|
Ринок ОВДП |
+ Добавить тему
|
Ответить на тему
|
Следить за темой
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Добавлено: Ср 01 июл, 2026 12:31
Ferlakur писал(а):Sense не дає купити облігації в Дії, пише "перевищено ліміт 400 тисяч". За який період вони рахують? Я не клієнт Сенса.
Максимум 200т на день.
-
vadymbanker
-
-
- С нами с: 05.06.16
-
-
-
-
Добавлено: Ср 01 июл, 2026 13:58
Ой+ писал(а):Можна мстити, якщо від цього моральна втіха. А можна за кл взяти 19.08.26 в п24 безкомісійно і отримати матеріальне задоволення. Кожному своє.
Я вже писав, що мені про закінченню року конче потрібна повна інформація по руху моїх ЦП, і такі довідки в ІКУ і у багатьох інших формуються автоматично. В приваті ж треба листуватися з відділом ЦП, платити 400 грн за дві довідки, які зроблять вручну. В Укргазі схожа ситуація. І тому я отримую моральну втіху від некупівлі ЦП в Приваті.
-
andrey_spec
-
-
- С нами с: 23.06.08
-
-
-
-
Добавлено: Ср 01 июл, 2026 14:30
vadymbanker писал(а):Ferlakur писал(а):Sense не дає купити облігації в Дії, пише "перевищено ліміт 400 тисяч". За який період вони рахують? Я не клієнт Сенса.
Максимум 200т на день.
Та нє, тут шось не то. Я хотів 100 обліг купити, не дає. І 50 не дає.
-
Ferlakur
-
-
- С нами с: 14.10.08
-
-
-
-
Добавлено: Ср 01 июл, 2026 14:35
Ferlakur писал(а):Та нє, тут шось не то. Я хотів 100 обліг купити, не дає. І 50 не дає.
А всего на этом ИНН сколько уже проинвестировано? Не по времени, а в те бумаги, что есть сейчас. 400к - это типовой брокерский инвестлимит по умолчанию. Я, правда, не слышал про такой у Сенса, но может для не клиентов и есть.
-
moveton
-
-
- С нами с: 23.03.18
-
-
-
-
3
2
16
1
Добавлено: Ср 01 июл, 2026 18:11
andrey_spec писал(а):мені про закінченню року конче потрібна повна інформація по руху моїх ЦП, і такі довідки в ІКУ і у багатьох інших формуються автоматично. В приваті ж треба листуватися з відділом ЦП, платити 400 грн за дві довідки, які зроблять вручну. В Укргазі схожа ситуація. І тому я отримую моральну втіху від некупівлі ЦП в Приваті.
У вас "велике палання" через то, що начебто у приваті тяжко витягти інфу про свої папери, а ті довідки, які вони видають, вартують 200 грн за штуку: andrey_spec писал(а):Зіштовхнувся з проблемою подачі декларації НАЗК, в частині ОВДП. Мої враження від отримання потрібних даних від торговців в Дії та на їх власних сайтах: Монобанк, Сенс банк, Універ, Кінто - ці нормально, не ідеально, але можна вибрати з довідок необхідну інформацію; Бонд - в процесі, нічого ще не скажу; ІКУ - ідеально, нібито профі з НАЗК робили форму довідки; Укргазбанк - погано, автоматичних довідок немає, все намагаюся щось добитися від банку, оскільки я давно там активний клієнт; Приват - погано, дані в веб-версії в Приват24 дуже незручно дивитися, виписка по ЦП коштує по тарифам банку 200 грн, дані про доходи по ЦП в довідці про доходи істотно не сходяться з даними ДПІ.
Але замовляти довідки в кінці року і не потрібно. Потрібно просто систематично збирати папери індивідуально по кожній покупці і продажі, які приват формує безкоштовно перед покупкою/продажем. Педантично вести бухгалтерію - і все з приватом норм. 1finanсier писал(а): won писал(а): 1finanсier писал(а):Панове, купив ОВДП в Приваті сьогодні в 12:55. Коли тепер, якшо у когось є такий досвід, чекати опрацювання заявки та списання коштів?
Якщо в договорі вказана сьогоднішня дата - то може бути десь після 17 години. Якщо завтрашня - то завтра з 10-11. Якщо ж договір не скачали і дату не пам'ятаєте, то до завтра його вже немає як скачати, чекайте.
Дякую за відповідь і за лайфак
-
won
-
-
- С нами с: 15.05.24
-
-
-
-
Добавлено: Ср 01 июл, 2026 19:19
won писал(а):Але замовляти довідки в кінці року і не потрібно. Потрібно просто систематично збирати папери індивідуально по кожній покупці і продажі, які приват формує безкоштовно перед покупкою/продажем. Педантично вести бухгалтерію - і все з приватом норм.
Та ну ви що. Ще скажіть квитанції за комуналку треба збирати в папочку. Нащо мені педантично збирати документи за кожною угодою? Вону за потребою доступні у пошті/кабінеті. Якщо я за тиждень роблю декілька купівель чи дострокових продажів, ви уявляєте скільки мені документів треба збирати і потім що - вносити в свою табличку? У нормальних брокерів давно вже є автоматизовані звіти, з яких за декілька хвилин можна вичерпно отримати всю необхідну інформацію. А якщо приват і укргазбанк досі такого не вміють - то це дно.
-
spiridonwot
-
-
- С нами с: 22.07.21
-
-
-
-
Добавлено: Ср 01 июл, 2026 19:40
spiridonwot писал(а):Та ну ви що. Ще скажіть квитанції за комуналку треба збирати в папочку. Нащо мені педантично збирати документи за кожною угодою? Вону за потребою доступні у пошті/кабінеті. Якщо я за тиждень роблю декілька купівель чи дострокових продажів, ви уявляєте скільки мені документів треба збирати і потім що - вносити в свою табличку? У нормальних брокерів давно вже є автоматизовані звіти, з яких за декілька хвилин можна вичерпно отримати всю необхідну інформацію. А якщо приват і укргазбанк досі такого не вміють - то це дно.
Или дно собственная автоматизация документообработки?  Как я вижу, у Привата через веб всё качается в том числе по погашенным/проданным бумагам (привет Дие, где только через мобприложение и только по тем, которые ещё в наличии). Не вижу препятствий автоматически и качать и строить табличку по вкусу. Зато документов куча всяких, а не только брокерский отчёт, как у ICU. Финмону банков оно в радость.
-
moveton
-
-
- С нами с: 23.03.18
-
-
-
-
3
2
16
1
Добавлено: Ср 01 июл, 2026 20:00
spiridonwot писал(а):Нащо мені педантично збирати документи за кожною угодою?
Вам шашічки чи їхать???
-
won
-
-
- С нами с: 15.05.24
-
-
-
-
Добавлено: Чт 02 июл, 2026 07:34
moveton писал(а): Ferlakur писал(а):Та нє, тут шось не то. Я хотів 100 обліг купити, не дає. І 50 не дає.
А всего на этом ИНН сколько уже проинвестировано? Не по времени, а в те бумаги, что есть сейчас. 400к - это типовой брокерский инвестлимит по умолчанию. Я, правда, не слышал про такой у Сенса, но может для не клиентов и есть.
На момент у Сенса ніяких бумаг у мене нема
-
Ferlakur
-
-
- С нами с: 14.10.08
-
-
-
-
Добавлено: Чт 02 июл, 2026 09:38
Ferlakur писал(а):Sense не дає купити облігації в Дії, пише "перевищено ліміт 400 тисяч". За який період вони рахують? Я не клієнт Сенса.
за рік. станьте клієнтом і ліміт зніметься, будете ідентифіковані
-
24589
-
-
- С нами с: 08.06.23
-
-
-
-
|
|
+ Добавить тему
|
Ответить на тему
|
Следить за темой
|
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы:
Ірина_, Модератор