпу. Я через раз розраховуюсь 50 і 100 евровими курюрами в супермаркеті. Ніхто на мене не дивиться як на потенційного ганстера. І банкомат видає 50 і 100 євровими купюрами якщо більше 50 євро знімаєш.
А що за підозрілі особи були в літаку? Громадяни Московії?
Я ж не в силових структурах ЧГ))
Але чартер із країни , яка поряд, перед самітом явно виглядає підозріло. (і погода зараз не курортна) Особливо в світлі останніх заяв керівництва Сербії на адресу ЧГ. Там теж ніяк не вилікуються від синдрома правонаступниці і старшої сестри.
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 03 чер, 2026 19:30, всього редагувалось 1 раз.
Флайман, ці відео що ти тут викладаєш не містять цінної інформації,
Я припинив це сміття від нього відкривати вже кілька років як. Людина в підвалі живе в придуманому світі. А війна ще й загнала його глибше від страху ТЦК, він вже і України не бачить .
Прохожий написав:BIGor "У варшавському районі Гоцлав поліція затримала українця, якого підозрюють у незаконному вилові сома, довжиною у понад 182 см, з місцевого озера Балатон та його транспортуванні з порушенням правил."
твои "коллеги - аудиторы" развлекаются?
продолжайте в том же духе, долб.е.ы....
Я просто дурію з українських вільнолюдей за кордоном. Один сома з центрального ставка браконьерить в центрі міста, інший в закритий заповідник їде і викладає відео, ще одне чудо на Гаваях кидає камнем в червонокнижного тюленя і каже що йому на все насрати.
Плять, а потім питають а чому нас не беруть в ЄС. Невже українці в масі зовсім довбні
Ви за будівельні роботи згідно договору розрахувались?