Коментарі теж прочитала. Там на питання "что дєлать?" більшість відповідає "ти шо прєдлагаєш сдаться? Отдать Крим і Донбас?" Лише одна жінка з Криму писала про мирні перемовини, що треба вирішувати за столом перемовин, а не вбивати людей. Їй відповідали так: "ми хотим міра, а хохли нєт, поетому ми должни отвєчать на іх удари по нам." Особливо подобаються коментарі "ми должни отомстіть хохлам". Шо в голові у таких людей? Як можна на 12-й рік війни досі не зрозуміти хто на кого напав?
Это комменты россиян или наши? Как-то очень похоже на песикота и шамана.
Ну дуууже смішно, ЛАД.. До речі, на цей обстріл Києва у кацапів ейфорії не помітила. Якщо раніше вони радісно волали "мачіть хахлов" і "так ім і надо", то зараз таких коментарів немає, натомість з'явилися інші - "надо купить гєнєратор", "запастісь дровамі на зіму", "найті домік в дєрєвнє с колодцем", "ета зіма в рф будєт сложной"... Ось вам ще цікава стаття від БіБіСі: "Голова "Сбербанку" Герман Греф закликав якнайшвидше припинити бойові дії. Він попередив, що російська економіка не зможе довго існувати в умовах настільки високих відсоткових ставок. За його словами, обсяг інвестицій вже скоротився більш ніж на 14%. Ситуацію також погіршують проблеми на паливному ринку та наслідки українських ударів по енергетичній інфраструктурі. За даними американського Інституту вивчення війни (ISW), за останній рік темпи російського наступу скоротилися майже у 16 разів. Водночас ціна кожного нового просування стрімко зростає: якщо торік на один захоплений квадратний кілометр припадало близько 68 російських втрат, то тепер - майже 1300."
Все не буду цитувати, там багато. Греф, до речі, розумний мужик, провідні науковці часто посилаються на нього.
ЛАД писал(а):Это комменты россиян или наши? Как-то очень похоже на песикота и шамана.
Але по факту: хто зараз не хоче миру? Була пропозиція зупинки по ЛБЗ від Зеленського?
Я не о Зеленском-Путине. Там свои расклады. Я о рядовых гражданах. Путин, вроде, тоже "почти" согласен. Только требует ещё остатки Донецкой области. И разные подходы - Зеленский требует рпв по ЛБЗ до начала переговоров, а Путин после переговоров (по крайней мере, не хочет подвязывать рпв к началу переговоров) Возможно, стоит начать переговоры даже без рпв. В конце концов, это не мешает воевать и обстреливать РФ. Так же, как не мешает и им. Конечно, лучше бы остановить боевые действия сразу, но если не получается (враг не согласен), то...
ЛАД писал(а):Это комменты россиян или наши? Как-то очень похоже на песикота и шамана.
Але по факту: хто зараз не хоче миру? Була пропозиція зупинки по ЛБЗ від Зеленського?
Так, або зупинка по лбз або 40 днів. Пішли 40 днів, лише 5 сьогодні. 74 ракети сьогодні, я збилася з рахунку на пів ночі, як у спеціаліста питаю як блоднинка, - час здавати Донбас ? )
fler писал(а):............ "Голова "Сбербанку" Герман Греф закликав якнайшвидше припинити бойові дії. Він попередив, що російська економіка не зможе довго існувати в умовах настільки високих відсоткових ставок. За його словами, обсяг інвестицій вже скоротився більш ніж на 14%. Ситуацію також погіршують проблеми на паливному ринку та наслідки українських ударів по енергетичній інфраструктурі. ...........
Все не буду цитувати, там багато. Греф, до речі, розумний мужик, провідні науковці часто посилаються на нього.
Греф, действительно, розумний мужик. И у него это не первое высказывание. И не единственное. Я позавчера приводил его слова тоже - viewtopic.php?p=5966963#p5966963. К сожалению, не он принимает решения по войне.
stm писал(а):Так, або зупинка по лбз або 40 днів. Пішли 40 днів, лише 5 сьогодні. 74 ракети сьогодні, я збилася з рахунку на пів ночі, як у спеціаліста питаю як блоднинка, - час здавати Донбас ? )
Я ніколи не писав, що час здавати Донбас. Я пишу, що час іти до війська. Але місцеві потужники щось морозяться.
ЛАД писал(а):В Освенциме людей уничтожали. Сколько людей уничтожили в Березі Картузській?
В фашистських таборах закатували Бандеру Василя і Олександра саме наглядачі поляки Та і вже після 2СВ війни поляки далі катували і нищили українців в концтаборах ) А якщо ще згадувати від раньших часів коли вони і саджали масово на палю і четвертували, то рахунки їм можна виставляти значно більші, ніж вони пробують додатково злупити ще з німців.
1. Я выделил. И по ссылке не очень понятно - поляки или поляки-фольксдойчі. Но это не очень принципиально. 2. По Явожно. Там говорится о катуваннях, но, к сожалению, никаких данных о знищенні. И всё-таки отправляли в лагерь не за национальность. Жестоко было. Но после 2 МВ жестокости было много у всех сторон. И чем больше страна пострадала в войну, тем более жестоко люди вели себя после войны. Американцы пострадали мало, поэтому и вели себя довольно мягко. Это, конечно, не оправдание, но понять можно. 3. Я не писал, что поляки ангелы или святые. Более того, когда здесь все были в эйфории от их помощи и готовы были чуть ли не молиться на них, я напоминал, что они далеко не всегда были "большими друзьями". Бывало очень даже наоборот. Тогда меня тоже как-то там клеймили. 4. Рахунки выставлять друг другу могут очень многие народы. Но это занятие бесперспективное. Не стоит этим заниматься. И не стоит раздирать сравнительно недавние и ещё не зажившие раны. Когда ещё живы люди (или их дети), для которых это личная память. Войны времён Хмельницкого воспринимаются намного спокойнее, как давняя история. Хотя и их можно раскрутить в массовом сознании при желании обострить отношения. Поляки не правы, когда слишком раскручивают "Волынскую резню". Но и нам не обязательно присваивать звания, которые вызывают подозрения в том, что мы наследуем идеи их врагов.
а що Хмельницький? підданий полького короля. (чому у шапо та Лада з іншими претензії до України та українців, а те що нації появились десь після ВФР, спочатку у Франції як французька нація, і поступово поширювалась ця парадигма по світу, і лише в 1900р Міхновський озвучив "Самості́йна Україна", а на ЗУ чомусь пересічені довго вважали себе русинами а не українцями). То претензії мали би виставляти Польщі, так як король був їхній. А потім переметнувся до РІ. Так що одночасно претензії до Росії. Далі знову, міжвоєння і Польща та СРСР. Потім Рейх і СРСР. Далі знову СРСР. Але претензії до України, яка появилася лише в 1991, а вже всім винна покаятися. Любарський і Ко: "за Хазарію отвєтітє"
Последний раз редактировалось flyman Чт 02 июл, 2026 13:22, всего редактировалось 1 раз.
flyman писал(а):............ а що Хмельницький? підданий полького короля. (чому у шапо та Лада з іншими претензії до України та українців, а те що нації появились десь після ВФР, спочатку у Франціх, і поступово поширювалась ця парадигма по світу, а в 1900р Міхновський озвучив "Самості́йна Україна", а на ЗУ чомусь пересічені довго вважали себе русинами а не українцями) то претензії мали би виставляти Польщі, так як король був їхній. А потім переметнувся до РІ. Так що одночасно претензії до Росії. Далі знову, міжвоєння і Польща та СРСР. Потім Рейх і СРСР. Далі знову СРСР. Але претензії до України, яка появилася лише в 1991, а вже всім винна покаятися.
1. Я, вроде, выступал против "исторических" претензий и их использования в сегодняшних политических целях. И ни слова не писал о "покаянии" Украины. В отличие от вас. С больной головы на здоровую? 2. Нации в сегодняшнем понимании появились недавно по историческим меркам. Но народы существовали и задолго до того.
Banderlog писал(а):У відповідь на наші атаки на логістичні об’єкти противник прийняв рішення знищити всі наші прифронтові АЗС. Для цього застосовуються як «Шахеди», так і інші БПЛА крилатого та роторного типу.
Атаки відбуваються у Дніпропетровській, Харківській та Сумській областях
Цивільні АЗС жодним чином не впливають на військові поставки палива, тому метою атак є тероризування цивільного населення.
Чи залишаться мешканці без бензину? Звичайно, ні. Адже ми українці — знайдемо способи, як організувати логістику, розподіл та продажу пального та заправлятися. З телеграм каналу флеш. На рахунок того що цивільні азс не впливають на військових він збрехав, як і про то що знайдем способи поставок палива.
Савромат в своём обзоре от 30.06 привёл карту где расположены эти заправки и оказалось что они все на трассах между Харьков и Сумами, Полтавой, Днепром. Далее он делает предположение что это размягчение нашей обороны и подготовка к наступлению на Харьков но уже после проведенной в РФ мобилизации. И поясняет что это на случай если ее решать проводить.
С 10й по 20ю минуту.
А в ночь на 1.07 еще пять штук АЗС разбили в Днепропетровской обл. Знать бы где они расположены
а сьогодні він казав (як і Славко БТС) що тратять "дорогі шахеди"