Пішов ти курсом "руського військового корабля" склеротик, у якого
"Пт 26 черв, 2026 17:51" Испанская пытка. Зачем франкистские палачи создавали концлагеря для своего народа
йде перед
"Пт 26 черв, 2026 10:00" Если вы такой знаток концлагерей Франко,то,и б.,напишите сколько человек среди них прошло и не вернулось и где они были расположены?
fler писал(а):Schmit, досить харчуватися на помийках і сюди тягнути сморід звідти.
На жаль для вас, ця "помийка" — не хароший рускій і не заброньований московський комсомолець-ухилянт Портніков, льющий переможний єлєй у вуха диванних потужників, а звичайний військовий ЗСУ.
fler писал(а):Фламінго вже порахував чи як завжди не впорався?
Звісно, це ж просто. Згідно з заявами влади станом на 22 серпня минулого року: , на сьогодні це вже 2100+ ракет. От і думай-те, у який вирій решта полетіла.
fler писал(а):Дивно, але як тільки Фламінго десь шось вразить, то Шміт зникає з форуму на пару днів))
Я ж не чергую на форумі денно і нощно, як деякі песиголовці, що постійно розповідають про методички.
Последний раз редактировалось Schmit Пн 29 июн, 2026 20:11, всего редактировалось 1 раз.
shapo писал(а):Да и евреи из СССР не определяют политику Израиля
мова не пролітику...не бажають жити поруч з масквичами
Ну это на любителя,возможно,тем более что и москвичи бывают разные. Те кто приехал в 2022г и ходил с мной в ульпан были вполне адекватные. Да и москвичей среди приехавших из СССР в 90-х было не так и много
ЛАД писал(а):И, кстати, никакого запроса в Украину давать не надо - Приднестровье международно признанная территория Молдовы.
Про запит до України, очевидно, йшлося про військову допомогу, бо в Молдови необхідних сил просто немає
Да, именно это я и имел в виду. Вижу прямые аналогии что несмотря на наличие молдовских паспортов в Приднестровье и египетских паспортов в Газе - ни те не другие обратно возвращать себе этот гемор желанием не горят. И камрад Шапо (Вы кстати не Шапиро? Был такой знакомый уехал туда же ) так и не ответил "что хорошего есть в Газе, ну чтоб кто-то хотел ее забирать обратно?". А больше из Газы на форуме то и нет никого, чтоб услышать другую сторону.
shapo писал(а): мова не пролітику...не бажають жити поруч з масквичами
Ну это на любителя,возможно,тем более что и москвичи бывают разные. Те кто приехал в 2022г и ходил с мной в ульпан были вполне адекватные. Да и москвичей среди приехавших из СССР в 90-х было не так и много
Шапо, а яка у вас зараз година? )[/quote]
Спасибо за трогательную заботу о моем здоровье - я часто просыпаюсь ночью,так что вы посчитали правильно
katso писал(а): И камрад Шапо (Вы кстати не Шапиро? Был такой знакомый уехал туда же ) так и не ответил "что хорошего есть в Газе, ну чтоб кто-то хотел ее забирать обратно?". А больше из Газы на форуме то и нет никого, чтоб услышать другую сторону.
Газа это древнееврейский город и его заберут евреи без ХАМАСа. Не помню что я что-то не отвечал про Газу,а вот что такое оккупация Газы и согласно какой конвенции Израиль должен кормить нынешних газаватников ответа от вас так и не дождался,хавер шели
shapo писал(а): Спасибо за трогательную заботу о моем здоровье - я часто просыпаюсь ночью,так что вы посчитали правильно
А шо б ви могли сказали дорослій людині яка 3 ночі поспіль до 5 години ранку розказує що її взагалі не гребе що про неї думають інші? А гребе антисеметизм України президент якої є єврей )
fler писал(а):Schmit, досить харчуватися на помийках і сюди тягнути сморід звідти.
На жаль для вас, ця "помийка" — ...звичайний військовий ЗСУ.
Цей "звичайний" військовий якось дивно виглядає - чистенький, поголений і без жодної подряпини та слідів втоми чи недосипу на обличчі, хоча розповідає, що воює на фронті з 2022 року. Крім того, як я зрозуміла, цей військовий висказує різні накиди на адресу головнокомандувача - очевидно, що не вперше. Завжди було цікаво, звідки звичайний воїн, який знаходиться на фронті вже п'ятий рік поспіль все знає (мабуть з перших вуст) про ту зраду, про яку розповідає у відео. Бандерлог, у вас там теж звичайні воїни ходять чистенькі, поголені, виспані та відоси проти Головного регулярно записують?