|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Добавить тему
|
Ответить на тему
|
Следить за темой
|
Добавлено: Ср 01 июл, 2026 16:42
Letusrock писал(а): budivelnik писал(а):Ще раз ЩО ти хочеш? Закінчиться Війна - будеш скільки завгодно ходити з табличками..
Вийди вже з полону ілюзій. На поточну хвилину сценарій вічної війни, Сирії в центрі Європи - на порядок більш реальний ніж дитячі фантазії про "закінчиться війна і завтра запанує свобода та демократія". Ти зараз в ролі совка 1995-го який все чекає що от-то повернутся милі серцю безпроблемні 80-ті
Та перестань вже себе лякати. Древні казали Краще померти з високо піднятою головою , ніж жити плазуючи.... В тебе зараз є те чого в мене немає -молодість і здоровья Якщо думаєш що ти швидко помреш в концтаборі- то спробуй яскраво прожити ДО НЬОГО.. Люби жінок, пий вино , побачиш що срака - піди в воєнкомат попроси гранату щоб загинути як Матросов... Тобто вихід - завжди є. А ти що вибрав? Прозябання з постійно повними лайном штанцями і переляк в Ужгороді... Де-де, а там боятись точно нічого...
-
budivelnik
-
-
- С нами с: 15.01.09
-
-
-
-
1
1
Добавлено: Ср 01 июл, 2026 16:42
pesikot писал(а): Letusrock писал(а): budivelnik писал(а):Ще раз ЩО ти хочеш? Закінчиться Війна - будеш скільки завгодно ходити з табличками..
Вийди вже з полону ілюзій. На поточну хвилину сценарій вічної війни, Сирії в центрі Європи - на порядок більш реальний ніж дитячі фантазії про "закінчиться війна і завтра запанує свобода та демократія". Ти зараз в ролі совка 1995-го який все чекає що от-то повернутся милі серцю безпроблемні 80-ті
Госпидя ... Ти собі оформив бронювання, згідно чинного законодавства, і ти ж кажеш, що закони не працюють - це ... як воно в одній голові суміщається ? )) PS. Я ж не можу повірити, що ти такий чесний, такий принциповий, міг собі намутити бронювання через корупційну складову )
Зараз такі часи що нікому не можна вірити. І тобі не раджу
-
Letusrock
-
-
- Заблокирован
- С нами с: 03.05.22
-
-
-
-
Добавлено: Ср 01 июл, 2026 16:44
budivelnik писал(а): ЛАД писал(а): budivelnik писал(а):........... 2 Я хочу щоб в Україні викладали угорську мову... але на рівні того як в Угорщині викладають українську... Те саме з польською і румунською.............
В Польше сегодня есть люди, которые хотят, чтобы их дети вивчали українську мову, - много наших беженцев и не все решили там оставаться. А вот в Венгрии и Румынии сильно сомневаюсь. Кому викладати?
А мені ЯКА різниця? Будь які ВИМОГИ до мене означають що в мене Є ПРАВО виставити АНАЛОГІЧНІ вимоги. Все.
Выставляйте. Венгры и румыны легко согласятся. И... ничего не изменится. О концтаборі в Березу Картузській Пілсудським ничего не знаю, а искать не хочу. Поэтому обсуждать не могу. Но по вашему изложению он не был создан специально для украинцев, а для опонентів режиму - граждан Польши. Так что...
-
ЛАД
-
2
-
- С нами с: 31.08.10
-
-
-
-
2
2
6
Добавлено: Ср 01 июл, 2026 16:45
Letusrock писал(а):Зараз такі часи що нікому не можна вірити. І тобі не раджу
Скільки пафосу, скільки пафосу ... Може тоді ти перестанеш тягати інформаційне лайне, бо Зараз такі часи що нікому не можна вірити 
-
pesikot
-
-
- С нами с: 31.08.09
-
-
-
-
2
2
Добавлено: Ср 01 июл, 2026 16:45
budivelnik писал(а):А ти що вибрав?
Я обрав шлях забезпечити кращу долю для своїх дітей, максимально подалі від цих національно-визвольних змагань. А решту те що ти собі додумав, то тільки в твоїй голові.
-
Letusrock
-
-
- Заблокирован
-
-
-
-
Добавлено: Ср 01 июл, 2026 16:49
Letusrock писал(а): budivelnik писал(а):А ти що вибрав?
Я обрав шлях забезпечити кращу долю для своїх дітей, максимально подалі від цих національно-визвольних змагань. А решту те що ти собі додумав, то тільки в твоїй голові.
Так забезпечуй, хто тобі заважає ? )) Їде Ілля Муромець пустелею. Їде день, другий, тиждень. Дуже хоче пити. Аж раптом бачить — попереду чисте озеро, а біля води лежить і відпочиває величезний Змій Горинич. Богатир, не довго думаючи, дістає з піхов свого важкого меча, підскакує до змія і починає щосили рубати: одну голову відтяв, другу... Змій відскакує вбік, перелякано хапається за залишки ший і кричить: — Стривай, ти чого?! Що за діла?! Ілля зупиняється і важко дихає: — Та пити ж хочу! Горинич полегшено видихає: — Ну так пий! Хто ж тобі не дає?!
-
pesikot
-
-
-
-
-
-
2
2
Добавлено: Ср 01 июл, 2026 16:51
ЛАД писал(а): budivelnik писал(а): ЛАД писал(а):В Польше сегодня есть люди, которые хотят, чтобы их дети вивчали українську мову, - много наших беженцев и не все решили там оставаться. А вот в Венгрии и Румынии сильно сомневаюсь. Кому викладати?
А мені ЯКА різниця? Будь які ВИМОГИ до мене означають що в мене Є ПРАВО виставити АНАЛОГІЧНІ вимоги. Все.
Выставляйте. Венгры и румыны легко согласятся. И... ничего не изменится. О концтаборі в Березу Картузській Пілсудським ничего не знаю, а искать не хочу. Поэтому обсуждать не могу. Но по вашему изложению он не был создан специально для украинцев, а для опонентів режиму - граждан Польши. Так что...
Ну і шо ? 1 Те що ти нічого не будеш шукати з того що тобі не подобається-не говорить про те що цього не було. Хочеш померти совком - хто тобі лікар, помирай.. Он шапо , 70 років промучився євреєм спочатку в совку потім в Україні, а помре в австралії.. і добре якщо там закони по захороненню не такі як в європі і його могилка не зникне через 5 років, бо за неї нікому буде платити.... 2 Якщо був концтабіл , в якому знищували українців - це злочин? Якщо злочин і поляки вважають німців винуватими за Освенцім, то чому ми не можемо вважати так само? 3 Якщо людина боролось за незалежність України ( той самий Хмельницький який був громадянином Польщі)) - то ми що не маємо права вважати його героєм України? А поляків він порубав на порядок більше ніж Банера.... Тому ще раз Якщо пуйло хоче російську - то ми не проти , якщо він відкриє українські школи на Алтаї і Далекому Сході.... Якщо поляки хочуть забанити Бандеру-то хай забанять Пілсудського... Якщо угорці хочуть школи на угорській-то хай відкривають школи на українській...
-
budivelnik
-
-
-
-
-
-
1
1
Добавлено: Ср 01 июл, 2026 16:54
Letusrock писал(а): budivelnik писал(а):Та перестань вже себе лякати. Древні казали Краще померти з високо піднятою головою , ніж жити плазуючи.... В тебе зараз є те чого в мене немає -молодість і здоровья Якщо думаєш що ти швидко помреш в концтаборі- то спробуй яскраво прожити ДО НЬОГО.. Люби жінок, пий вино , побачиш що срака - піди в воєнкомат попроси гранату щоб загинути як Матросов... Тобто вихід - завжди є. А ти що вибрав? Прозябання з постійно повними лайном штанцями і переляк в Ужгороді... Де-де, а там боятись точно нічого...
Молодець Випри штанці, щоб діти не знали який страхопуд їх тато і починай з дітьми вивчати мову країни куди здриснеш... або точніше можеш вже їх туди відправити... А гвалт зняв чому? Твоїх дітей і дружину-тут ніхто не затримує Зроби пацанський крок Жінку віддай дяді а сам йди до бл.яді.
-
budivelnik
-
-
-
-
-
-
1
1
Добавлено: Ср 01 июл, 2026 17:09
pesikot писал(а):Може тоді ти перестанеш тягати інформаційне лайне
у всесвіті Песікота до інформаційного лайна відноститься будь-який текст де нема словосполучень "путін винен" і на який не накладено резолюцію міністерства правди? Ще хотів спитати наприклад минулорічні заклики до вбивств ухилянтів від харківської депутаткині від ЄС - це відноситься до лайна чи до потужності?
-
Letusrock
-
-
- Заблокирован
-
-
-
-
Добавлено: Ср 01 июл, 2026 17:10
ЛАД писал(а):О концтаборі в Березу Картузській Пілсудським ничего не знаю, а искать не хочу. Поэтому обсуждать не могу.
Постоянная позиция ЛАДа, когда ему не нравится реальная история ... он тут же ничего не знает и знать ничего не хочет
-
pesikot
-
-
-
-
-
-
2
2
|
|
+ Добавить тему
|
Ответить на тему
|
Следить за темой
|
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы:
Faceless, Ірина_, Модератор