Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Ferlakur писал(а):На момент у Сенса ніяких бумаг у мене нема
Странно так. Может их сообщение врёт и дело в другом совсем? Если само до сих пор не прошло, я бы у самих сенсовцев спросил. Например, в чате . Он не официальный, но создан и модерируется реальными представителями Сенса. Причём часть из них - это офпреды в теме Сенса на этом форуме.
В минулому місяці НБУ для підтримки гривні витратив 5ярлів баксів.Не навернеться ,часом осінню курс (і відповідно доходність по ОВГЗ)домкратом ,якщо такими темпами будуть палити резерви.
Bolt писал(а):В минулому місяці НБУ для підтримки гривні витратив 5ярлів баксів.Не навернеться ,часом осінню курс (і відповідно доходність по ОВГЗ)домкратом ,якщо такими темпами будуть палити резерви.
В смысле НБУ так много продаст, что уронит курс доллара и доходность долларовых ОВГЗ упадёт? Вряд ли, но он может, конечно, и бывало.
Bolt писал(а):В минулому місяці НБУ для підтримки гривні витратив 5ярлів баксів.Не навернеться ,часом осінню курс (і відповідно доходність по ОВГЗ)домкратом ,якщо такими темпами будуть палити резерви.
В смысле НБУ так много продаст, что уронит курс доллара и доходность долларовых ОВГЗ упадёт? Вряд ли, но он может, конечно, и бывало.
Навпаки закінчить торгувати бо не буде чим здачу давати, відповідно посипеться курс грн і від'ємна дохідність буде по ним у валютному еквіваленті. По різному осінню буває. А на разі рекордні рекорди становить населення по ОВДП та і по звичайним депо навіть на поточних рахунках.
moveton писал(а):Или дно собственная автоматизация документообработки? Как я вижу, у Привата через веб всё качается в том числе по погашенным/проданным бумагам (привет Дие, где только через мобприложение и только по тем, которые ещё в наличии). Не вижу препятствий автоматически и качать и строить табличку по вкусу. Зато документов куча всяких, а не только брокерский отчёт, как у ICU. Финмону банков оно в радость.
Через ВЕБ у Привата потрібна інфа не качається, багато разів скачував і перебирав усі їх таблички. Автоматизація - це коли береш табличку ІКУ і береш з неї потрібні дані до загальної своєї таблиці. А коли ти листуєшся з ціннопаперниками привата по електронній пошті і пояснюєш в листах, які дані тобі потрібні, а вони вручну відповідають і збираються тобі присилати рахунки на оплату - це дно.
andrey_spec писал(а):Через ВЕБ у Привата потрібна інфа не качається, багато разів скачував і перебирав усі їх таблички.
На вид там полные документы по покупке. Куда более полные, чем тот огрызок, который сейчас можно получить у ICU. И по продаже думаю, что тоже, но это я только недели через три смогу посмотреть. Чего конкретно в них не хватает? Можно не весь список, но хоть пример.
andrey_spec писал(а):Через ВЕБ у Привата потрібна інфа не качається, багато разів скачував і перебирав усі їх таблички.
коли ти листуєшся з ціннопаперниками привата по електронній пошті і пояснюєш в листах, які дані тобі потрібні, а вони вручну відповідають і збираються тобі присилати рахунки на оплату - це дно.
Якої інфи з документів не вистачає? І взагалі - ви ж там в НАЗК подаєте звіт, а отже - десь там державний службовець. Щоб це держ.службовець та й боявся паперової роботи?
Далі: яке "листуєшся"??! Чітко ж тут пояснювали, що самостійно завантажуєте всі первинні документи по кожному купленому і проданому цінному паперу, та ще й безкоштовно! Де ви знаходите собі проблеми...
Только что в Сенсе 3 штучки 239032 прикупил. Если больше нет, значит теперь все у меня
Вчора сенс виплатив єврову, я запізно зреагував, а в продажі вже нема. Ще в приваті одного виду єврові у наявності. Причини:
у червні українці активно скупали валютні облігації Обсяг інвестицій в іноземній валюті зріс на 2,9 млрд грн до 59,18 млрд грн. Червень став уже четвертим поспіль місяцем безперервного зростання валютного портфеля. За цей чотиримісячний період приріст склав +16,8 млрд грн Шевчишин звертає увагу на важливий макроекономічний тренд: останні чотири місяці обсяги залучення нових гривневих коштів через ОВДП стабільно відстають від сум, які держава витрачає на виплату та обслуговування вже наявного гривневого боргу. Це свідчить про те, що Міністерство фінансів поступово зменшує внутрішнє боргове навантаження в національній валюті, перекладаючи основне фінансове забезпечення бюджету на зовнішню міжнародну допомогу.
В дії на перше півріччя 2027 р. паперів обмаль. Нікому не потрібні фізики інвестори у великих кількостях.